Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kolejny raz tracę monety na jackopcie i inni gracze przez błędy servera.
Dziś straciłem jakieś około 25k monet przez to ze silnik servera zamula i wywala klienta.

Proszę się od jakiś 3-4 dni żeby porozmawiać z którymś z moderatorów.
Na pare tematów związanych z serverem Arena 1vs1*
Prosze mi powiedzieć czy tylko ja chce żeby się server rozwijał i wzrastał poziom rozgrywki??
"Smieszni ADMINI" nie mogą nic tutaj wskórać proszę o zainteresowanie się wyżej postawionych ADMINISTRATORÓW i skontaktowanie się ze mną.

POZDRAWIAM URRWIS AKA FERU HAT!

• Like 3
  • Haha 1
  • I love it 1
Posted

Ja też straciłem 6.5k monet przez takie coś, plus dziś widzialem jak gracz Zupki Chńskie traci 30k.

• Like 2
Posted

Ludzie notorycznie tracą te monety. Dzisiaj typo 30k stracił. DO ROBOTY!!!!!

• Like 2
Posted

+1 Również straciłem dużo monet chociaż miałem najwięcej % na jackpot. Urwiss zawsze pomoże gdy ktoś czegoś nie wie i widać że bardzo się angażuje w bycie ADMINEM. I na serwerze jest prawie zawsze.

• Like 1
Posted

Panie Moderatorze, nie robie tutaj jakiejś za przeproszeniem gównobruzy, Napisałem normalny post.
Nie ma żadnego wyznacznika jak pisac "Uwagi" jaka ma być czcionka, taka mi odpowiadała więc taka wybrałem.
Nie zrobiłem tego specjalnie a Moderator daje mi 2 Warna rozumiem że władza bije do głowy ale trochę rozsądku.

safsafasfasasfas.PNG

• Owner
Posted

Wyjaśnienie 

Dziś rano wprowadziliśmy kilka zmian na serwerze w celu optymalizacji, nie powinno być już takich mocnych "lagów"

W dodatku jest włączony max speed CPU 24/7

cpu.png

• 3 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.