Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę tutaj nikogo oznaczać po prostu rezygnuje ze wszystkiego mam poważna chorobę nie chce mi się żyć proszę o usunięcie admina nie chce być z tego względu że mogę się wyzywać na graczach a tego nie chce. Bardzo miło było mi tutaj z wami, oznaczam jednak @ Gosia ?! Tak jak mówiłem zawsze, będę Ci pomagał w serwerze nie zapomnę o tobie bo jesteś najlepsza właścicielka serwera. Dotacje zawsze będą dla ciebie przede wszystkim, dzięki za danie szansy wrócę jeszcze może, bo super mi się pracowało z adminami twoimi. 

• Przykro mi 10
  • Legenda
Opublikowano

Trzymaj się, nie ważne co to za choroba, nie izoluj się bo to najgorsza rzecz jaką można zrobić w takim przypadku. Szukaj wsparcia gdzie się da, na pewno ktoś Ci pomoże, mimo, że się nie znamy, też możesz śmiało uderzać. Trzymaj się, zdrówka.

• Lubię to! 3
  • Legenda
Opublikowano

Nas czeka jeszcze rozmowa dotycząca Twojego stanu zdrowia, nie wymigasz się od tego. 

Dziękuję Ci za ten wspólnie spędzony czas, za wszystkie godziny na serwerze i popijawy :D

Pamiętaj, że niezależnie od tego jak się potoczą sprawy to zawsze możesz do mnie śmiało napisać, bo kontakt na pewno utrzymamy jak ostatnim razem. Życzę Ci wiele zdrowia i obyś jeszcze do nas wrócił, bo tak jak pisałeś administracja to rodzina ;)

• Zasłużony
Opublikowano

Najważniejsze to nigdy się nie poddawać i zawsze wierzyć do końca. Życzę Ci dużo zdrówka, bo to teraz chyba jednak najważniejsze dla Ciebie.

Pamiętaj, że ja zawsze o Tobie pamiętam i przyjmę Cię kiedyś z powrotem z wielką radością. Trzymaj się!:serduszko:

Opublikowano

Pamiętaj, że musisz wierzyć w siebie i nie możesz się poddawać. Zdrówka.

• Premium
Opublikowano

Odpoczywaj, wróć do zdrowia :D

Myślę, że jak się polepszy to zajrzysz do nas. Powodzenia

Opublikowano

Pamiętaj,że najważniejsi są przyjaciele,rodzina nie jakieś gry.Wracaj szybko do zdrowia i nie izoluj się od innych. Bądź z nimi w stałym kontakcie pomoże Ci to uwierz :)

Nie znaliśmy się ale podbijaj jak Ci będzie źle,zawsze możesz do mnie w każdej sprawie napisać.Powrotu do zdrowia życzę :papa:

Opublikowano

Słuchy mnie doszły, że jesteś chory. Ach pozbądź się tej zmory! Do łóżka się kładź, i babci się radź. Domowa mikstura, to wcale nie bzdura. Mleko gorące, czosnek i miód, to gwarantowany cud!

Trzymaj się mordo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.