SQUeZ Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 1. Nick z serwera: SQUeZ2. Imię: Bartek3. Wiek: 164. Steam ID:STEAM_0:1:123212455 5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/SQUEZ/147.135.199.68:27015/6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Żadne7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): (4/10) Jedynie co to zapoznałem się z komendami SourceModa.8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Z wielką chęcią pomógłbym obecnym adminom w prowadzeniu serwera. Jak się nie mylę admini nie mieli ze mną większych problemów. Jeśli chodzi o forum staram się wchodzić kilka razy dziennie. 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Staram się przeważnie poświęcać na grę 1-2h dziennie. Teraz są wakacje więc ten czas jest znacznie dłuższy.10. Posiadasz mikrofon?: Tak 11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuje12. Linki do poprzednich podań: 13. Kontakt: Steam, teamspeak, discord 14. Konto Prime?: Tak 15. Blokada VAC?: Nie Przepraszam mój błąd 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiker Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 + GT, + zachowanie, z tego co pamiętam i sprawdzałem w SB nie masz chyba żadnego muta i bana, a z twoim zachowaniem nie ma problemów + dojrzały + nie nadużywasz mikrofonu +/- forum, ale z tego co zauważyłem od jakiegoś czasu udzielasz się. +/- podanie, ale nie każdy jest wielkim Mickiewiczem i ma wielki talent w pisaniu Moim zdaniem warto dać szansę (skoro nie było z tobą większych problemów to czemu nie. Zobaczymy czy się nadajesz). jestem na TAK. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efiks Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Na Tak +wiek +miła osoba +gt -sm -tak jak pod poprzednim podaniem @ Karcok napisał masz zerową aktywność na forum i nadal jej nie poprawiłeś Dnia 14.08.2019 o 21:00, Not t!k3r napisał: + GT, naprawdę 2 dni w ciągu 1 tyg. z czasem powyżej 600 minut (nolife) xdddd @ Not t!k3r jeżeli patrzysz na "score" a nie na "time" to normalne, że widzisz u takiego dobrego gracza 10h. @ Not t!k3r? X D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted August 14, 2019 V.I.P Donor Share Posted August 14, 2019 Ja jestem na tak: + wiek + GT - widać, że się starasz + ogarniasz temat, mimo zerowego doświadczenia powinieneś sobie poradzić ;) +/- podanie.. no przyznam, że mogłeś się bardziej postarać w punkcie 8. - forum, trochę więcej zainteresowania w życie serwerowni.. - punkt 7. Zgadzam się z @ Efiks, powinieneś się zapoznać z tą skalą.. W punkcie 6 piszesz, że nie masz żadnego doświadczenia w adminowaniu na serwerach CS:GO, a jednak zaznaczyłeś "Miałem admina, znam podstawowe komendy i umiem się nimi posługiwać". Mimo minusów, widzę Cię na posadzie Admina Only Mirage Pozdrawiam i powodzenia! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 A ten dalej zamula na serwerze XDDD + aktywność na serwerze - aktywność na forum + da się pogadać, kulturalny, spokojny, stonowany - doświadczenie, jednak chętnie Cię poduczymy wraz z drugim ex eaquo adminem @ clixxu. + dojrzałość jestem oczywiście na tak! @ ESLteż chętny do nauki, co nie? :( 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Na tak: +grałem z tb miły, ogarnięty, dorosły. +aktywny -forum ogarnij bo udzielasz się tylko w dziale Mirage, nie na tym to polega. -doświadczenie, ale ogarnięty to dasz radę. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tw1st3r Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Jestem na TAK +gt +wiek +Często widziany na Serwie + no toxic - sm ale zawsze można się douczyc - te doświadczenie jako admin ale wiem ze ogarniesz ta funkcje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejv Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Nautral +wiek -dosw. +gt -forum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 16, 2019 Sponsor Share Posted August 16, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts