Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: @ badBobas.

Opis sytuacji: Pisałem na sb nie używałem wulgaryzmów dostałem blokadę na sb, a dany technik jeszcze używa na sb wulgaryzmów! No szanujmy się bo to są naprawdę jakieś jaja, druga sprawa @ Awika.Sama mnie wyzywala od pajacow, i że nie mam mózgu, ja napisalem słowo "ssij" i od razu warn faktycznie mógłem tego nie pisac żałuję tego ale to jest chyba moderator który powinien dawać przykład! 

Powód: blokada na sb i brak komptecji wymienionych osób 

Dowody: wszystko jest na sb! Co pisałem można zobaczyć nie było tam żadnego wulgarnego słowa działo się to dziś! 

• Lubię to! 1
  • Haha 7
  • Legenda
Opublikowano

@ INVISIBLE @ badBobas. bez powodu by Ci bloka nie dał. Po przeanalizowaniu wiadomości z CB stwierdziłem, że prowokowałeś go pisząc nieproszony na wiadomość, którą napisała Kinga. Nie będę gołosłowny, chodzi dokładniej o to: 

- Kinga ™ : @badBobas. Cipki głosu nie majo

- INVISIBLE : @Kinga ™ Haha dobrze mówi ^^

- badBobas : @Kinga ™ Milcz pipo. @INVISIBLE A Ty tym bardziej milcz kidzie :) 

- INVISIBLE : @badBobas. Nie mów mi jak mam żyć xd

Co do @ Awika., dostałeś ostrzeżenie za obrazę, lecz Ona też nie pozostaje bez winy i tak samo jak Ty dostaje ostrzeżenie, także myślę, że sprawa zamknięta. 

• Lubię to! 5
  • Haha 1
  • Wrr 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Mam prawo do obrony, a więc z niego skorzystam.:default_smile:

Człowieku obrażałeś sam siebie i piszesz na mnie skargę za to, że raz napisałam do Ciebie "pajacu"?

Pozwolę sobie umieścić tutaj screeny i je omówić.

Tutaj wszystko się zaczęło, zacząłeś Ty wtrącając się w rozmowę moją i @ badBobas.,więc to już drugi przykład, gdy piszesz nieproszony, licząc przykład podany przez @ martini. Fakt, napisałam do Ciebie "pajacu", +1 dla mnie.

1.png.f0be93164856b5dd69f054eedd83a94d.png

Tutaj Twój jakże wielki smutek po mojej obrazie.

2.png.539da839f209fd0262bfac99160a1265.png

Chciałabym zaznaczyć, że rozmowa, która toczyła się między oskarżycielem i @ Egzorcystabyła przenośnie o mnie. +1 dla Ciebie

3.png.eef23a139e58d62de5ed49757fd65a10.png

Napisałam Ci, żebyś nauczył się czytać, bo to jednak w życiu ważne i dzięki temu mógłbyś zrozumieć wiele rzeczy.

Pod spodem screen, na którym obrażasz mnie w sumie 2 razy, pierwszy jest widoczny, a drugi to do Egzorcysty, że w "mojej dupie" jest jego prefix. +2 i +3

4.png.21e8c47b706b59a3aadfe9111ce1f3a2.png

Tutaj nie ma co komentować.

5.png.90964780244b50bcc2da0b79b6bef2b7.png

Tutaj kolejne. +4

6.png.e2d5e9e2629dc91badd95131f42c0c8f.png

Zapytałam co masz "we łbie", a Ty sam mi odpisałeś "jojko". Człowiek logicznie myślący rozumie, że jeśli ktoś ma w głowie jajko to nie ma tam mózgu, dlatego tak napisałam. Sam się, można tak powiedzieć, wkopałeś.

77.png.d4fe7de9e9c99180e8e8f1e2f035b532.png

7.png.47d66a49c58abcbcc2ef64df11ce8359.png

Zacząłeś być ofensywny, ja się nie dałam. Poniżej screen prawie podsumowujący całą sprawę. Oczywiście +4 dla Ciebie.

8.png.fc79864bc33382e6d5a93508961eac83.png

Tutaj mu napisałam, że sam się obraził, on widocznie tego nie rozumie.

10.png.0911ff468f683b1ed8bc66b8a4c15b7d.png

Przepraszam, nie wytrzymałeś, bo raz napisałam do Ciebie "pajacu"? No i do tego sam się obraziłeś i nie wytrzymałeś przez samego siebie?:default_smile: Aha i jeszcze co do końcówki Twojej wypowiedzi na poniższym screenie, warnów nie dostaje się za nic.

Poleciłam prześledzić wiadomości, ale on stwierdził, że nie będzie tracić czasu, trudno, nie moja sprawa. Tak oto powstała skarga.

11.png.918f03a63cf7f301e51d599db16e6c20.png

Pragnę jeszcze tylko dodać, że to nie pierwszy raz jak robisz na chatboxie młyn, obrażasz ludzi i bardzo często wtrącasz się w cudze rozmowy, czasem nawet zachowujesz się nie jak na człowieka przystało pisząc niektóre wiadomości.

Uważam, że moja powyższa obrona potwierdza, że skarga użytkownika jest niesłuszna.

Dziękuję, nie pozdrawiam.

@ martini proszę o dokładne przeczytanie mojego posta.

• Lubię to! 3
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

+1 dla Awiki ;3 

Skarga nie słuszna - "4. Zakaz prowokowania osób trzecich. 

