Jump to content

Recommended Posts

• Deserved
  • Popular Post
Posted

wywiad4.png.4208aca68f01586e1e63bc0ba90b3b0d.png

Wywiad z @ Vasti

[R] - redaktor

[O] - odpowiadający

[R] - Witam Was kochani! Pora na kolejny wywiad, w którym udział weźmie tym razem dziewczyna. Jest nią - @ Vasti

Cześć kochana! Co dobrego u Ciebie słychać?

[O] - U mnie w porządku, dziękuję, że pytasz. A u ciebie?

[R] - U mnie również wszystko ok, sobota i odpoczynek. Czy jesteś gotowa na zdradzenie paru informacji o sobie Naszym forumowiczom?

[O] - Pewnie!

[R] - W takim razie zaczynamy! Na samym początku, bardzo Cię proszę, przedstaw się wszystkim, napisz ile masz lat, gdzie mieszkasz (może być jedynie województwo), czym się zajmujesz.

[O] - Nazywam się Paulina, mam 17 lat, mieszkam w województwie pomorskim i chodzę do technikum informatycznego.

[R] - Miło Nam Cię poznać Paulino! Chodzisz do technikum informatycznego, skąd taki wybór? Wcześniej już planowałaś, że akurat w tym kierunku chcesz się kształcić?

[O] - Szczerze mówiąc, decyzja ta była bardzo spontaniczna. Zbliżał się koniec gimnazjum, a ja ciągle nie potrafiłam podjąć decyzji co chciałabym robić w przyszłości. Ostatecznie postawiłam na informatykę, ponieważ jakoś od zawsze lubiłam chodzić na lekcje z nią związane. Uczyliśmy się na nich jak tworzyć strony internetowe, trochę grafiki itd. ciekawiło mnie to, aktualnie bardziej zajmuję się grafiką, w planach mam również rozpocząć naukę programowania.:default_happy:

[R] - Wydaję mi się, że podjęta przez Ciebie decyzja jest trafna, skoro to lubisz to czemu nie spróbować być w tym coraz lepszą? Zajmujesz się grafiką, więc może masz jakąś pracę, którą chciałabyś się z Nami podzielić?

[O] - Na chwilę obecną staram się być w tym coraz lepsza i szczerze mówiąc to nie uważam, że są one na tyle dobre aby się nimi "chwalić". Musicie mi wybaczyć. :default_happy: Może w bliskiej przyszłości będę brała większy udział w dziale zleceń na forum.

[R] - Trzymam Cię za słowo! Skoro jesteśmy już przy temacie szkoły, jak Ci idzie nauka? Planujesz już coś po zakończeniu edukacji?

[O] - W szkole idzie mi dobrze, przeważnie 4 i 5, czasami trafi się jakaś gorsza ocena, ale od razu staram się ją poprawić. W drugiej klasie postanowiłam sobie troszkę odpuścić naukę tzn. nie siedzieć nad nią jakoś za długo. Średnia powyżej 4 mi w zupełności wystarcza, więc w tym roku nie mam w planach walczyć o pasek, ale zacząć bardziej korzystać z życia.

[R] - No to się cieszę, życie nie polega jedynie na nauce w szkole, bo przecież samo w sobie jest nauką! W jaki sposób chciałabyś korzystać z życia, masz już jakieś plany?

[O] - Zgadzam się z Tobą w 100%. Mam w planach spędzać więcej czasu z chłopakiem oraz znajomymi, posiadam bardzo nadopiekuńczych rodziców, przez co głównie całe życie siedzę w domu przed komputerem, nie mówię, że to źle.. martwią się o mnie i dziękuję im za to, jednak mam świadomość, że niedługo będę mieć te 18 lat i nie chcę dalej siedzieć zamknięta w pokoju, bojąc się odezwać do ludzi z otoczenia. Chciałabym nie siedzieć tak dużo przed komputerem a jak wspomniałam, korzystać z wolnych chwil i spełniać swoje nawet najmniejsze marzenia.

[R] - Czasami rodzice są nadopiekuńczy, ale to tylko dlatego, że bardzo kochają swoje dzieci. :default_biggrin: Skoro już wspomniałaś o marzeniach, zechciałabyś się z Nami kilkoma podzielić?:default_wink:

[O] - Czasami mam wrażenie, że kochają mnie aż za bardzo :default_biggrin: szczególnie tata, no ale u nas sprawdza się powiedzenie "Córeczka tatusia". Marzenia... jest ich aż za dużo.. codziennie przychodzą mi nowe. Chciałabym móc wszystkiego w życiu spróbować, na chwilę obecną takim głównym z marzeń jest zakup keyboardu, gram już na ukulele oraz gitarze ale jakoś zawsze chciałam nauczyć się grać na pianinie lub właśnie keyboardzie.

