Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Jezorx
Imię: Michał
Steam IDSTEAM_1:1:462161382
Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/Jezorx/147.135.199.68:27015/
Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Jak pisałem wcześniej potrafię rozpisać demko, odróżnić cheatera od skilla. Byłem adminem na kilku innych sieciach serwerów.
Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 8/10
Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:  Gram często na serwerze i widzę dużo cheaterów i osób łamiących regulamin. Nie ma admina który mógłby takowe osoby zbanować czy zmutować więc chciałbym takowym administratorem zostać aby takie i podobne sytuacje zażegnać. Mam na imię Michał, mieszkam we Wrocławiu i mam 16 lat. Interesuje się programistyką i informatyką.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-5 godzin dziennie, zależy to od tego co robie w danym dniu.
Posiadasz mikrofon?: Tak.
Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuje.
Linki do poprzednich podań:

Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198884588493
Konto Prime?: Tak, to nowe konto na którym zakupiłem prime'a.
Blokada VAC?: Nie.

@ Mryk Ponieważ poprzednie moje konta zostały sprzedane a sam na nich wyrobiłem po 600h. Do tych kont nie mam już dostępu oraz nie mam nawet informacji o nich.

@ ROBSON Nie nie byłem powiązany na tym koncie z żadnym adminowaniem i nie, nie możesz zobaczyć mojego pierwszego konta bo jak napisałem na górze nie mam informacji o tym koncie.

Widujesz mnie od około 2 tygodni a grasz 2 lata. Idąc tym tokiem dla twoich wymagań mam tu grać 2 lata. W wymaganiach nie ma żadnej mowy o tym że godziny odwzorowywują to co reprezentuje admin.

Jak dla mnie twoje minusy to argumenty brane na siłe bo nagle po moim odzewie pod podaniem o admina SinMaina od razu zainteresowałeś się moim podaniem.

Tylko że różnica mojej aktywności a aktywności SinMaina jest dosyć duża więc nie wiem co jest tu do porównywania. I nie wiem co jest błędem jeśli po prostu chce ci odpisać na twoją argumentację. 

W regulaminie nie jest napisane że nie mogę edytować swojego podania aby komuś odpisać. Pozatym nie chce się kłócić wyraziłeś swoje zdanie i tak zostaje. Dobranoc :]

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mam fajne informacje,

TAK ~ Okres próbny 

+ Wiek,

+ aktywność,

+ podanie.

/ Nie wiem, czy mam się śmiać czy płakać co tu się dzieje. :facepalm:

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

jestem na tak

+wiek

+ogarnięty

+podanie

Myślę że jak wyżej wspomniany okres próbny 7 dni idealny

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Jak pisałem wcześniej potrafię rozpisać demko, odróżnić cheatera od skilla. Byłem adminem na kilku innych sieciach serwerów.

Jeśli już byłeś adminem, to dlaczego masz świeże konto +-70h przegranych

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Opublikowano
Dnia 12.06.2019 o 14:57, Jezorx napisał:

Byłem adminem na kilku innych sieciach serwerów.

A mogę zobaczyć Twoje pierwsze konto bo przypuszczam,że na tym koncie nie byłeś powiązany z adminowaniem na innych serwerach mając zaledwie 71h.
-czas spędzony na serwerze,widują Cię od ok.2 tygodni..A gram od ok.2 lat tutaj :)
-konto steam,dla mnie admin powinien wykazać się doświadczeniem w tej grze co mają na to wpływ między innymi przegrane godziny,a konto jest świeże jak bułeczki w piekarni(wiem godziny nie grają ale robią swoją..)

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

@ ROBSON Nie nie byłem powiązany na tym koncie z żadnym adminowaniem i nie, nie możesz zobaczyć mojego pierwszego konta bo jak napisałem na górze nie mam informacji o tym koncie.

Widujesz mnie od około 2 tygodni a grasz 2 lata. Idąc tym tokiem dla twoich wymagań mam tu grać 2 lata. W wymaganiach nie ma żadnej mowy o tym że godziny odwzorowywują to co reprezentuje admin.

Jak dla mnie twoje minusy to argumenty brane na siłe bo nagle po moim odzewie pod podaniem o admina SinMaina od razu zainteresowałeś się moim podaniem.

No i właśnie tutaj popełniasz wielki błąd tak pisać. Jakbyś nie zauważył to w jednym jak i w drugim podaniu jestem na NIE więc tutaj nie jestem nastawiony negatywnie ani do Ciebie ani do Sinmaina tylko biorę pod uwagę to kto ile czasu spędza na serwerze.

• Legenda
Opublikowano

@ Jezorx Odrzucam na dzień dzisiejszy.

Jestem bardziej przekonany niż w poprzednim podaniu, lecz to nadal za mało dla mnie.

Pracuj nad swoją reputacją dobrze i staraj się pomagać adminom, a my się tym odpłacimy i może ci damy szanse.

Argumenty za lub przeciw, które dają użytkownicy tutaj, są tylko jak to sam @ Weak'uś. napisał "Dla wglądu Opiekuna/Właściciela" To Opiekun/Właściciel, podejmuję ostateczną decyzję, więc nie przywiązywałbym do tego większej uwagi.

@ ROBSON - To podanie o admina, a nie jakaś kawiarenka internetowa, podajesz swoje konkretne powody za lub przeciw i tyle.

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Dzięki 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.