Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Siemanko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Jestem Damian, lat 19. Mieszkam w okolicy trójmiasta, a uczę się w technikum gastronomicznym w Gdyni. Niepalący, raczej rzadko pijący, chyba że nadarzy się jakaś okazja. Co tam jeszcze o mnie, nieskromny, oczywiście mega przystojny :default_biggrin: choć bez dziewczyny :default_dry: ale plusem jest to że tyle $ się odkłada. W tą legendarną grę zacząłem grać mniej więcej 13-14 lat temu co być może widać po tym jak gram. Na sieć trafiłem przypadkiem przeglądając serwery dd2 i w końcu znalazłem taki, który mi się spodobał (styl forum również jest ciekawy). W grze można mnie spotkać pod tym samym nickiem co tu na forum i nigdy go nie zmieniam. Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze. :default_smile:

Opublikowano
1 minutę temu, Karcok napisał:

Witamy serdecznie i zapraszamy na CS:GO Mirage ;)

Dokładnie.

:witaj:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja zaczynalem grac jak mialem z 7 lat, czyli juz tak z 11 lat gram z przerwami, a dalej gram jak gowno XD.

Siema siema :P

• Właściciel
Opublikowano

:witaj:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.