tiker Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Nick z serwera: T!k3r Imię: Mikołaj Wiek: 15 Steam ID: STEAM_1:1:217939202 Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/t!k3r/147.135.199.68:27015/ odnośnie wczoraj i dziś, wczoraj miałem sprawę prywatną dlatego takie niskie GT . Dzisiaj nie będzie mnie przez pół dnia wiec rano grałem ile mogłem, ale jutro znowu wracam do gry Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: 1 tydzień (admin) Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 4 Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jestem młodą aktywną i chętną do działania osobą. Od ostatniego podania poprawiłem GT, z chęcią napisałbym to podanie trochę później tylko te nieszczęsne wakacje. Forum przeglądam kilka razy dziennie, z rozpisaniem dema jak i osądzeniem kogoś o wspomagacze nie będzie problemu. kulturę trzymam na wysokim poziomie (mimo rzadkich wyzwisk, od jakiś graczy nie wdaję się w kłótnię). Plusem mojego wieku jest również to że nie pracuję, przez co mogę spokojnie spędzać dużo czasu na serwerze. Od września niestety do liceum, ale myślę że nawet wtedy te 2-3 h dam rade zagrać Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: +/- 300 min dziennie Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK Linki do poprzednich podań: nie wiem dlaczego linka mi nie chce załączyć/ przed ostatni post w szybkiej rekrutacji i temat podanie w podanie na admina Kontakt: steam/forum Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] NIE @ cloudn nick akurat mam w porządku, pytałem się @ clixxu. tego ostatniego muta dostałem od dejva za to bo mikro mi szumiało, próbowałem je naprawić i naprawiłem. @ clixxu. nie nie obrażę się, tylko wiesz skąd miałem wiedzieć jak byłem jeszce młody i głupi że to się kiedyś na mnie odbije. Teraz już wiem że się odbije dlatego nie robię czegoś bezmyślnie. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BieluS Posted August 8, 2019 Donor Share Posted August 8, 2019 + gt + na u@ zawsze zgłasza pewniaków + niema problemów z kulturą -/+ doświadczenie + czytelne podanie + aktywność na forum Jestem na TAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efiks Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 +gt +kultura +aktywność na forum Jestem na tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQUeZ Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Dla mnie tak + gt + kultura + aktyność na forum + estetyczne podanie +/- wiek ale i tak dajesz wrażenie na starszego 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted August 8, 2019 V.I.P Donor Share Posted August 8, 2019 +/- wiek, tak jak wspomniałeś, + za to, że będziesz miał nieco więcej czasu na serwer niż osoby z pracą. A -, to jedynie te wymagania.. Wyraźnie jest stawka 17/18 lat, lecz zaraz obok tego "(czasem są wyjątki)." Jest dużo osób, które nie są do końca od kogoś starsze, ale mądrzejsze i zdecydowanie bardziej ogarnięte +/- doświadczenie +/- SM, ale to każdy wie, że zapoznasz się z czasem + GT - widać, że często grasz i komunikujesz się z innymi + za forum, poprawiłeś się + z tego co wiem, to @ Karcokszuka zdecydowanie aktywnych adminów, szczególnie na okres wakacji Jedyna uwaga, to ten nick na forum :/ O ile się nie mylę, to musisz mieć taki sam nick na forum, jaki na serwerze. No ale nie będę się już czepiał Myślę, że można dać Ci szansę. Na TAK. Powodzenia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 @ cloudn młody ma dobry nick ;) Można dać szanse @ Karcok :3 -wiek.... +podanie podoba mi się. +zrobił się aktywny. -/+ sm, ale jeśli pobedziesz adminem z 2 tyg samo Ci wejdzie. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 to gt jest chore, człowieku wyjdź z domu XDDDD + ogólnie jesteś okej, gadaliśmy trochę + aktywność na serwerze - aktywność na forum +- sm, ale to tam, ogarniesz xd +- wiek, ale jeżeli ogarniasz i nie masz siary w głowie, która wybucha przy pierwszej serwerowej kłótni, to wiek nie ma znaczenia xdd wiadomo, na tak. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haaze Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Jestem tego samego zdania co clixxu. Nie muszę podawać więcej powodów. Jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 9, 2019 Sponsor Share Posted August 9, 2019 @ clixxu. - Dostałeś ode mnie drugą szanse, pamiętasz za co? Każdy zasługuję na szanse. @ Not t!k3r - Okres weryfikujący (1 potknięcie = exit) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 9, 2019 Sponsor Share Posted August 9, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts