Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano,

-proponuję usunąć Negeva z podstawowych broni i dodać go do sklepu z możliwością kupna lub zrobić ją bronią do wyboru dla VIP'ów od 30 poziomu tak jak jest aktualnie, jest to zbyt mocna broń ciężko cokolwiek na nią zrobić

-dodanie przykładowo pod klawiszem Q tzw "menu" gdzie będą różne opcje do wyboru od RPG po SKLEP, Wybór Klasy Zombie, Hide, Fly, Mini-Gierki dla zombie podczas oczekiwania na budowniczych, ułatwi to grę nowym graczom którzy przez naciśnięcie 1 przycisku będą mieli wszystko i nie będą musieli prosić o pomoc innych "czy jest sklep?" "mam jakieś punkty jak i gdzie je dodać?"

-dodać te mini-gierki o których wspominałem Ci @ Dudnes

-usunąć mapę BB_Boomix jest to mapa która jest dość mała i brakuje klocków na niej

-może by tak dodać model do wyboru tylko dla Administracji a jak nie to po prostu dla zwykłego VIP'ahttp://gamer-lab.com/eng/mdl_source/Hitman

-zmiana modelu banana który się buguje chociażby na ten http://gamer-lab.com/eng/mdl_source/Leon_S._Kennedy PRZYKŁAD

-zmiana za Ghost Ridera, który tez się buguje jak dobrze kojarzę http://gamer-lab.com/eng/mdl_source/Spider-man PRZYKŁAD

-jeśli jest możliwość, jakoś poprawić te modele postaci tak żeby miały rączki, bo póki co to ręce się bugują widać oryginalne rękawiczki i część wybranego modelu

-dodanie do sklepu miny laserowej, która wybucha gdy przejdzie się przez linie 

-select gdy gracz wchodzi na serwer a zostaje np. 20 sekund budowania, żeby z automatu wrzucało go do TT

Jeśli coś mi jeszcze wpadnie do głowy, to zedytuję poscik :)

@ FannothChłopie ty nie grasz na tym serwerze, nie wiesz co się dzieje a się udzielasz no daj spokój, posty możesz nabijać gdzieś indziej poza tym do możliwości wyboru modelu potrzebny jest VIP, który posiada ów przywilej a więc zwykły gracz nawet nie będzie wiedział czy osoba która posiada ten oto właśnie model ma Admina, a nawet żeby to nie był tylko dla Admina to dla zwykłego Vipa można go dodać

-nie ma ogólnego menu

-łapki ostatnio działały dobrze, to kwestią bugowania

@ DudnesCoś Ty oszalał ? 2000m za negeva ? Moim zdaniem ceny w sklepie są zbyt wygórowane w stosunku do zarobku monet :P

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Zibo, powiedz mi, ile razy Ci trzeba mówić, że jak będzie coś, co symbolizuje, że dana osoba jest adminem, to patologii nie będzie, a jak ktoś zobaczy, że nikogo nie ma, to będą odwalać? 

1. +/-

2. bind q say /menu

3. jakie gierki na serwerze bb?

4. Jeśli jest tak jak jest to +

5. NIE

6. +/-

7. +/-

8. Tak są zrobione

9. +/-

10. +

@ zibo "poza tym do wyboru modelu potrzebny jest admin" pomyśl przez chwile.. skoro ktoś nie może tego wybrać nawet z vipem to od razu wie kto ma admina.. 

@ Karcok

koło 2,5h jak gt nie działało ;p 

Opublikowano

Witam

Wiem, że Dudnes próbował już usunąć negeva ale później były jasiek bugi itp wiec go przywrócił ale jeżeli będzie opcja usunięcia go to jestem jak najbardziej ZA. Za usunięciem mapy jestem ZA. W sprawie MENU nie mam zdania. Co do skinów to jest mi to obojętne, ale jeżeli maja być nowe to również jestem ZA. :default_cool: W sprawie rękawic, również nie mam zdania. Laserowa mina, sztos sprawa, pamiętam to z zombie moda w 1.6, jak najbardziej ZA. I do ostatniego nie mam zdania. :1x: Mam nadzieje, że pomogłem. Serdecznie pozdrawiam.

