Jump to content
tiker

Podanie (v2)

Recommended Posts

1. Nick z serwera: T!k3r
  2. Imię:  Mikołaj
  3. Wiek: 15
  4. Steam ID:  STEAM_1:1:217939202
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats )https://www.gametracker.com/player/t!k3r/147.135.199.68:27015/ odnośnie wczoraj i dziś, wczoraj miałem  sprawę prywatną dlatego takie niskie GT . Dzisiaj nie będzie mnie przez pół dnia wiec rano grałem ile mogłem, ale jutro znowu wracam do gry
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: 1 tydzień (admin)
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 4
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jestem młodą aktywną i chętną do działania osobą. Od ostatniego podania poprawiłem GT, z chęcią napisałbym to podanie trochę później tylko te nieszczęsne wakacje. Forum przeglądam kilka razy dziennie, z rozpisaniem dema jak i osądzeniem kogoś o wspomagacze nie będzie problemu. kulturę trzymam na wysokim poziomie (mimo rzadkich wyzwisk, od jakiś graczy nie wdaję się w kłótnię). Plusem mojego wieku jest również to że nie pracuję, przez co mogę spokojnie spędzać dużo czasu na serwerze. Od września niestety do liceum, ale myślę że nawet wtedy te 2-3 h dam rade zagrać
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: +/- 300 min dziennie
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK 
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK 
  12. Linki do poprzednich podań:  nie wiem dlaczego linka mi nie chce załączyć/ przed ostatni post w szybkiej rekrutacji i temat podanie w podanie na admina
  13. Kontakt: steam/forum
  14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK
  15. Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] NIE
  16. @ cloudn nick akurat mam w porządku, pytałem się @ clixxu. tego ostatniego muta dostałem od dejva za to bo mikro mi szumiało, próbowałem je naprawić i naprawiłem. @ clixxu. nie nie obrażę się, tylko wiesz skąd miałem wiedzieć jak byłem jeszce młody i głupi że to się kiedyś na mnie odbije. Teraz już wiem że się odbije dlatego nie robię czegoś bezmyślnie.
  • Like 1
  • Wow 1
  • I love it 2

Dla mnie  tak 
+ gt
+ kultura
+ aktyność na forum
+ estetyczne podanie
+/- wiek ale i tak dajesz wrażenie na starszego

• Thanks 1

+/- wiek, tak jak wspomniałeś, + za to, że będziesz miał nieco więcej czasu na serwer niż osoby z pracą. A -, to jedynie te wymagania.. Wyraźnie jest stawka 17/18 lat, lecz zaraz obok tego

"(czasem są wyjątki)." Jest dużo osób, które nie są do końca od kogoś starsze, ale mądrzejsze i zdecydowanie bardziej ogarnięte

+/- doświadczenie

+/- SM, ale to każdy wie, że zapoznasz się z czasem

GT - widać, że często grasz i komunikujesz się z innymi

za forum, poprawiłeś się

z tego co wiem, to @ Karcokszuka zdecydowanie aktywnych adminów, szczególnie na okres wakacji

Jedyna uwaga, to ten nick na forum :/

O ile się nie mylę, to musisz mieć taki sam nick na forum, jaki na serwerze. No ale nie będę się już czepiał :default_biggrin:

Myślę, że można dać Ci szansę.

Na TAK. Powodzenia!

• Thanks 1

to gt jest chore, człowieku wyjdź z domu XDDDD

+ ogólnie jesteś okej, gadaliśmy trochę

+ aktywność na serwerze

- aktywność na forum

+- sm, ale to tam, ogarniesz xd

+- wiek, ale jeżeli ogarniasz i nie masz siary w głowie, która wybucha przy pierwszej serwerowej kłótni, to wiek nie ma znaczenia xdd

wiadomo, na tak.

• Haha 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.