Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Przede wszystkim przeszłam tu, bo poprzednia sieć została zamknięta, a dodatkowo miałam pod opieką serwer, który jest priorytetem.
Nie wiedziałam, że tak szybko się tu zaklimatyzuje. Później postanowiłam dołączyć do ekipy UBT, bo wiedziałam, że po prostu już tu zostanę, ponieważ tak cieplutko mnie przywitaliście :serduszko: Podsumowując - zostałam, bo są tu świetni ludzie. 

• Lubię to! 2
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

No właśnie nie wiem czy muszę odpowiadać na owe pytanie, gdyż wiadomo jaka jest odpowiedź. 

Dla @ mayor oczywiście. Nie może być inaczej. 

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

No ja to w sumie, only dd2 gram, serwer sie wyswietlil w proponowanych, a ze dziennie caly czas praktycznie full to tak mi sie zostalo. Szybciutko sie zaklimatyzowalem z ludzmi na serwerze, oczywiscie dostalem ssy to musialem na forum wbic i tak wyszlo ze jestem :D

propsuje duzo ludzi z dd2, kto ma wiedziec ten wie :3

• Lubię to! 3
  • Legenda
Opublikowano

Hmm, jestem tu od początku, więc ciężko mi powiedzieć czemu zostałem, ale chyba dlatego, że po prostu od początku razem z @ Dudnes'em i ekipą tworzymy to wszystko :serduszko:

#BezLizaniaDupy - Sama prawda

^

|

|

|

@ Karcok

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Trafiłem Tutaj Dzięki Koledze @ Petrektt i zostałem do dnia dzisiejszego. Co mnie skłoniło do pozostania na Katujemy.eu myślę że atmosfera.

Zostałem przywitany ciepło i pomimo swojego wieku idealnie wpasowałem się do ekipy. Dziękuje.

Opublikowano

Zostałem tutaj ze względu na graczy, jak i adminów zwłaszcza z only-mirage. Atmosfera na serwerze jak i na forum jest po prostu przyjemna, idzie się zwyzywać z jakimś graczem i dwie minuty później z tego żartować, bo wszyscy wyczuwają ten śmieszkowy ton w rozmowie.

• Przykro mi 1
Opublikowano

Przede wszystkim ogarnięty właściciel sieci, ekipa ubt która zna się na rzeczy i nie odkłada spraw na ostatnią chwilę oraz dobry kontakt z administracją. Faktycznie czuć że dokłada się cegiełkę w tworzeniu tej społeczności :default_wink:. Do tego moderatorzy którzy dążą do rozwiązania konfliktów zamiast sypać warnami.

No i paru śmieszków xD

No i oczywiście chęć dalszego kolekcjonowania banów na dd2 xD

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.