Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Zależy o jakim niebezpieczeństwie mówimy, bo i przy szachach może sie coś stać, psychicznie i fizycznie. Ale wg. mnie wszystkie sporty kontaktowe typu boks/mma sa najbardziej niebiezpieczne bo są krótko i długo falowe skutki.

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Szczerze mówiąc nie wiem który sport mam uznać za najbardziej niebezpieczny. Uprawiałem wiele różnych sportów takich jak piłka nożna, piłka ręczna, koszykówka, siatkówka również też pchnięcie kulą czy rzut oszczepem oraz przez pewien czas zajołem się jujitsu ale przy żadnym nie odniosłem jakiegoś wrażenia żeby było bardzo niebezpieczne, a tym bardziej nie potrafię określić który jest najniebezpieczniejszy.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dużo jest niebezpiecznych sportów. 

W piłce nożnej 6x skręcona kostka + przeprost kolana XD
W siatkówce dostałem piłką prosto w nos i mam krzywy 
W koszykówce 11x wybity palec 

Pozostaje spróbować sportów walki.

• Haha 1
  • Wow 2
Opublikowano

Myślę, że sztuki walki typu MMA, boks. Oczywiście siatkówka, piłka ręczna i tym podobne są bardzo kontuzyjnymi sportami. 

Jeśli mówiąc o psychice to każdy sport bez wyjątku jest niebezpieczny. 

• Lubię to! 1
  • Bywalec
Opublikowano

Football Amerykański 
Zakochałem się w tym sporcie bo dzięki niemu nauczyłem się wielu rzeczy takie jak zaufanie i współpracę drużynową.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.