xSmmK Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Nick: xSmmK Wiek: 18 Staż na forum: od 20.10.2019 Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 6-9 godzin Dlaczego ty?: Sumiennie podchodzę do swojej pracy, miły, kulturalny, praca w zespole nie jest mi obca, no i posiadam 9 tys. godzin w CS:GO, więc jestem w stanie rozpoznać kiedy ktoś gra sam, a kiedy wspomaga się nielegalnym oprogramowaniem. Znajomość SourceBans [0/10]: 8 Znajomość IPS [0/10]: 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuway Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 na tak +wiek +doświadczenie +spoko gościu -staż 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted November 16, 2019 V.I.P Share Posted November 16, 2019 Też będę na tak +ogarnięty chłopak +doświadczenie - staż 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved clouud Posted November 16, 2019 V.I.P Donor Deserved Share Posted November 16, 2019 + wiek + doświadczenie w csie, na pewno odróżnisz cheatera od dobrego gracza + SB -- staż, jesteś niecały miesiąc na naszej sieci.. mało osób cię zna. No nie wiem.. W tej sprawie jestem neutralny z przewagą na tak. Uważam, że można wypróbować nowych sił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bili elijasz Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 na tak -rozpierdalator 3000 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donor Fannoth Posted November 16, 2019 V.I.P Donor Share Posted November 16, 2019 A ja jestem na nie Na forum jesteś nawet nie miesiąc, Nie ogarniasz podstaw gramatyki pisząc "sumiennie podchodzę do swojej pracy", a potem wymieniając cechy charakteru. Nawet niech mi tutaj żaden moderator nie daje notki "co gramatyka ma do bycia UB", bo jakby mi ktoś z błędami demko rozpisał, to bym się uśmiał, + Wiek. @ xSmmK ale wiesz, że punkty kończy się przecinkiem, a po ostatnim elemencie daje się kropkę? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Z jednej strony kompletnie Cię nie znam, z drugiej są o Tobie tylko dobre opinie. Staż leży. Podanie jest względne. Jestem nieco w kropce, ale potrzebujemy kolejnego członka UBT. Nie wiem, dałbym szansę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQUeZ Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Większość praktycznie ciebie nie zna. Na forum z nami nie jesteś jeszcze nawet miesiąc. Nic do ciebie nie mam no, ale na tle innych podań wygląda to kiepsko. +wiek +doświadczenie -forum Trochę musisz jeszcze poczekać. Moim zdaniem to jeszcze trochę za daleko aby w tak krótkim czasie pchać się na tak bardzo odpowiedzialne stanowisko. Narazie jestem na NIE, ale kto wie z czasem pewnie zmienię zdanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator LEGENDAR Posted November 18, 2019 Donor Administrator Share Posted November 18, 2019 Jestem na TAK +doświadczenie +wiek +czas na forum +aktywność +/-posty -staż 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Server Owner Karcok Posted November 19, 2019 Sponsor V.I.P Server Owner Share Posted November 19, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved mayor Posted November 26, 2019 V.I.P Donor Deserved Share Posted November 26, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts