Jump to content
VII edycja - Miss & Mister Katujemy.eu ×
xSmmK

Podanie UnbanTM - xSmmK

Recommended Posts

Nick: xSmmK

Staż na forum: od 20.10.2019

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 6-9 godzin 

Dlaczego ty?: Sumiennie podchodzę do swojej pracy, miły, kulturalny, praca w zespole nie jest mi obca, no i posiadam 9 tys. godzin w CS:GO, więc jestem w stanie rozpoznać kiedy ktoś gra sam, a kiedy wspomaga się nielegalnym oprogramowaniem.

Znajomość SourceBans [0/10]: 8

Znajomość IPS [0/10]: 5

• Like 1

• Deserved

+ wiek

+ doświadczenie w csie, na pewno odróżnisz cheatera od dobrego gracza

+ SB

-- staż, jesteś niecały miesiąc na naszej sieci.. mało osób cię zna.

No nie wiem.. W tej sprawie jestem neutralny z przewagą na tak. Uważam, że można wypróbować nowych sił.

• Donor

A ja jestem na nie

Na forum jesteś nawet nie miesiąc,

Nie ogarniasz podstaw gramatyki pisząc "sumiennie podchodzę do swojej pracy", a potem wymieniając cechy charakteru. Nawet niech mi tutaj żaden moderator nie daje notki "co gramatyka ma do bycia UB", bo jakby mi ktoś z błędami demko rozpisał, to bym się uśmiał,

+ Wiek.

@ xSmmK ale wiesz, że punkty kończy się przecinkiem, a po ostatnim elemencie daje się kropkę?

• Haha 3

Z jednej strony kompletnie Cię nie znam, z drugiej są o Tobie tylko dobre opinie.

Staż leży. Podanie jest względne. Jestem nieco w kropce, ale potrzebujemy kolejnego członka UBT.

Nie wiem, dałbym szansę.

Większość praktycznie ciebie nie zna. Na forum z nami nie jesteś jeszcze nawet miesiąc. Nic do ciebie nie mam no, ale na tle innych podań wygląda to kiepsko. 

+wiek

+doświadczenie 

-forum 

Trochę musisz jeszcze poczekać. Moim zdaniem to jeszcze trochę za daleko aby w tak krótkim czasie pchać się na tak bardzo odpowiedzialne stanowisko. Narazie jestem na NIE, ale kto wie z czasem pewnie zmienię zdanie. 

• Server Owner

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.