Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: kavosko

Nick admina banującego: clixuu

Data/Mapa: nie dotyczy

SteamID: STEAM_0:1:109659667

Serwer (mod):  Ban przez panel                             

Opis sytuacji: ????

Wycinek z konsoli: Nie dotyczy

Może pomińmy kolejność, niech clixxu tylko rozpisze demko na którym niby cheatuje i panowie vice osądzą @ Karcok @ Ry! @ happy. @ Weak.

A do prosiłbym o sprecyzowanie rodzaju cheatu jakiego ponoć "używam", jako opiekun ubt powinieneś móc to zrobić.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

02:46 - Jaja sobie robicie? XD 
04:26 - Nie widzial na palacych, slepy jest 
04:46 - Sprawdzil side nie uciekl na apsy wiec leci celownikiem na edward. Standard 
05:18 - Pali wroty na B, przed apsami leci shift by z shorta nie bylo go slychac 
05:30 - Typowy słoń 
06:48 - Nikt nie skraca undera na spolecznosciowych kazdy gra taktycznie i prefire nikt nie robi XD 
09:24 - W momencie wyjscia z apsow A halfsmoke, mogl sie spodziewac 
10:29 - XD Nigdy nikt z Was nie wcelowywal sie w skrot apsow A? XDDDD 
13:48 - Serio? 
14:08- Standard, na schodach teammate wiec sprawdzil dzungle 
15:25 - nic nadzwyczajnego 
17:18 - nie slyszal w ogole typa, chlop gluchy... 
17:56 - Slychac jak skraca + damage od nejda 
17:58 - XDDD nie oslabiajcie mnie 
20:34 - ???? clear 
22:17- byl przygotowany, ze wyjdzie typ z palacych po lewej stronie a, ze chlop ze schodow wychylil to dostal leb 
Obejrzalem do konca to demko i nie chce mi sie rozpisywac wszystkich czasowek bo to smiech na sali, na sile to kazdego mozna zbanowac. Po dzisiejszych moich akcjach na Mirage#3 to jako jedyny Admina na serwerze @ rqkuuu powinien mi zajebac perma za Vac akcje XD Gdyby mnie wczesniej nie kicknal abym zmienil nick XDDDD 

Reszta zostaje w rękach @ Dudnes

• Właściciel
Opublikowano

2:46 -b wcześniej było widać enemy

4:26  -b strzały po wychyleniu

4:46 -b

5:18 +/- b - biegłeś całą mapę praktycznie a przed enemy palisz shifta, choć patrząc na to z drugiej strony normalne zagranie żeby short nie słyszał 

5:30 -b słychać enemy 

6:48 -b typowe miejsce na społecznościowym po wyskoku z okna

7:07 -b

9:14 - b

9:28 -b na logikę, dwa smoke kompletnie nie pasujące do niczego w tym jeden cały zakrywający sandwitch'a, czyste sprawdzenie 

10:25 -b

11:00 -b

12:34 -b - auto spalone, dodatkowo poszły he więc zostają 3 miejscówki na pierwszy strzał do sprawdzenia; balkon do prawej, ławka, bs, okno kuchnia, jak nic wh 100%, joke

13:48 -b opóźniony time więc spodziewanie się enemy w pałacu normalne, choć po strzałach nie widać żeby kogokolwiek się spodziewał, clear 

14:08 -b sandwich sprawdzony, schody sprawdzone kolejne miejsca do sprawdzenia jungla, typowy pick 

15:20 -b wiedział że jest connect, kolega z drużyny się wywrócił i miał info, następnie CT jasna sprawa jak stoisz za fire box'em pierwszą sprawdzisz jungle czy ct? 

17:18 -b

26;13 +/-b idealne wyczucie z shiftem
27;08 -b Chłop ma 39 fragów słychać strzały z under'a więc biegnie po fraga

30;36 +b przesunięcie celownika gdzie enemy jeszcze nie wybiegł

36;17 -b

37;56 -b

41;15 -b

45;34 +/-b

Podsumowując

Większości akcji idzie wytłumaczyć racjonalnie lecz są takie które zwyczajnie nie mają wyjaśnienia. Zbyt często wiesz, gdzie jest enemy. Nie jest to wyczucie co kila rund, zdarza się to zbyt często. Indywidualnie nie mogę decydować o twojej sprawie, tworzymy społeczność od początku powstania sieci i niestety na twoją niekorzyść cały ubteam jest za zostawieniem bana + @ Karcok, który prowadzi od dłuższego czasu chłopaków i wtopy nie zaliczył. Jedyną twoją obroną jest @ Ry!który uważa, że jesteś czysty + nasz stary kolega/unban tm @ frz jednak to zdecydowanie za mało abyś został odbanowany. Przykro mi, ale ban zostaje zwyczajnie zostało to przegłosowane.

• Lubię to! 2
  • Haha 4
  • Wrr 2
  • Przykro mi 2
  • Uwielbiam 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.