Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: EXTREMAAAAA

Opis sytuacji: Najlepiej zobaczyć post widnieje tam wszystko

Powód: rzekomy spam i prowokacji.

Dowody : Screen niżej z warem + link do postu w którym nie widać żadnej prowokacji.

POZDRAWIAM URRWIS AKA FERU HAT!

EXTREMAAAAA.PNG

Opublikowano

Spróbuję tę skargę potraktować poważnie, ale nie obiecuję, że mi się to uda. 

Rozpatrujmy Twoje zachowanie po kolei w temacie: https://katujemy.eu/topic/44692-utrata-monet/

1.  Niezachowanie zasad regulaminu i netykiety (upomnienie o nieczytelność treści tematu: ogromna czcionka, dziwne pogrubienia, 1 upomnienie)

2. "Dało się większa, ale taka mi najbardziej odpowiadała." niejako prowokacja w stronę @ clixxu.i spam (2 upomnienie)

3. "Panie Moderatorze, nie robie tutaj jakiejś za przeproszeniem gównobruzy, Napisałem normalny post.Nie ma żadnego wyznacznika jak pisac "Uwagi" jaka ma być czcionka, taka mi odpowiadała więc taka wybrałem.Nie zrobiłem tego specjalnie a Moderator daje mi 2 Warna rozumiem że władza bije do głowy ale trochę rozsądku." - kolejny spam, kolejne jakieś pretensje i głupie sugerowanie warnów, gdzie do tej pory były tylko upomnienia w postaci notek. 3 upomnienia słownego nie było, poleciało +1 ode mnie za spam.

4. "Nie ma tutaj żadnej prowokacji Sami się czegoś doszukujecie i doczepiacie" - kolejny post, znów wielka czcionka jak we wszystkich poprzednich. Znów sugerujesz nam rzeczy, których nie było. Nikt się niczego nie doszukiwał, każdy zna regulamin i każdy kto tu przebywa akceptuje go i musi przestrzegać. Nie zrobiłeś tego - poleciał +1 warn.

5. Spamiłeś dalej, gdzie sytuacja została wyjaśniona przez @ Dudnes

Pomijam fakt, że kompletnie marnuję czas na pisanie swoich wyjaśnień, ale Twoje zachowanie jest żałosne. Powiem tylko tyle, że zostałeś potraktowany najłagodniej, bo moglibyśmy zastosować punkt regulaminu, który pozwalał nam wklepać Ci +3 warny za nadmierne łamanie regulaminu w krótkim odstępie czasowym i kariera by się skończyła, zanim jeszcze zaczęła, ale jak widać, trzeba brnąć w kanał dalej. :cryingg:

Co do "nie ma żadnego wyznacznika [...]" to otóż kochany urwisku, jest. Tutaj -> "Tytuł tematu oraz treści wypowiedzi wprowadzaj tak by były czytelne i zrozumiałe dla innych forumowiczów. Nazwa tematu zawsze ma być dobrana odpowiednio do opisu, przykład niżej." treść tematu, który założyłeś nie była czytelna, tak samo dalsze posty. Zresztą sam @ Jase zwrócił Ci na to uwagę, czy to nie dało nic do myślenia? Jak to świadczy o adminie, skoro nie znasz regulaminu forum, to jako admin również nie znasz regulaminu serwera? Chyba trzeba tę sprawę omówić z opiekunem serwera. 

Także jeśli mam coś poradzić, to zabierz się za odrabianie warnów i pilnego wyrabiania godzinek na Arence. Bon voyage.

I dołączam treść regulaminu, o której mówię troszkę wyżej:

Spoiler

Jeżeli dany użytkownik nadmiernie łamię regulamin forum w krótkim odstępie czasowym, administratorzy oraz moderatorzy mogą nałożyć indywidualną karę, co to oznacza? przykładowo; Użytkownik x w ciągu jednego dnia złamał aż 3 razy regulamin, za pierwszym razem dostał upomnienie, kolejne 2 skończyły się ostrzeżeniami, czyli łącznie miał ich 2 bo za  pierwszym razem było upomnienie, mimo to dalej łamał regulamin i administrator bądź moderator podjął decyzję indywidualnej kary. Zamiast dodać jedno ostrzeżenie dodał ich aż 3 co poskutkowało, że użytkownik x nie otrzymał łącznie 3 ostrzeżenie a 5.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 3
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.