Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Jezorx

Imię: Michał

Steam ID: STEAM_1:1:462161382

Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ) : https://www.gametracker.com/player/Jezorx/147.135.199.68:27015/

Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Byłem adminem na kilku sieciach serwerów. Potrafię odróżnić tzw. cheata od skilla.

Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 8/10 

Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Mam na imię Michał mieszkam we wrocławiu i jak pisałem wcześniej interesuje się programowaniem w HTML,CSS oraz JS.  Chciałbym zostać administratorem na serwerze ponieważ już dosyć długo na nim przesiaduje i wyrobiłem sobie trochę opinie u innych graczy. Mam doświadczenie i wiedzę na temat adminowania dlatego liczę na szansę.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Myślę że do końca wakacji od 1 do 2 godzin gdyż teraz jest dużo wyjazdów potem na spokojnie po 3 godziny dziennie mogę wyrobić. Moja obecna aktywność spowodowana była nieobecnością w domu. Dopiero od paru dni mogę normalnie grać.

Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ]: Tak.
Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuje

Linki do poprzednich podań:

https://katujemy.eu/topic/34096-ponowne-podanie-na-admina-jezorx/

https://katujemy.eu/topic/33993-podanie-na-admina-jezorx/

Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198884588493

Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Tak.

Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] Nie.

• Zasłużony
Opublikowano
Spoiler

Screenshot_1.png.b8d8381bdf272a5cb6edb083c99d5b1b.png

Wystarczy spojrzeć na gametracker i od razu twoje słowa mijają się z prawdą. 

Jak mam być szczery to wyskoczyłeś jak filip z konopi, wydaje mi się, że mało osób może Cię kojarzyć.

Podanie ubogie, a tekst z "umiem rozpoznać cheata od skilla" się już przejadły. 

Podsumowując, jestem na nie. 

Nadrób czas który Cię nie było, a potem myśl o pisaniu podań. 

• Haha 3
Opublikowano

Pisząc "HTML" zachowałeś poprawność nazewnictwa, natomiast pisząc "wrocław" już nie, o ty antypolaku.

No, starczy żarcików.

- GT - słabe.

- aktywność na forum

+ mi tam się podanie podoba, napisałeś oklepanymi schematami, ale no co można więcej pisać w podaniu na admina.

Pograj dłużej, na razie jestem na nie.

• Haha 2
  • Legenda
Opublikowano

Długi czas myślałem, że przestałeś u nas grać, a tymczasem wchodzę i widzę, że złożyłeś podanie....

Nie ma nawet najmniejszej szansy, abym Ciebie przyjął z takim podaniem.

Po za tym, sam dobrze wiesz, czemu Cię wcześniej nie przyjąłem.

- Jesteś zarozumiały i nie dojrzały na tą posadę, bardzo dużo w kwestii samego zachowania Ci brakuje.

- Nie masz w sobie za grosz cierpliwości, jedyne co byś chciał, to otrzymanie admina za 1h przegrane w tygodniu.

- Twoja ostatnia aktywność to jakiś żart. Ludzie dostawali się na to stanowisko, mając przegrane w ciągu tygodnia po +10h i widać było, że się starają.....

- Ostatni post 27 Czerwca, mam rozumieć, że wróciłeś i ledwo po 18h od jakiejkolwiek aktywności na forum, piszesz podanie?

Masz dużo, dużo i jeszcze raz dużo do nadrobienia.

Powiedziałem Ci wyraźnie, pokaż mi, że się nadasz na to stanowisko, a tym czasem widzę Mojżesza klaskającego jajami.

Podanie oczywiście odrzucone.

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.