Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1376418785_1254691440_pytanienadzi4.png.9d9db08de5ee516e8ad38e1ff4c4051c(1).png.ac7b681026bd66040e63e93fab981fe9.png

Miewasz w nocy koszmary? Czy są one dla Ciebie w jakimś stopniu uciążliwe?

• Zasłużony
Opublikowano

W młodszym wieku miałem ich o wiele więcej, teraz koszmar zdarza się średnio raz na miesiąc, czasami nawet jest miesiąc bez niego. Osobiście ich nie lubię, zwykle się budzę po takim o 3/4:00 w nocy cały spocony i przerażony XD. 

• Donator
Opublikowano

Dawno nie miałem koszmaru, ale jak się pojawiały to nie były uciążliwe. 

Opublikowano

Nie mam koszmarów, mam sny świadome, więc to ja decyduję co się tam znajdzie :1x:

Opublikowano

Jak byłem mały miałem koszmary,przez  które bałem się  po nocy do łazienki wchodzić bo myślałem,że na kiblu siedzi sobie jakiś demon i chce mnie zjeść XDDD

Na szczęście już nie mniemam koszmarów :default_blush: xD

• Legenda
Opublikowano

Sporadycznie tak. Śnią mi się różne umierające osoby w moim otoczeniu. Często również członkowie rodziny. Nie byłoby to uciążliwe, gdyby nie były to sny na jawie, które pamięta się przez lata. 

@ Zielonaa. gdyby byli to zmarli, pewnie też bym się cieszyła, że mogę ponownie spotkać te osoby w snach. Niestety jest to zawsze śmierć osób, które żyja, a w snach widzę jak umierają. 

Opublikowano

Od dłuższego czasu nie pamiętam swoich snów. Lecz kiedyś miałam koszmary, które bardzo utrudniały mi spanie ;x

• Donator
Opublikowano

Bardzo rzadko śnią mi się koszmary, w związku z czym nie jest to dla mnie uciążliwe w żaden sposób. Natomiast, jeśli bierzemy również pod uwagę sny o zmarłych, o czym wspomniała @ Titania, to często śni mi się mój dziadek i jak dla mnie to żaden koszmar, jestem szczęśliwa, że mogę się z nim zobaczyć i porozmawiać :default_smile:

@ Titaniato rzeczywiście przerażające..

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja nie mam koszmarów lecz mam chore sny i problemy z lunatykowaniem które coraz mniej pokazuje sie w moim życiu :default_ph34r:

• Premium
Opublikowano

Czasami miewam jakieś tam koszmary. Nie są na tyle uciążliwe, żebym nie mogła sobie z tym poradzić, ale są też takie których mieć bym nie chciała nigdy więcej, a nadal się powtarzają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.