Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Nick z serwera: ROBSON

2.Imię: Robert

3.Wiek: 24

4.Steam ID: STEAM_1:0:35805532

5.Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/ROBSON/147.135.199.68:27015/ http://stats.weakapps.pl/player.php?id=14

6.Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Miałem już admina tutaj na katujemy za czasów ONLY DD2.

7.Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 6/10

8.Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Chcę zostać adminem dlatego,że gram bardzo często na serwerze praktycznie codziennie i wiem,że nie zawsze jest jakiś admin dostępny,a niestety cheaterów nie brakuje najszczęściej tych z "nonprime". Miałem styczność z adminowaniem już od czasów 1.6 i potrafię rozpoznać gości oszukujących w tę grę.Myślę,że już nie raz pomagałem pisząc na u@ czy poprostu do któregoś z adminów na steamie i najczęściej były to strzały w 10. Działałem również w UB teamie na jednym ze starych csowych forum.Na co dzień pracuję jako mechanik samochodowy,moje hobby to amator DJ w wolnym czasie nagrywam swoje sety,a gdy jest sezon na naszą piękną Ekstraklasę oglądam mecze swojej lokajnej drużyny z domu,stadionu czy też na wyjeździe. Dużo ludzi mnie zna na serwerze i jestem typem człowieka z poczuciem humoru,potrafię się też zdenerwować i dodać kilka niepotrzebnych słów ale potrafię nad tym zapanować.Bardzo chciałbym pomóc w zachowaniu porządku na serwerze żeby każdy z graczy był zadowolony z gry. No i byłoby to tyle jeżeli ode mnie.

9.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Od poniedziałku do piątku 2-3h,weekend w zależności czy będę pracował w sobotę czy nie ok.4h + aktywność na steamie gdyby ktoś chciał zgłosić cheatera od 17-18 do pólnocy prawie każdego dnia.

10.Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK

11.Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK

12.Linki do poprzednich podań:

13.Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198031876792/

14.Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

Czy ja wiem.  Okres próbny:

+Doświadczenie

+/- podanie 

-zachowanie,  sam wiesz robson,  że u Ciebie zachowanie szczególnie jak wypijesz jest skandaliczne. 

-forum

-aktywność tygodniowa ;p

Opublikowano

Ten czas, kiedy argument "bo jest pełno cziterów z nonprime" wygrywa wszystko i jest prawdziwy. xD

Często kogoś zgłaszasz, nie pamiętam, żebyś się pomylił.

Nieco słaba aktywność w ciągu ostatnich 7 dni, a o 30 już nie wspomnę.

Mogę zapytać, co się stało, że już nie masz admina, po poprzednim, przyjętym podaniu? (rezygnacja?)

Musisz popracować nad zachowaniem, bo jesteś czasami nieco wybuchowy, ale to tam może i nawet dobrze, przestraszysz 13-sto latków i nie będę się stawiali XD oczywiście żartując.

Jestem za okresem próbnym i liczę, że dzisiaj pograsz i to GT będzie wyglądać ciut lepiej. :default_new_russian:

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

Jestem na Tak 

+ Widoczny prawie codziennie 

+ Wiek 

+ Dość Ogarnięty 

Opublikowano

Hmm..

Jestem za okresem próbnym..

+wiek,

+dlaczego ty,

- GT

+/- SM

Osobiście znam cię z serwera i dobrze znam twoje zachowanie. Jest one często nie na poziome ale myślę,że tutaj w grę procenty wchodzą :cry:.

Opublikowano

+ wiek 

+ podanie 

+ doświadczenie 

+ miły facet 

- czasem w żartach zbyt wulgarny

Jestem za 😎 

Opublikowano

Jestem na tak

+wiek

+doświadczenie

+byłeś już adminem

+ogarnięty

Znam cie z własnego doświadczenia 

• Legenda
Opublikowano

Masz naprawdę masę plusów, dodatkowo jesteś mega sympatycznym chłopakiem.

Zgłaszasz mi dużo rzeczy na PW, co się dzieje na serwerze, za to również duży plus.

Wiek i estetyka podania również na poziomie.

Ale uważam że admin powinien przede wszystkim wyróżniać się kulturą osobistą, a to stoi u ciebie na naprawdę, bardzo złym poziomie.

Popraw kulturę osobistą i wtedy złóż podanie, póki co Odrzucam.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.