Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tytułu nie dam lepszego i chyba nawet nie ma lepszego od prostych trzech kropek na świecie...

Dziękuje:

@ Kinga™ Tobie mogę chyba za wszystko podziękować, chociaż nie wiem co mógłbym napisać napisać Tobie więcej i za co dokładnie Ci dziękuje...

@ martiniDziękuje Tobie stary i temu ziomkowi BAD (wybacz nie wiem jaki masz nick na forum) za usunięcie mojego kanału oraz dania mi perma na TS`ie... 

BYŁO TO ZROBIONE NA MOJĄ PROŚBĘ WIĘC PROSZĘ SIĘ DO NICH NIE PRZYWALAĆ TAM Z WYŻEJ!!!!

@ PetrekttTobie chyba nie powinienem nawet podziękować za nic, ale postanowiłem, że jednak to zrobię i podziękuje za stare czasy, nie te stare tylko te stare stare czasy...

@ Dudnesdziękuje Tobie tylko za te najpiękniejsze fleshe na ryj na CACHE NA B kiedy mnie rashowali... Ich po prostu nie zapomnę... i za zlewki...

@ Ejdrien.dziękuje za to, że wybrałeś stronę, której nawet się nie spodziewałem, że ją wybierzesz...

@ Ecco1988Tobie nawet nie ma za co tak naprawdę dziękować... Sam dobrze wiesz co uczyniłeś...

@ sad.Tobie po prostu podziękuje bo nic mi do głowy nie przychodzi i musisz mi wybaczyć za to... Chociaż można powiedzieć, że za to samo co @ Dudnes`owi (zlewki)

@ Dbry dziękuje za piękną kłótnie na FFA...

@ WredziaTobie również dziękuje..

@ IMean@ nuway@ MasterGraifi pozostałym dwóm i somethingowi (sorka nie znam Twojego nicku na forum, a też niezbyt chce mi się szukać) i piątej osoby której ani nicku ani nazwy na forum nie pamiętam/nieznam - za to niby zjaraną karuzele śmiechu i te spoilery do Avengers Endgame

@ MasterFiks- za jedno dniowe granie w starego dobrego 1.6

Nie wiem kogo mógłbym dodać i tak szczerze pozdrowić....

Odchodzę z forum i z ts`a po prostu nie chce już... Nie chce... nie ważne... Pewnie pogram sobie czasami u was ale będę pod innym nickiem, żeby którakolwiek osoba z was mnie nie poznała...

Pozdrawiam wszystkich innych użytkowników sieci

Dziękuje @ zipppuśAtomówkaak zwariowany/bajka bójka i brawurka/ogr

I na koniec dodam, że jest jedna osoba której nie chce ani podziękować ani pozdrowić @ Awika.Ciebie najbardziej na całej sieci nie lubię....

P.S @ Elpablo wybacz druhu... Zapomniałem o Tobie... Dziękuje Tobie za pożyczenie konta żebym mógł pograć na niskich rangach kiedy złapałem #noFORM i za chwile śmiechu... 

Tylko kilka osób zostawiam na liście znaj...

• Lubię to! 1
  • Haha 8
  • Przykro mi 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Nie wiem co Ci zrobiłam, że mnie nie lubisz, ale pomimo tego życzę Ci wszystkiego dobrego! :default_wink:

(Nie każdy musi być lubiany, ważne by być sobą, a nie lizać innym dupę, pamiętaj.)

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Wielka szkoda...
Trzymaj się 
Mimo że to był tylko 1 dzień
Będzie nam Ciebie brakować
Mam nadzieję że jeszcze parę
razy się na 4maps spotkamy
ktoś musi się nim zajmować...

Opublikowano

XD:default_russian_roulette:

tylko się nie zabij. ;) 

elo i glowka do gory.

p.s. 

zale to sobie wylewaj na sobie a nie tutaj skoro nie potrafisz zaakceptowac swiata

@edit

najsmieszniejsze pozegnanie na forum nawet mi nie szkoda

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
Opublikowano

@ zipppuśAtomówka Dzieki za Wszystko co zrobiłeś dla mnie i Dla Sieci.

szczerze że nie wiem co to Tobie zrobiłem :)

3maj się i do Usłyszenia....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.