Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

ZEBRANIE!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moi Drodzy Opiekunowie Serwerów. Nie wiem, czy Wy jesteście ślepi od świateł, czy Was nie interesuje to co się dzieje na serwerach i jak się zachowują Admini, czy po prostu macie to gdzieś. W związku z wczorajszym odwołaniem/banem 

Zagłebiłem się w temat, spędziłem pół nocy przeglądając demka przez wypowiedź Grabka. I to co znalazłem woła o pomste do nieba, jak przejżałem demka, leci tam istna samowolka. Admini za przeproszeniem mają w chuju regulamin i robią co chcą, banują siebie nawzajem zamiast zgłosić  do Opiekuna karygodne zachowanie, bądź zamieścić skargę w ukrytej strefie wraz z dowodami. Dla przykładu pan Grabek zarzuca wyzywanie rodziców przez Admina @ Meow.A tymczasem na kochanej Arence Admin @ clixxu. leci jak po starej szmacie chyba 9-latkowi https://plays.tv/video/5ce21a3c8af0550a64/clixxxx to numero uno a teraz numero secundo https://plays.tv/video/5ce21bd49f59dbf40a/clixxx-v2 Oczywiscie  odnoszac sie do mute w/w @ Meow. też dodał swoje 3 grosze, lecz nikomu rodziców nie wyzywał https://plays.tv/video/5ce21ee17b83ad69a7/moew Mam już dość tych spin i spąglądania na tą samowolkę, albo ogarniecie Adminów swoich serwerów i będzieci ich trzymać w ryzach, albo ja się zabiorę za to z @ badBobas. i się głowy posypią jak przy Wehrmacht'cie. Proponuje jutro zebranie na Ts i omowienie paru spraw odnosnie Adminow. Napiszcie o ktorej bedziecie mogli wejsc na Ts. 

Opublikowano

Jak jeszcze ja z mayorem zajmowaliśmy się areną, był ten sam problem. Grupki, próbowaliśmy z tym walczyć, a jedyne co to jeszcze nam admini obrabiali dupę za to, że gadamy z innymi XD. Przydałby się tam porządek. Niech glowy spadają! 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Bądźmy sprawiedliwi Panowie.

1 godzinę temu, Karcok napisał:

@ Petrektt Luźno, już się kurwa tym zajmę.....

Czemu Ty? Chyba nie chcesz zabierać pracy, której podjął się @ hot man? Wydaję mi się, że Ty i tak dużo robisz będąc opiekunem mirka więc daj sie wykazać koledze po fachu.

@ Karcok

""zresztą co do waszej kultury jest bardzo dużo do powiedzenia" - No powiem ci, teraz to zabłysnąłeś, mam ci wyjąć demko z dzisiejszego dnia? Jak sobie miło w 3 adminów hasaliście i waliliście kur**mi na prawo i lewo? Obrażaliście się nawzajem? Zacznij najpierw od siebie, potem dopiero masz jakiekolwiek prawo bić do innych o kulturę osobistą." 

Okay @ Meow.dostał degrada. W takim razie gdy delikwenci nie odstają od siebie kultura osobistą dlaczego clixxu dostał ostrzeżenie za gorsze słowa niż @ Meow. @ Karcoknie łap spiny po prostu patrzę się na to wszystko z góry i próbuje dojść do porozumienia.

Ruszymy sprawę @ Kappoochino ☁

Ban dla Robsona na jeden dzień gdzie w taryfikatorze jest maksymalnie 30 min. 

Ogólnie to dziwna sprawa, bo wszystkie bany tego typa zniknęły z bansa a gdy ostatnio oglądałem to było ich mnóstwo. Okazało się, że opiekun awupy coś tam grzebał przy permisjach. 

Czekam na odzew może ktoś to sprawdzi, bo jakoś dziwnie to wygląda gdy Kappo coś tam zbanował tylko 3 ludzi. 

http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=174&advType=admin

Tutaj kropeczka. katujemy dostał perma za reklamowanie innej sieci oraz ucieczka od bana

Cytat

3. Reklamowanie stron oraz serwerów - ban od 1 dnia do 7 dni

Natomiast o ucieczce od bana brak jakiejkolwiek wzmianki. Czemu wymyśla własny taryfikator?

Dalej źle się czuję z tą sprawą gdzie w/w delikwent wyszedł z niej bez szwanku powodując chaos na serwerze mirage cache. - 

@ Dudnes@ Ry!@ badBobas.

Aaa do tego dodam, że opiekun serwera to już jakaś taka poważniejsza ranga, która reprezentuje sieć a wszyscy doskonale wiemy, że opiekun awupy ma problemy z pisownią. Rozumiem, że może to mieć coś wspólnego z dysleksją oraz dysortografią aczkolwiek w internecie są programy, które poprawiają błędy

"Teraz odrzucam, kolejne możesz za 7 dni napisać podanie!" 