Nic z tego sobie nie robisz? To po co zbędna dyskusja? Ech <facepalm> 

Dla mnie ta skarga powinna być od razu zamknięta, ponieważ nawet nie wiesz na kogo piszesz skargę. 

Ogólnie to podsyłam jeszcze temat godny uwagi - 

• Lubię to! 3
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Obrażala mnie? Jest moderatorem? Mogła na priv wysłać? Więc należy się jej też warn i tyle! Rządzi się jak by była królową tego forum ale nią nie jest! 

PS nikogo nie obrażam proszem ja ciebie! Dostanę te ub w końcu na tym sb? 

• Lubię to! 1
Opublikowano
3 godziny temu, sad. napisał:

+1 dla Awiki ;3 

Dla mnie ta skarga powinna być od razu zamknięta, ponieważ nawet nie wiesz na kogo piszesz skargę. 

To misiu kolorowy działa w obie strony nie w jedną, ja popełniłem błąd wiem przyznałem się, ale nikt za nic nie będzie mnie blokował na sb! Będac administracja jest takie coś w regulaminie pięknego jak jest w administracji więc dajesz przykład a ja tu takiego nic nie widzę xd wręcz przeciwnie! 

Opublikowano
5 godzin temu, sad. napisał:

+1 dla Awiki ;3 

To misiu kolorowy działa w obie strony nie w jedną, ja popełniłem błąd wiem przyznałem się, ale nikt za nic nie będzie mnie blokował na sb! Będac administracja jest takie coś w regulaminie pięknego jak jest w administracji więc dajesz przykład a ja tu takiego nic nie widzę xd wręcz przeciwnie! 

Prosze @ martini o zbanowanie mnie z tego forum permem nie mam zamiaru tu byc

• Przykro mi 1
  • Legenda
Opublikowano

@ martini Jako wyższa sfera się wypowiedział w tym temacie i @ Awika. @ sad. @ INVISIBLE Czy chcecie, czy nie, macie tą decyzję uszanować.

Kompletnie nie rozumiem po co ta cała farsa i robienie z naszego forum pośmiewiska.......

Przeczytałem całą zawartość tematu i jest mi po prostu wstyd...... Mi bo też reprezentuję stanowisko moderatora.

@Edit Temat blokuje, niech nikt nie waży się go odblokowywać. Czekamy na @ martini

• Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Zacznijmy od początku: 

1. @ Awika.nie powinnaś otwierać tematu, dlatego, że chciałaś się odwołać do mojej decyzji, tylko mogłaś napisać temat, ale skoro już tak zrobiłaś to się odwołam do tego. 

2. Sprawdzałem oraz analizowałem archiwum wiadomości i nie rozumiem do tej pory czemu rozmawialiście ze sobą normalnie, a po chwili zaczęliście sobie docinać. @ Awika., @ INVISIBLEzaczął pierwszy, ale Ty tak jak już pisałem, również nie pozostajesz bez winy, Ty jako moderator powinnaś dawać przykład, a z tego co czytałem również zaczęłaś docinać, gdzie powinnaś dać ostrzeżenie i panować na sytuacją, a zachowałaś się dokładnie jak On. 

3. @ CLIXXUPo części masz rację, ale też nie masz. Zgodzę się, że jego zachowanie nie jest czasem odpowiednie, ale nie pisz, że cieszysz się, że @ Awika. zareagowała tylko w ten sposób, bo to nie jest prawda. Masz rację, @ Awika.ciężko pracowała na moderator i pracuje dalej, ale sam napisałeś, jest Ona moderatorem i powinna dawać przykład, więc tak jak już pisałem, powinna zareagować, a nie drążyć dalej temat i sobie docinać nawzajem. 

4. @ sad. Skarga była zamknięta, ale @ Awika.by się obronić go otworzyła, czego nie powinna robić. Napisałeś "Skarga nie słuszna - "4. Zakaz prowokowania osób trzecich. "", analizowałeś wszystkie wiadomości? Punkt w regulaminie dotyczy nie tylko zwykłych użytkowników, ale także pozostałe rangi, jednym słowem WSZYSTKICH. 

NOTATKI: 

@ Karcok@ Awika.Prosiłbym Was, o to byście się nie kłócili między sobą, wszyscy razem tworzymy naszą społeczność, a można by powiedzieć "rodzinę" . Nie chcę widzieć, jak ktoś z moderatorów się kłóci, macie od tego PW, wyjaśniajcie sobie tam wszystko. Nie musicie się kłócić, twórzmy wszyscy razem zgrany zespół bez żadnych spin czy czegokolwiek. 

@ sad.Osoba oskarżona może się bronić, ale nie rozumiem czemu w tym samym temacie, skoro decyzja już poszła, więc nowy temat z odwołaniem od decyzji. Druga sprawa jest taka, że nie muszę bazować na wypowiedziach innych użytkowników, skoro mam archiwum wszystkich rozmów, więc to chyba nie jest problem zweryfikować cokolwiek. 

Podsumowując: 

1. Warn zostaje tak samo u @ Awika.jak i u @ INVISIBLE

2. @ Karcok @ Awika.@ sad. czy też inny moderator(-ka), jeżeli macie jakieś zastrzeżenia co do innych moderatorów, proszę to zgłaszać do mnie lub do @ Dudnes. Wszystko będzie weryfikowane. 

3. Jeżeli ktokolwiek ma jakieś zastrzeżenia co do mojej decyzji, proszę pisać prywatną wiadomość uwzględniając w niej mnie oraz @ Dudnes, razem sobie wszystko wyjaśnimy. 

Wyczerpałem swoją decyzje,

Pozdrawiam @ martini

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.