SQUeZ Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Do następnego Q&A nominuję @ chmielPytania od @ Titania 1. Jak się dziś czujesz? A dobrze dziękuję. 2. Ulubione lody? Zależy od nastroju, ale najczęściej to czekoladowe. 3. Co jest Twoim największym osiągnięciem? Chyba dostanie się do szkoły której chciałem. 4. Ile lat? 16 5. Poderwałeś kiedyś jakąś kobitkę? Nie jedną . 6. Jak często chodzisz na imprezki? Rzadko najczęściej raz na dwa/trzy tygodnie. 7. Potrafisz tańczyć? Nawet. 8. Lubisz budyń? Lubię. 9. Co sprawia Ci najwięcej przykrości? Kiedy osoba której zaufałem okazuję się, że jest fałszywą... 10. Jak radzisz sobie z idiotami? Staram nie utrzymywać z nimi kontaktu. 11. Kto jest Twoim największym wsparciem? Rodzina. 12. Miłość jest dla Ciebie szczęściem czy cierpieniem? No raczej szczęściem. 13. Jak radzisz sobie ze stanem upojenia, aby nie doprowadzić do "upodlenia się"? Jeszcze nie zdarzyło mi się doprowadzić do takiego stanu. Wszytko trzeba z umiarem. 14. Jak często myjesz rączki? Zależy, najczęściej jak wracam do domu, albo załatwię swoją potrzebę w toalecie. 15. Co jest Twoją największą pokusą? Hmm, myślę, że słodycze. Zawsze jak coś oglądam, albo siedzę przed komputerem muszę mieć coś słodkiego przy sobie. 16. Jaki masz komputer? Gamingowy, i to raczej taki lepszy. Stałe 300 FPS'ów jest więc myślę, że nie taki zły. 17. Śpisz sobie czasem nago? Yyy, w bokserkach 18. Co robisz, aby poprawić swoją pamięć? Nie wiem czy to pomaga, ale staram się jeść codziennie jakiś owoc. 19. Najlepsze wspomnienie z dzieciństwa? 20. Za kogo poszedłbyś do więzienia? Za ważne dla mnie osoby. Pytania od @ Gizelka 1. Jak się znalazłeś na sieci? Grałem sobie na only mirage #1 no i pewnego razu miałem ochotę zostać właśnie adminem, no i tak się dalej potoczyło. 2. Z kim najlepiej się dogadujesz na sieci? Hmm myślę, że z @ clixxu.. Czasami trochę się poprztykamy, ale i tak nigdy raczej większej spiny ze sobą nie mieliśmy. Raczej zawsze sobie nawzajem pomagamy :) 3. Jak masz na imię? Bartosz 4. Kim chciałeś zostać w dzieciństwie? W dzieciństwie chciałem zostać strażakiem i tak zostało mi do teraz. 5. Ulubiony owoc? Dużo owoców lubię, ale myślę, że za ulubiony mogę uznać jabłko. Pytania od @ Bulbo 1. Jak trafiłeś na Katujemy? Tak jak wyżej. 2. Skąd pomysł na nick? Easy peasy lemon squeezy 3. W co najchętniej - poza Counter Strike - grasz na komputerze? Różnię, lubię pograć sobie w nba, fife, lola no i ostatnio w nowego Coda. 4. Czy posiadasz jakąś samicę? Aktualnie nie, ale jakaś tam na oku jest. 5. Jak często zdarza ci się zarzucić jakimś k-wordem i dlaczego? Często, staram się ograniczać, ale jakoś nie wychodzi. 6. Jak się żyje u Ciebie na wsiach? A bardzo dobrze. Akurat miejscowość w której mieszkam nie jest taka mała no bo ma około 5k mieszkańców, ale zawsze coś się ciekawego dzieję. 7. Ulubiona potrawa z dzieciństwa? Nie posiadam takiej. Lubię nawet jeść i nie mam swojej ulubionej. 8. Czy uważasz, że spełniasz się w tym co robisz na forum? Myślę, że tak. 9. Kogo pierwszego poznałeś po przyjściu na sieć? Dokładnie nie pamiętam, ale raczej był to ktoś z administracji only mirage #1 :D 10. Jak często się alkoholizujesz i czy w ogóle to robisz? Robię, ale rzadko 11. Jakie masz hobby poza komputerami? Interesuję się koszykówką. 12. Jakie jest Twoje zdanie na temat 👑 🦠? (Lepszych się nie dało znaleźć ) Moim zdaniem, ludzie popadają w niepotrzebną panikę. Wydaję mi się, że polski rząd wie co robi i jak na razie dobrze mu to wychodzi. Trzeba zachować po prostu spokój i tyle. Niepotrzebne moim zdaniem jest robienie ogromnych zapasów żywności itp. 6 1 1
Recommended Posts