Nati Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 @ Erwin 1. Jakie jest twoje największe marzenie? [O] Być dla kogoś całym światem i stworzyć w przyszłości kochającą się rodzinę. 2. Uważasz, że marzenia się spełniają? [O] Myślę, że jeśli czegoś bardzo chcemy i będziemy dawali z siebie wszystko to są do zdobycia. 3. Masz kogoś na "oczku"? [O] Tak, ale to skomplikowane bardziej niż kobieta podczas okresu. 4. Jak się czujesz jako opiekunka jednego z 5 najlepszych serwerów B) [O] Bardzo dobrze, jest to dla mnie nowa funkcja, ale staram się jak mogę. 5. Co sądzisz o swoich adminach i jak oceniasz ich pracę? [O] Jestem mega wdzięczna za ich czas poświęcony na serwerze. Generalnie jestem z nich mega zadowolona i wydaje mi się, że mamy dobry kontakt. Każdy zawsze pisze śmiało w razie wszelkich wątpliwości. 6. Jak podoba Ci się forum w obecnym stylu? [O] Bardzo, nie mam nic do zarzucenia. 7. Jest coś co zmieniłabys w forum? [O] Na chwilę obecną raczej nie. 8. Opiekunka to szczyt twojej ambicji czy chcesz spróbować coś więcej ugrać na tej sieci? [O] Kto mnie zna ten wie, że jestem ambitną osobą, ale obecnie wolę skupić się na jednej funkcji by wykonywać ją dobrze w 100%. 9. Jak podoba Ci się atmosfera na sieci? [O] Bardzo, nie lubię sztywnej atmosfery. Tutaj czuję się jak ryba w wodzie. Luźny, mega sympatyczny klimacik. 10. Nie tak dawno dokonałas ważny wybór- zmiana sieci, dobry ruch? [O] Nie żałuję, sądzę że to dobra decyzja. 11. Czy twoim zdaniem serwery są dopiete do możliwości zajebistosci u nas? [O] Wszystko jest ogarniane na bieżąco, więc myślę, że tak! Są super! 12. Masz rodzeństwo? [O] Mam młodszego brata. 13. Masz zwierzęta? [O] Mam psa. 14. Lubisz imprezowac? [O] To zależy od nastroju i towarzystwa. 15. Lubisz degustowac w trunkach? [O] Czasami 16. Który spośród nich jest dla Ciebie najlepszy? [O] Winko or wódka i gra gitarka. 17. Ulubiony napój? [O] Sok jabłkowy. 18. Ulubiony słodycz? [O] Uwielbiam słodycze, ale chyba rafaello. 19. Jesteś osobą, która potrzebuje codziennie dawkę cukrów w postaci słodyczy, czy wręcz przeciwnie? [O] Co za dużo to niezdrowo. Nie jem słodyczy codziennie. 20. Jakie osiągnięcie ostatnio było dla Ciebie najważniejsze? [O] Chyba zdanie sesji w pierwszym terminie. XD 21. Jakie osiągnięcie w życiu jest dla Ciebie najlepsze? [O] Jest kilka takich, nawet drobnych a cieszą, tutaj nie wybiorę. 22. Studiujesz? [O] Tak, pedagogika- edukacja medialna. 23. Uprawiasz sport? [O] Jeśli chodzi o konkretny to nie. Staram się ćwiczyć kilka razy w tygodniu, dla samej siebie. 24. Lubisz biegać? [O] Nie, to nie dla mnie. 25. Jesteś osobą, która lubi siedzieć przed telewizorem czy spędzać czas aktywnie? [O] To zależy od mojego nastroju. 26. Ulubiona mapa w csku? [O] Mirage. 27. Gra poza csem, która sprawia Ci przyjemność? [O] Simsy. XD 28. Jak podchodzisz do stereotypów? [O] Według mnie każdy jest inny, nie wrzucam ludzi do jednego worka. 29. Kiedy lecimy w śline? 😂 [O] Kiedy chcesz bejbi mr. 30. Jaka cecha charakteru jest dla Ciebie zaletą? [O] Odpowiedzialność. 31. Jaka cechą charakteru jest dla Ciebie wadą? [O] Wrażliwość, ludzie to wykorzystują. 32. Czemu udajesz, że jesteś agresywna w tym pseudo gangu z @ Gosia ?! [O] DRS to siła! Co nie @ Gosia ?! Dostaniesz wpierdyk to zobaczysz. 