[R] - Ooo, czyli marzenie jak najbardziej do spełnienia w niedalekiej przyszłości! Skoro grasz na ukulele i gitarze to musisz być naprawdę muzyczną dziewczyną, mam rację?

[O] - Zgadza się, odkąd pamiętam ciągnie mnie do muzyki, zwłaszcza do śpiewania. Zawsze, gdy miałam gorszy dzień to śpiewałam. Tworzyłam własne piosenki z tego co mi się przytrafiło, czy co mnie martwiło, nawet gdy płakałam (a zdarzało się to naprawdę bardzo często) śpiewałam, uspokajało mnie to. Dalej to robię, mogę wyrazić to co mnie trapi, w sposób, który kocham.

[R] - To jest właśnie w muzyce piękne, że przez nią możemy wyrazić wszystkie nasze uczucia, niezależnie czy są pozytywne czy negatywne! Masz swój jakiś ulubiony gatunek muzyczny bądź jakiegoś wykonawcę/zespół, którego ciągle słuchasz?

[O] - Dokładnie! Tak naprawdę to słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho dlatego nie potrafię podać mojego ulubionego gatunku lub wykonawcy/zespołu.

[R] - Rozumiem, też tak czasem mam. Byłaś może kiedyś na jakimś koncercie i możesz się z Nami podzielić wrażeniami z niego?:default_biggrin:

[O] - Jak wspomniałam wcześniej, moi rodzice zbytnio nie puszczali mnie nigdzie, jednak udało mi się być na koncercie Ewy Farny.. szczerze to było całkiem fajnie. Nie pojechałam tam głównie z jej powodu ale z tego, że nigdy nie byłam na żadnym koncercie a jak była okazja na wyjazd ze znajomą to bez zastanowienia uparłam się, że chcę pojechać.

[R] - Zawsze to jakiś koncert i miłe wspomnienia z nim związane! Chciałabyś może kiedyś pojechać na jakiś koncert szczególnie?

[O] - Pewnie! Atmosfera na nich jest niesamowita. Obecnie nie myślałam nad tym, raczej jest mi obojętne na jaki koncert pojadę, ważne, aby wśród wspaniałych osób!

[R] - Przejdźmy teraz do tematu związanego z grami. Jaka jest Twoja ulubiona, a w jaką grasz najczęściej?

[O] - Gry zazwyczaj szybko mnie nudzą, jednak jest jedna, od której nie mogę się uwolnić. Jest nią oczywiście Counter-Strike: Global Offensive.

[R] - Okej, czyli mamy kolejną uzależnioną, haha. Ile lat już jesteś przez nią "uwięziona"? Jak w ogóle zaczęła się Twoja przygoda z tą popularną strzelanką?

[O] - Jak się zaczęła moja przygoda? A więc zaraził mnie nią mój starszy brat. Gdy byłam mniejsza ciągle siedziałam u niego w pokoju i oglądałam jak w nią gra. Później pomógł mi ją zainstalować i tak leci już 3 rok z tą jakże cudowną grą xD.

[R] - Sama dobrze wiem, że ta gra wyzwala bardzo dużo emocji i czasem ciężko jest się pogodzić z porażką haha. Przez ten cały czas nie miałaś żadnej przerwy od gry?:default_ohmy:

[O] - Aż sama się dziwię, ale nie.. czasami zdarzały się 2-3 dni przerwy, ale to głównie z powodu nauki.

[R] - No to szanuję, masz dziewczyno stalowe nerwy! Jak się czujesz z tym, że jesteś w gronie nielicznych grających w cs'a osób jakimi są dziewczyny? Czujesz się gorsza czy może lepsza od chłopaków?

[O] - Czuję się z tym bardzo dobrze. Są minusy jak i plusy bycia dziewczyną grającą w cs'a. Absolutnie nie czuję się gorsza od chłopaków, lepsza też nie. Uważam, że mamy takie same możliwości w tej grze.

[R] - Masz może swoją jakąś ulubioną drużynę, która gra w cs'a? Śledzisz może jakieś rozgrywki, eventy i inne wydarzenia związane z e-sportem?

[O] - Raczej nie, kiedyś bardziej się tym interesowałam i oglądałam różne mecze, jednak nigdy nie miałam ulubionej drużyny. Za rok mam w planach pojechać na IEM wraz ze znajomymi.:default_happy:

[R] - To może się spotkamy, bo ja również taki wyjazd mam w planach.:default_biggrin: Jesteśmy teraz ciekawi Twojej historii związanej z forum, mogłabyś ją Nam przedstawić?

