Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: jim carrey

Nick podejrzanego: Mocard

STEAM_ID/IP podejrzanego: STEAM_1:0:216203795

Rodzaj cheata: WH + aim

Data/Mapa: 24.03.2020 1:00 / dd2

Serwer (mod): dd2 

Dowody: http://ehltv.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-2003240042-de_dust2.dem.zip

1:40 widzi model przez bramę, do której chciał wejść - jego reakcja - stanął, zaczął głupio skanować w model z USP i się wycofał. Shiftowałem cały czas i nie mógł wiedzieć, że tam jestem.

4:01 wychodzi prosto na model 

6:36 przeskok celownika na ciało, niestety demko jest jakie jest

Niestety mam tylko demko z hltv, nagrałem demko, ale przed tym jakiś gracz zaczął pisać do naszego podejrzanego o tym, że ''nieźle czituje'' i offnął, bo wiedział, że jest obserwowany. 

@ pejterekinfo z ts'a też jest banowane. Szkoda, że te demko jest tak zlagowane, że aż oglądać się tego nie chce, ale po jego grze można stwierdzić, że na słuch nie gra. Dlatego druga akcja jest na plus. 

Przy pierwszej chodziłem cały czas shiftem, bo liczyłem, że pójdzie na gale i sobie za nim pochodzę i ew. walne go z kosy, a to co zrobił było mocno dziwne, kto tak robi? Info z ts'a albo wh, po drugiej sytuacji stwierdzam, że wh.

n) Podpowiadanie - PERM

Nie oszukujmy się, delikwent próbował mnie zeskanować USP, bronią, która nie skanuje... spalił się całkowicie, ktoś taki by tak zajebiście wychylił w drugiej czasówce? 

• Lubię to! 1
Opublikowano

1:40 widzi model przez bramę, do której chciał wejść - jego reakcja - stanął, zaczął głupio skanować w model z USP i się wycofał. Shiftowałem cały czas i nie mógł wiedzieć, że tam jestem.

Można tak powiedzieć, może było to info z ts'a kto wie. Szkoda że jest wycięty kawałek akcji jak podchodzisz w trupie. b+

4:01 wychodzi prosto na model 

Słychać jak sobie tam ct drepta na longu. b-

6:36 przeskok celownika na ciało, niestety demko jest jakie jest

No demo jest jakie jest, przeskoku nie ma. b-

Z racji tego, że demo jest mocno przylagowane, to go nie skreślam. Jedna akcja nie przekonuje mnie do banowania go. Aczkolwiek, mogę się mylić i zapraszam do wypowiedzi @ Gosia ?!& @ Łasica

Edit. @ jim carreynie wiem czy ty przeczytałeś uważnie to co napisałem, ale pierwsza akcja jest spalona. Wygląda jak wh/info z tsa, owszem, ale za jedną akcję nie będę kogoś palił.  Jeżeli chodzi o druga akcje, to skąd mam wiedzieć jak on gra? Rozpisałeś trzy akcje na zlagowanym demie, nie jestem aż takim pasjonatem żeby się z tym męczyć. Jeżeli ja słyszę kogoś kto biegnie na longu, to nie mam podstawy do spalenia tej akcji - obejrzałem ją ze trzy razy, bardzo wyraźnie słychać tego CT. 

• Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano

1:40 albo WH, albo info z tsa. W obu przypadkach +b

4:01 słychać go -b

6:36 nie widać nawet momentu strzału dobrze, a Ty o przeskoku mówisz. -b

Pierwsza akcja fajna, ale trochę mało.

• Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

1:40 /b+ to co zrobił, to ja nie mam pytań, podejrzewam, że był na ts z graczem kula000, bo poprzednia akcja na b była dosyć śmieszna, że patrzą na siebie, ale nie strzelają 

4:01 /b- zwykle wychylenie, zresztą było słychać 

6:36 /b- zauważ, że akurat w tym momencie przycięło demko, ciężko jest cokolwiek przez to zobaczyć 

Za naszej strony to za mało na nałożenie bana, ale dziękujemy za zgłoszenie. 

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.