Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak. Wraz z większym gronem graczy jak i Administracji serwera 1vs1 stwierdziłem, iż fajnym sposobem na ułatwienie ADM życia oraz graczom było by wprowadzenie powtórki z ostatniego zginięcia. Gracze widzieli by jak zostali zabici i mogli by zgłosić do administracji, że owy gracz  jest podejrzany itp. 

Pozdrawiam <3 

Opublikowano

Halo, halo razem stwierdziliśmy jak już! :D

Popieram +1

/edit Tylko właśnie kwestia obciążenia serwera myślę, że warto chociaż przetestować.

/edit @ MasterGraif ale faza testowa czemu nie? 

/edit @ KubeN moim zdaniem jeśli ktoś dostanie magicznego heda to z chęcią zobaczy jak to wyglądało, zobaczcie ile ludzi zbanowałem w przeciągu 2 dni i każdy ban to obv hax! 

• Bywalec
Opublikowano

Ja jestem za dopiero wtedy kiedy będzie to pewne że nie obciąży to serwer.

Jak dobrze pamiętam to takowe powtórki były wcześniej na serwie i zostały usunięte z powodu obciążenia serwa.

Na tą chwile jestem na nie do póki nie wypowie się na ten temat technik. 

#edit powiedz mi po co faza testowa @ DeimaNjeśli technik będzie wiedział lepiej tym bardziej kiedyś była rozmowa na ten temat z starym opiekunem i sam to powiedział że obciąży to serwer. A jak dobrze wiem to maszyna sie nie zmieniła itp.

#edit @ Weak'uś.mógłbyś się wypowiedzieć, fajnie by było 

• Lubię to! 1
  • Bywalec
Opublikowano

@ MasterGraifma rację. Powtórki obciążyłyby niepotrzebnie serwer, a po za tym i tak każdy pominąłby je. Może czasem było by to przydatne do rozpoznania cheata, ale po za tym jest zbędne. 

# @ Weak'uś.Rozwiń to, bo sam jestem ciekaw 🤔 

@ MasterGraifłykaj tam. @ Weak'uś.Mnie przekonał i jestem na TAK z propozycją. Fajnie, jeżeli będzie można wyłączyć tą opcję 

• Haha 1
Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja i tak zawsze to pomijam. Jesli ktos bedzie chcial to obejrzy demko sobie. 

Dodatkowy plugin i zawitaja jeszcze wieksze spadki fpsów.

@ dem.jestem baba, nie wymagaj za duzo.

@ Weak'uś.nigdy nie wiadomo, ten serwer to zagadka./ dobra zgasiłeś mnie xD

• Haha 2
Opublikowano

Widziałem kiedyś taką opcje na innym serwerze 1vs1 i spisywało to się bardzo dobrze. Myślę, że to jest dobry pomysł 

• Właściciel
Opublikowano

Jeżeli chcecie powtórki na serwerze zróbcie ankietę... i tak jak napisał @ Weak'uś. to nie jest plugin a zwykły cvar 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.