[O] - To liczę na spotkanie! Szczerze to nie pamiętam jak to do końca było, pamiętam jedynie, że miałam ochotę pograć na serwerze typu "Arena 1vs1" wchodziłam na różne z nich, szukałam jakiegoś gdzie będzie dziać się coś ciekawego. W końcu natrafiłam na Katujemy.eu, spodobała mi się tam atmosfera i zostałam na dłużej.. podczas gry niestety zostałam zbanowana i oskarżona o posiadanie wspomagaczy na Auto Bh. Nie była to oczywiście prawda, wtedy byłam osobą, która niezbyt lubiła się wypowiadać na forum czy pisać odwołania, więc zwróciłam się do @ Grabuśś z prośbą o unbana. Dostałam go, później przytrafiło mi się jeszcze kilka takich sytuacji i wyszło na to, że dostałam perma piąty raz w ciągu tygodnia za to samo. Jednak cieszę się z tego jak wyszło, ponieważ poznałam wiele wspaniałych osób jak @ young igi, @ hot man, @ Petrektt czy @ mayor. Pewnie nigdy bym się nie zaangażowała w forum, gdybym ich nie poznała. :serduszko:

[R] - Czasami ciężko jest się pogodzić z tym, że ktoś gra po prostu lepiej haha, nawiasem mówiąc, ciekawa historia. Oczywiście wszyscy cieszmy się, że jesteś wśród Nas i to jako nie byle kto, bo jako opiekunka deathrun'a! Chcesz może coś na temat tego serwera napisać?:default_biggrin:

[O] - Cieszę się z możliwości jaką dał mi @ Dudnes dotyczącą opieki nad serwerem, staram się jak mogę, aby gracze byli zadowoleni z gry na nim. Ciągle myślę nad zmianami, które można wprowadzić dla lepszej rozgrywki. @ Dudnes ma pełne ręce roboty ze mną, za co go bardzo przepraszam! XD Serducho mi się raduje widząc, że serwer nieraz jest prawie pełny. Bardzo angażuje się w ten serwer i mam nadzieję, że będzie on coraz lepszy! Oraz dziękuję wszystkim administratorom, którzy pomagają mi w tym, aby każdemu grało się na serwerze dobrze.

[R] - Tym jakże miłym akcentem dobiegamy do końca Naszego wywiadu. Ostatnim etapem jest już tylko udzielenie odpowiedzi na krótkie pytania z serii "Ulubione". Czy jesteś chętna?

[O] - Pewnie!

ULUBIONE

[R] - Ulubiona pora roku?

[O] - Lato.

[R] - Ulubiona potrawa?

[O] - Pizza.:default_happy:

[R] - Ulubiony mod w cs'ie?

[O] - Deathrun.

[R] - Ulubiony kolor?

[O] - Niebieski.

[R] - Ulubiona cyfra?

[O] - 14.

[R] - To już wszystko na dziś! Serdecznie Ci dziękuję za poświęcony dla mnie czas i gratuluję wytrwałości, bo wiem, że mną nie ma łatwi haha. Mam nadzieję, że dzięki Twoim odpowiedziom forumowicze poznają Cię lepiej, a Ty będziesz zdobywała jeszcze większą rzeszę swoich muzycznych fanów. Chciałabyś coś jeszcze dodać lub kogoś pozdrowić?

[O] - Dziękuję Ci bardzo za wywiad! ^^ Chciałabym pozdrowić oczywiście Ciebie oraz @ mayor @ Petrektt @ happy. @ Dudnes @ young igi @ hot man @ Shu @ Karcok @ badBobas. oraz pozostałych użytkowników forum!

• Like 3
  • Wow 1
  • Sad 1
  • I love it 6
Posted

Przyjemny wywiad, również pozdrawiam @ Vasti:serduszko: 

Spoiler

i skończ z tym XD menelu

• Thanks 1
  • I love it 1
Posted

o jestem sławny, wywiadzik fajny pierwszy raz przeglądam coś takiego ! Sam bym wziął udział w czymś takim ale to byłby najnudniejszy wywiad na świecie :D

+1 dla Vasti
+2 dla Redaktora

• Thanks 1
  • Haha 1
  • I love it 1
  • Owner
Posted

Pierwszy raz mam opiekuna, który zapisuje wszystko w zeszycie co jest do poprawy :cryingg:

Wywiadzik na +, dobrze się czytało :default_happy: i dzięki za pozdrowienia :serduszko:

• Thanks 1
  • Haha 1
  • I love it 1
  • Legend
Posted

Miło Cię poznać Paulino, dobry wywiad, mamy kolejnego grafika - jak będziesz czegoś potrzebowała @ Vasti to zapraszam, pomogę, a i chętnie zobaczę co tam zmajstrowałaś już np. na priv. :v

• Thanks 1
  • I love it 1
  • V.I.P
Posted

To opiekun deathruna ma na imię Paulina :D dobrze wiedzieć

Ogólnie to wywiad się miło czyta najbardziej te pierwsze kilkanaście linii :) 

• Thanks 1
  • Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.