33. Kiedy lecimy na jakiegoś browarka? [O] Czekam na Twój ruch. Kiedy tylko chcesz. 34. Jak bardzo mnie lubisz? [O] Bardzo, bardzo! Chyba nie da się bardziej naprawdę.. jeśli tak to poka mi tę osobę. 35. Czy sądzisz, że za pracę z @ NeQ.I @ BinaRpowinni Ci płacić, bo to osoby spiecjalnej troski? [O] Bardzo dobrze się dogadujemy, zawsze pomogą. Szanuję! 36. Ostatnio Marcin Dubiel śmiał się dzieci w Afryce, co skrytykował cały internet z oburzeniem- absurd? Daj swoją opinię. [O] Nie ogarniam jego fame’u. Jak można w ogóle śmiać się z takich poważnych spraw.. 37. Jakie strony najczęściej przeglądasz? Tych nie dla dzieci nie wymieniaj swintuszku.. [O] Ale jak to.. :ccc A serio to social media, stronki z ciekawymi artykułami etc. 38. Co sądzisz o osobach, które dokonały złego wyboru czyt. Platyna, Yaxsi i zaczęli się zachowywać jak ku*wy? Jest Ci szkoda kontkatu? [O] Jestem wrażliwą osobą, zawsze jest mi szkoda. 39. Jesteś katoliczka? [O] Tak. 40. Czy według Ciebie każdy arab to terrorysta? [O] Nie wrzucam ludzi do jednego worka. 41. Ulubiona rasa psa? [O] Buldog francuski! 42. Kartofle czy ryż? [O] Ziemniak wygrywa. XD 43. Jak myślisz, @ Haiseodklepie w walce ze mną? [O] Hahha, we will see. 44. Co sądzisz o sportach, bądź sztukach walki? [O] Dobrze, że są. Szanuję sportowców za wytrwałość. 45. Jaki jest twój ulubiony gatunek muzyczny? [O] Mam bardzo zróżnicowany gust muzyczny, jednak w większości słucham rapu. 46. Bedoes ostatnio wydał mega lovesonga--opinia twoja o nim? [O] „Powiedz mi ile to znaczy na zawsze..” jeśli chodzi o moją opinię to kawałek mega mi się podoba, przekazuje wiele emocji i zwraca uwagę na tekst. Świetna robota! 47. Jakie emocje towarzyszyły Ci gdy udało Ci się wbić top 1 czatu, a tu @ Weak. cyk reset 😂 😂 😂 [O] Lekkie wkurzonko hahahha, ale nie piszę dla topki, po prostu uwielbiam rozmawiać! 48. Jakie zwierze jest dla Ciebie najlepsze? [O] Pies- wierny. 49. Jesteś osobą skromną czy wręcz odwrotnie? [O] Skromną. 50. Czemu na początku znajomości byłaś dla mnie taka zła.. [O] Myślałam, że jesteś innym typem człowieka hahah. 51. Powtórzymy kiedyś nasz wywiad? [O] Bardzo chętnie! Serio! 52. Jak to jest, że tyle czasu z Tobą wytrzymałem 😂? (abstrakcja) [O] Sama nie wiem chyba zrobię Ci jakiś medal za to! Po prostu mnie loffciasz i tyle nuuuu. 53. Czy nauczysz @ BinaRobsługę cyrkla? [O] Mogę mu wysłać filmik na yt XD. 54. Twój ulubiony szuldbager? [O] Przydałby się kawałek Kękę „wy**bane”. 55. Grabki czy łopata 😂 [O] Idę sobie wykopać dół. @ CHerbatniK 1. Palisz marihuanę? [O] Nie. 2. Lubisz ostre jedzenie? [O] To zależy, tak średnio raczej. 3. Chorujesz na coś? [O] Nono na głowę. 4. Ile masz wzrostu? [O] 164. @ IMean 1. Wolisz nike czy adidas? [O] Zależy, ale jak buty to nike. 2. Mc donald czy KFC? [O] KFC. 3. Co robisz? [O] Odpowiadam na te pytanka. ^^ @ DEjMAN 1. Pracujesz czy uczysz się? [O] Studiuję. 2. Cs 1.6 czy csgo? [O] CS:GO. 3. Pijesz, palisz? [O] Coś tam w towarzystwie czasem wypiję. Nie palę. 4. Masz jakiś ulubiony serial? [O] Kilka by się znalazło. ^^ 5. Masz jakieś hobby? [O] Muzyka, śpiewanko. 6. Co lub kto ściągnął Cie na forum? [O] Ekipka moja! 7. Osoba której najbardziej ufasz z forum? [O] Nie będę wymieniać, bo powinna o tym wiedzieć. @ Fannoth 1. Czy to prawda, że kobiety nie robią dwójeczki? [O] Podobno tylko te ładne, więc mnie to nie dotyczy. 