Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano kolano 

Mam na imię Damian oraz przeleciało już u mnie 23 wiosen. Mieszkam w małej wsi Mirzec, znajduje się ona w województwie świętokrzyskim pomiędzy Radomiem i Kielcami.. ta wiem zadupie jak cholera, ale miasteczko ma swój urok. Co weekend są grane flanki, więc jest co robić XD Aktualnie studiuje grafike komputerową w reklamie zaocznie w Warszawie. Na co dzień dorabiam sobie jako doradca klienta w firmie Canal+, więc posiadam całkiem sporo czasu co przyczyni się na moja aktywność na forum. Jestem również instruktorem snowboardu, więc zapraszam na darmowe lekcje. Uwielbiam głośno słuchać muzyki w moim samochodzie, co przez to wiele osób nie lubi ze mną jeździć.. Who cares.. Nie wyobrażam sobie dnia bez kawy. Od ponad roku moją ogromną zajawką stała się siłownia. Byłem że tak powiem strasznie ulany i w rok udało mi się zrzucić 30kg, teraz tylko wycinka i na wakacje będziesz sztosik. W wolnych chwilach, gdy nie jestem w pracy lub na uczelni uwielbiam grać w gry. W CS gram około 8/9 lat? Głównie jest to nabite przez 1.6, ale właśnie staram się wrócić do CS:GO. Poza tym strasznie dużo gram w LoL'a oraz Fife.  Atmosfera mi się u was spodobała, więc mam nadzieje że poznamy się lepie. Do zobaczenia na serwerach :) 

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano
2 godziny temu, brzesky napisał:

Co weekend są grane flanki, więc jest co robić XD

Szanuje w c**j! Hahahah :default_cool:

Witam witam, mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej :D

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Cześć 

Opublikowano
1 godzinę temu, cloud` napisał:

Szanuje w c**j! Hahahah :default_cool:

Witam witam, mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej :D

Mordeczko, liczę na jakąś rozgrywkę we flanki w przyszłości :D 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.