Trochę dziwnie to wygląda. 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

@ sad. Dlaczego @ clixxu. dostał ostrzeżenie? Bardzo prosta odpowiedź. @ Meow. Był na okresie próbnym i nie raz prowokował różne spory, czy przede wszystkim, co jak co, ale miał dosyć duży konflikt z różnymi adminami. @ clixxu. Do teraz nie było z nim żadnych, wszystko się zmieniło po przyjęciu @ Meow. na posadę admina. @ clixxu. Spisywał się świetnie w roli admina i nigdy nie zawiodłem się na nim, dlatego dałem mu teraz szansę, aby to wszystko naprawił.

@ sad. Zająć się tym tematem, miałem na myśli degrad @ Meow. Ostrzeżenie dla @ clixxu. i sama gadka przede wszystkim na zebraniu.

@edit

@ sad. Nike, nie, ja tam @ hot man się nie mam zamiaru wciskać w jego sprawy, rozmawialiśmy już na pw i doszliśmy razem do konsensusu.

• Lubię to! 1
Opublikowano

@ sad.Ale, nie wiem, że zniknęły bany z SB, Kropeczka dostał bana perm za reklamę innego serwera, nie wiem dlaczego jest na max 7 dni na wszystkich serwerach jest za to ban Perm nie wiem dlaczego jest tutaj na 7 dni, można najlepiej zmienić na perma. Sprawa odnośnie @ McGajmer, pisałem z martini i trochę z karcokiem, ale głównie pisał z martini i wszystko wie co i dlaczego itp. Więc na zebraniu będę w każdy dzień mam czas wolny od 17:30 możemy pogadać o wszystkich sprawa od początku i do końca, więc do zobaczenia na zebraniu lub na serwerze. Jak słyszałem sprawa odnośnie z @ McGajmerzostał zamknięta. 

@edit 

Pisałem z telefonu to i telefon lub coś zawsze dodać jakieś słowo. :facepalm:

Opublikowano

To jak już wszyscy tak piszą sobie to zróbmy zebranie dzisiaj o 19;00, jedyny dzień wolny dla mnie.. no chyba że chcecie czekać do 3;00 aż wrócę z pracy.
Głównie chodzi o mirka i arenę pewnie więc obgadamy na spokojnie to coś jeszcze dzisiaj się podziała.

• Lubię to! 2
Opublikowano
6 godzin temu, Petrektt napisał:

Jak jeszcze ja z mayorem zajmowaliśmy się areną, był ten sam problem. Grupki, próbowaliśmy z tym walczyć, a jedyne co to jeszcze nam admini obrabiali dupę za to, że gadamy z innymi XD. Przydałby się tam porządek. Niech glowy spadają! 

no arena jest ciężkim tematem w chuj, dużo nowych ludzi i dużo starych.. coś ruszysz gdzie nie trzeba i zbierasz kopa na ryj od adminów.

• Legenda
Opublikowano

Ja proponuje zrobić to o jakiejś później godzinie, jeżeli oczywiście jest taka opcja. Mam popołudniówki wiec jestem cale dni w dupę i nie mam jak wpaść wcześniej niż po 23:40

• Przykro mi 1
Opublikowano
3 godziny temu, Karcok napisał:

Ja proponuje zrobić to o jakiejś później godzinie, jeżeli oczywiście jest taka opcja. Mam popołudniówki wiec jestem cale dni w dupę i nie mam jak wpaść wcześniej niż po 23:40

23:40 będzie ciężko, bo sam wyjeżdzam do pracy o 23:30 Teraz będę miał 3 nocki do piątku, możemy poczekać z zebraniem do Piątku/Soboty jeżeli najbardziej Wam odpowiada zebranie przy weekendzie i przez ten czas prosze przygotować aktywność Adminów na serwerach, skargi jakie dostaliście na Adminów, pochwały/nagany na Adminów, ewentualnie demka. 

Opublikowano

Tylko wtedy musimy je robić albo w nocy albo do 15:00

@ Dudnes do pracy mam na 16;00.. wychodzę 15;30 więc albo się uwiniemy albo 14;00-30 będzie idealnie :D

• Lubię to! 1
Opublikowano
25 minut temu, hot man napisał:

Tylko wtedy musimy je robić albo w nocy albo do 15:00

Jeżeli każdy ogarnie się piątek/sobota do 15 to spoko. Czekam na wypowiedź innych Opiekunów i dojdziemy do porozumienia. Mam nadzieję, że przygotujesz to o co proszę do zebrania. 

Opublikowano

W sobotę mnie nie będzie, ponieważ jadę do Gdańska. Piątek tak średnio, bo kończę o 15 i będę w domu dopiero po 15:30. :/ @ Ry!

• Zasłużony
Opublikowano

Najlepiej w piątek wieczor przy piwku.

nie no żart, #zawszetrzeźwi

• Haha 3
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

sobota / niedziela moim zdaniem, około 15.00-16.00 każdy znajdzie chyba godzinę wolną :default_happy:

• Lubię to! 2
  • Head Admin
Opublikowano

@ Dudnes Ja w sobotę nie dam rady.. siedzę w drugiej robocie do 20 a zależy mi na tym zebraniu. Można prosić w niedziele?

Opublikowano

Jutro pracuje 7-19, piątek 19-7, sobota 19-7, niedziela 7-19 poniedziałek 7-19 wtorek 19-7 

Ale wydaje mi sie, że nie jestem aż tak bardzo potrzebny na tym zebraniu @ Ry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.