2. Czy to prawda, że nie ma problemu, którego kobiety nie potrafią stworzyć? [O] Haahahah, nie wiem.. sprawdźmy to! 3. Lubisz whisky? [O] Nie. 4. Jaki rodzaj filmów lubisz najbardziej? [O] Romantyczne, dokumentalne, thrillery. 5. Jaki jest Twój ulubiony film? [O] Zielona mila- to klasyka! 6. Potrafisz gotować? [O] Coś tam potrafię, staram się! 7. Co najlepiej gotujesz? [O] Podobno pyszne spaghetti. i zapiekankę makaronową! 8. Dasz mi na to przepis? [O] Jasne hahah! @ Henbleidd 1. Twój ulubiony film [O] Zielona mila. 2. Jaki jet Twój typ idealnego facet [O] Nie mam takiego, ale musi mieć poczucie humoru. 3. Twoja ulubiona muzyka [O] Mam różnorodny gust muzyczny, ale w większości słucham rapu lub lat 80. 4. Lubisz rodzynki? [O] Nie. 5. Ulubiony fastfood [O] Kebab, pizza!! 6. Ile dziennie poświęcasz czasu rano na ogarniecie w łazience [O] Z 30 min. 7. Jakie kraje zwiedziłaś [O] Oprócz Polski to Norwegia. 8. Morze cz góry [O] Morze. @ NeQ. 1. Co bym musiał zrobić, żebyś przestała się do mnie odzywać? [O] Perfidnie mnie oszukać. 2. Czego najbardziej żałujesz? [O] Czasami żałuję niektórych swoich słów wypowiedzianych w złości.. 3. Kiedy całowałaś się pierwszy raz? [O] Buziak w podstawówce w polik jakiś był hahah! Pierwsza miłość. 4. Co najbardziej lubisz robić? Tylko coś innego poproszę, nie chodzi mi o to. [O] Słuchać muzyki, śpiewać, czytać i oglądać seriale! 5. Czy istnieją takie osoby, za które byś oddała życie? Kto? [O] Za rodzinę i przyjaciół. 6. Ostatnia wpadka przy rodzicach? Nie licząc Ciebie. xDD [O] Generalnie jestem przypałowa więc.. nie skomentuję. XD 7. Kierujesz się sercem, czy rozumem? [O] Tym i tym, ale chyba częściej sercem. 8. Dlaczego jesteś uzależniona od telefonu? [O] Dobre pytanie, też chciałabym wiedzieć. Lubię mieć kontakt z innymi. 9. Jaka była najtrudniejsza decyzja w życiu, którą musiałaś podjąć? [O] Wybór kierunku studiów. 10. Jesteś w kimś zakochana? Kto Ci się podoba? [O] Może tak, może nie.. tego nie wie nikt! hihi 11. Twoja największa wada? [O] Jestem zbyt wrażliwa i za bardzo się przejmuję. 12. Najgorsza rzecz, jaką usłyszałaś na swój temat? [O] Nic konkretnie nie utkwiło mi w pamięci. 13. Na czym Cię ostatnio przyłapano? [O] Jak zasnęłam na wykładzie. XD 14. Gdybyś musiała polecieć na bezludną wyspę, kogo byś wzięła ze sobą? Może to być nawet kilka osób. [O] Biorę @ Gosia ?!i podbijamy tę wyspę hahahahah! 15. Czy dla chłopaka "zrezygnowałabyś" z przyjaciół? [O] Nie. Jeśli by tego nie zaakceptował to nie jest tego wart. 16. Dlaczego mówisz, że wszystkie Twoje skarpetki są białe, a tak naprawdę nosisz tylko jedne? xD [O] Kupiłam kiedyś skarpetki hurtem jejuuuu wrrrr. 17. Też mnie kiedyś nie lubiłaś? [O] Nic do Ciebie nie miałam, serio. XD 18. Nie za często bijesz mojego imiennika? [O] Brata? To tylko dla beczuni. 19. Dlaczego na mnie warczysz? [O] Jak zasłużysz to warczę! WRRR! 20. Żałujesz mojego ściągnięcia Cię z powrotem na 5 MAPSa? [O] Nigdy! 21. Kiedy otwieramy te drzwi na Nuke? [O] Jak znowu będę grać pod wpływem %%! XDDDDDDD Miałam nominować kogoś innego, jednak przepraszam, ale ze względu na chęć odwdzięczenia się podobnym nominuję @ Erwin. Zadam Ci trudne pytanka, uważaj!! WRR! 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts