Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym oficjalnie, czy też nieoficjalnie przywitać całą społeczność forum Katujemy.pl

Wypadałoby się przedstawić, także mam na imię Adrian i mam piętnaście lat, zamieszkuje tereny województwa Małopolskiego, a dokładniej w obrębie Krakowa. Moimi zainteresowaniami są: Medycyna, programistyka i informatyka. Jestem wolontariuszem w schronisku dla zwierząt. Jestem osobą - Zdyscyplinowaną, kulturalną i pewną siebie, mówiąc delikatnie mam wywalone we wszystkie przeszkody, które stają mi w drodze do mojego celu, jestem zdeterminowany do celu jaki sobie mogłem postawić. Jeżeli chodzi o moją przygodę z Counter-Strike to zaczęła się ona w przybliżeniu cztery lata temu, kiedy pobrałem sobie wersję Non-Steam na komputer bo bylem ciekaw tej gry, pierwsze chwile były słabe, gdyż każdy mnie kosił i nie miałem żadnej przyjemności z gry, lecz po kilku tygodniach moja forma wzrosła i nie byłem tzw: Łatwym Fragiem dla przeciwników, grałem na pewnej sieci serwerów CS 1.6 (Nie chce reklamować), po roku złożyłem podanie na Administratora w bardzo młodym wieku był to serwer "Only DD2" - Ku mojemu zdziwieniu dostałem się na siedmiu dniowy okres próbny, przez około dwa miesiące radziłem sobie dosyć dobrze, gdzie następnie zostałem powołany na Opiekuna tego serwera, nie widziałem siebie na tym stanowisku, ale zdaniem innych radzilem sobie perfekcyjnie. Po roku pracy na stanowisku Opiekuna, przekazałem go młodszemu pokoleniu z powodu: Mniejszej aktywności na komputerze, kiedy moja aktywność się poprawiła, złożyłem podanie na Redaktora (Chciałem spróbować czegoś nowego, na samym początku była to czarna magia, w głowie były pytania: Jezu o czym ja mam pisać?) Ale po dłuższej mecie wszystko zrozumiałem i wygrywałem w Głosowaniach tytuł Najlepszego Opiekuna jak i Redaktora.

Chyba wystarczająco streściłem swoją osobowość jak i doświadczenie. Do zobaczyska na Serwerach! 

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Cześć

.eu nie .pl :default_happy:

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.