Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

O ile się dobrze dowiedziałem to jakieś goldziki itp. w overwatchu mnie zgłosiły że latałem sobie po mapie i teraz dostałem blokade VAC i muszę czekać nawet miesiąc albo i więcej aż mi to Valve rozstrzygnie xD

Pozdrawiam tą super firmę.

• Haha 1
  • Właściciel
Opublikowano

No to zaraz mecze cofnie :cryingg:

• Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, Karcok napisał:

O ile się dobrze dowiedziałem to jakieś goldziki itp. w overwatchu mnie zgłosiły że latałem sobie po mapie i teraz dostałem blokade VAC i muszę czekać nawet miesiąc albo i więcej aż mi to Valve rozstrzygnie xD

Pozdrawiam tą super firmę.

Ludzie tylko oceniają i jeśli większy procent da że czitujesz demo leci do VALVE i cie sprawdzają jeśli nic nie masz to grasz dalej a jak coś znajdą no cóż leci Overwatch BAN a bana nie zdejmiesz wiec pisanie czegoś takiego jak "muszę czekać nawet miesiąc albo i więcej aż mi to Valve rozstrzygnie xD"  :cryingg: mogę ci powiedzieć tylko to że Ban zostaje na nic nie musisz czekać i kup nowe konto bądź zmień Dealer'a :default_happy:

• Legenda
Opublikowano
7 godzin temu, BoykaV8T napisał:

Ludzie tylko oceniają i jeśli większy procent da że czitujesz demo leci do VALVE i cie sprawdzają jeśli nic nie masz to grasz dalej a jak coś znajdą no cóż leci Overwatch BAN a bana nie zdejmiesz wiec pisanie czegoś takiego jak "muszę czekać nawet miesiąc albo i więcej aż mi to Valve rozstrzygnie xD"  :cryingg: mogę ci powiedzieć tylko to że Ban zostaje na nic nie musisz czekać i kup nowe konto bądź zmień Dealer'a :default_happy:

Nie zrozumiałeś mnie :D Spora część osób robiących overwatcha zaraportowało że coś miałem w związku z tym otrzymałem Blokadę VAC, teraz po prostu moim zadaniem jest czekać aż valve system łaskawie mi cofnie bana. Przynajmniej tak powinno być.

P.S Kto mnie zna ten mnie zna ;) Ja nie czituję ;) A jeżeli faktycznie mi ten VAC zostanie to zmienie zdanie o firmie Valve o 180 stopni :D

@Edit Dobra temat załatwiony :P +Rep Dla firmy, obronili swoją markę

Smoke mid everyday xD Wygrał xD

Bez tytułu.png

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.