Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

image.png

Jak myślisz, co powiedzieliby o Tobie przyjaciele, gdyby zostali zapytani o to, jakim typem człowieka jesteś?

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Ciężko było mi ocenić samej, więc po prostu spytałam przyjaciół co o mnie myślą :default_biggrin: Cytuję xd "Jak dla mnie jesteś dziewczyną z silną osobowością, taką która podnosi ludzi w górę. Można na Tobie polegać, jesteś dobrym słuchaczem. Nie oceniasz, zawsze starasz się pomóc według swoich dotychczasowych doświadczeń" . Szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś w stylu " w porządku, ale nerwowa i chamska" xD a tu miłe zaskoczenie :wilk:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Muszę się o to ich spytać.

Opublikowano

Często słyszę miły, pomocny, szczery, kochany, cierpliwy (trzeba mnie porządnie wkurzyć żebym wybuchł), nie raz wkurzający ale w znaczeniu droczenia się z kimś, że mam poczucie humoru i można zaufać ^^

Opublikowano

Chamski, ale za to pomocny. 

Opublikowano

Łysy przystojniak z dużym poczuciem humoru, który zawsze wyciąga pomocną dłoń

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Wesoły, rozgadany, dobry kompan do drinka i dobrego filmu :D Mistrz grillowania i marynat do karkówek :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.