Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Bulbo napisał:

Przegrywam wszystkie możliwe LP w LoL'u tracąc przy tym jakiekolwiek chęci do grania.

tak samo.. :default_russian_roulette:

Opublikowano

Gram na wełence i marudzę. Czyli w sumie to samo, co było przed koroną. :cryingg: 

• Haha 1
Opublikowano

Gram w gry i się nudzę na maxa i aktualnie musimy robić kroki więc macham telefonem 😂

• Haha 1
Opublikowano

Siedzę na forum, myślę głównie nad czymś, pilnuję oraz pomagam osobą na timspiku. 

Pracuje nad konkursem Wielkanocnym .

• Premium
Opublikowano

Gram, wkurzam innych swoją obecnością, śpię ile jestem w stanie, oglądam filmy i seriale, słucham muzyki. Oczywiście obowiązki domowe również, ale to coś normalnego.

Opublikowano

Wolnego od szkoły całkowicie to nie ma :default_happy: A poza tym to gram, oglądam filmy i seriale, sprzątam. 

Opublikowano

Praca, trening i na zmianę grywam w CSa oraz League of Legends (tylko Aramy) [Ktoś zainteresowany wspólną rozgryką? Zapraszam PW]

Opublikowano

Gram, uczę się, czytam, oglądam bajki, próbuję zabrać się do ćwiczeń i ogólnie wkurzam się :v 

Opublikowano

Wolny czas hahahah, dobre! Szczerze myślałem, że będzie luźno. Wiecie, nadrabianie filmów, seriali, jakieś gierki itd. A okazało się, że u mnie jest dużo więcej roboty, niż było. Za parę miesięcy mam obronę, więc wszystkie zajęcia, jak i seminarium mam online, to działa, ale jednak mi się nie podoba. Dużo bardziej wolę załatwiać i rozmawiać "na żywo", bo zwykle mam dużo pytań, a online z innymi osobami, nie zawsze jest możliwość je zadać i uzyskać odpowiedzi. Do tego mam miliony książek i artykułów do przeczytania do pracy, na pisaniu której spędzam najwięcej czasu, bo chcę żeby była jak najlepsza :default_biggrin:. A materiałów od każdego jest cała góra. Pracuję też zdalnie, co przy moich zdolnościach informatycznych zajmuje mi dwa razy więcej czasu. Do tego spotkania przez kamerkę to też nie moja bajka, dodając problemy techniczne połowy osób, to też zajmuje 2 razy więcej czasu. Dość powiedzieć, że będąc w domu ciężko mi się do czegokolwiek zmusić i często brak mi motywacji. A tak poza tym to głównie uzupełniam swoje braki, czasami obejrzę filmy, które od dawna na mnie czekają, rozmawiam ze znajomymi i duużo śpię z tego wszystkiego.

Mam wielką nadzieję, że sytuacja z wirusem szybko się unormuje i wszystko wróci do normalnego stanu. Nie chcę zmieniać wszystkich swoich planów :(

Opublikowano

TeamSpeak 3 + gry / Discord, oglądanie filmów, pisanie na komunikatorach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.