@ DudnesJak na moje, to najlepiej usunąć negeva i krowę. Na którymś lvl'u dodać opcje wyboru każdej broni i tyle. Niech ludzie budują dobre bazy a nie 2 pixele i negev. Jak na moje.:hi: 

@ DudnesTa, na 30 lvl tylko te 4 bronie, a np na 150 wszystkie do wyboru. Negeva możne trochę taniej, tak 500-1000 ja bym dał :default_biggrin:

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Za większość wezmę się w nocy z 19.10 na 20.10

Wstępne pytanie, usunąć tylko negeva czy ograniczyć exp broni max do auto kampy albo max do kałacha i wtedy wiadomo nieco osłabić klasy zombie.

@ Caqusczyli exp do auto kampy. Domyślnie każdy przy 30 lvl będzie miał max auto kampę + menu z wyborem broni

Spoiler

menu.AddItem("weapon_ak47",                "AK-47");
    menu.AddItem("weapon_m4a1",                "M4A4");
    menu.AddItem("weapon_m4a1_silencer",    "M4A1-S");
    menu.AddItem("weapon_awp",                "AWP");

+ negeva mogę dodać do sklepu za załóżmy 2000m

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Podsumowanie

- Expimy do 30 lvl , max broń auto kampa, exp broni wygląda w następujący sposób; (0-30 lvl)

Spoiler

char ulepszenia_bron[][] ={
    //====PISTOLETY===
    "weapon_hkp2000", 
    "weapon_glock",
    "weapon_p250", 
    "weapon_tec9",
    "weapon_fiveseven",
    "weapon_cz75a",
    "weapon_elite",
    "weapon_deagle",
    "weapon_revolver",
    //======SMG======
    "weapon_mac10",
    "weapon_mp9",
    "weapon_mp7",
    "weapon_ump45",
    "weapon_bizon",
    "weapon_p90", 
    //======SHOTY======
    "weapon_sawedoff",
    "weapon_nova",
    "weapon_mag7",
    "weapon_xm1014",
    //======KARABINY=====
    "weapon_galilar",
    "weapon_famas",
    "weapon_m4a1_silencer",
    "weapon_m4a1",
    "weapon_ak47",
    "weapon_sg556",
    "weapon_aug",
    //======SNAJPERKI=====
    "weapon_awp",
    "weapon_awp",
    "weapon_g3sg1",
    "weapon_g3sg1",
    "weapon_scar20"

- Nevega można kupić w sklepie za 1000m

- Sklep jest naszym zdaniem najważniejszy i można go zbindować wybierając opcje w sklepie "wspomaganie klawisza [F]. Póki co na serwerze nie mamy zbyt wiele atrakcji więc bindowanie samego sklepu wystarczy a latarkę czy hide możemy sami zbinować. W następnym sezonie będzie wiele dodatków, wtedy pomyślimy nad zbindowaniem rozszerzonego menu

- Z gierek dodałem na razie tylko terisa, say; !tetris jak znajdę więcej wolnego czasu dodam kilka innych gierek (głównie z tego względu, że wszystkie mini gry są z 2011/2012r i trzeba przepisać je na nową składnie) + zrobię jakieś menu !gry 

BB_Boomix usunięte

- Sprawy modeli, dla admina nie chce robić osobnego z tego względu, że dzieciaki będą wiedziały kiedy Admin gra a kiedy nie. Aktualnie, gdy dajemy reklamy na goboosting to potrafią wejść zapytać się czy jest Admin jak nie ma dają +left i kręcą godziny a kredyty nam uciekają. W skrócie absolutnie odpada model admina, plugin na wyświetlanie czy jest admin i inne duperele.

- Model banana faktycznie zmienimy bo buguje się, ghost rider'a też możemy zamienić. Dziś już nie mam siły, jutro dodam kilka nowych modeli i zastąpię te dwa.

- Mina laserowa odpada, takie dodatki to na zombie mody, tutaj chodzi głównie o budowanie kampy z dostępnych materiałów na mapie i tak mamy dość rozszerzony sklep bo idzie zakupić taki pakiet, że tt praktycznie nie ma szans, między innymi podwójny dmg + aktualnie dodany negev. Być może w kolejnych sezonach pomyślimy o nowych dodatkach w sklepie CT jak ulepszymy równocześnie zombie aby był jakiś balans

- Wybieranie teamu po wejściu na serwer, dodamy plugin który będzie blokował wejście do CT, gdy upłynie załóżmy 0.50-0.60 sec od rozpoczęcia rundy.

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.