Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję usunąć prefix admina lub dodać opcję ukrycia go. Chodzi mi o prefix na chacie kiedy admin coś pisze ponieważ przez to ludzie wiedzą że na serwerze jest admin i mogą przestać rushować/cheatować itp. Mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi...

Opublikowano
Przed chwilą, mayor napisał:

Na NIE, musi to być zachowane.

Tez tak uważam, jesli chce ukryc swoja obecnosc podczas sprawdzania kogos to ma /ukryj (o ile sie nie myle) Podczas rozgrywki lepiej zeby gracze wiedzieli ze jest admin i moze on pomoc.

• Lubię to! 1
Opublikowano
28 minut temu, LucyferXCSGO napisał:

Tez tak uważam, jesli chce ukryc swoja obecnosc podczas sprawdzania kogos to ma /ukryj (o ile sie nie myle) Podczas rozgrywki lepiej zeby gracze wiedzieli ze jest admin i moze on pomoc.

pochwal sie wszedzie, ze jest ukryty admin to zrobimy ukrytych graczy zaraz i admin bedzie sobie wylosowywał osobę do oglądania :like:

Opublikowano

Chodzi mi o to że kiedy chcesz podać jakąś komende typu !ws i piszesz to na chacie to wszyscy (potencjalni oszuści) będą wiedzieć że jest admin i mogą szybko wyłączyć swoje cheaty

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo skiny jak i skórki są dostępne pod klawiszami ","/"." dodam jeszcze że można napisać /ws wtedy dana komenda nie wyświetli się na chacie

Opublikowano
1 minute ago, Weak. said:

Jezu, tyle jest komend na serwerze, że głupia komenda !komenda lub !pomoc powinna zaspokoić graczy. Tak btw, komenda jest bardzo znana wśród społeczności :)

...

• Zasłużony
Opublikowano

Teraz wszyscy zmieniacie temat. Administracja ma komendy jakie ma i tyle. Wszystko co ma informować graczy jest pokazywane co jakiś czas na czacie. Ja się wypowiedziałem na ten temat. Jestem na nie, prefix musi być. @ Weak. ma 100% racji. komendy nie pokazują się na czacie przed poprzednim ujęciem ich "/".

• Bywalec
Opublikowano

@ Weak. Ma rację co do tego, z resztą jak wchodzisz na serwer od razu wyświetla się nick i ktoś może chyba się z tobą przywitać? Po za tym skoro chcesz się ukrywać tak jak będziesz komuś dawał upomnienia itp? Tyle czasu było wszystko okey i moim zdaniem nie warto to zmienić.

Jestem na NIE

Opublikowano
1 godzinę temu, mayor napisał:

Teraz wszyscy zmieniacie temat. Administracja ma komendy jakie ma i tyle. Wszystko co ma informować graczy jest pokazywane co jakiś czas na czacie. Ja się wypowiedziałem na ten temat. Jestem na nie, prefix musi być. @ Weak. ma 100% racji. komendy nie pokazują się na czacie przed poprzednim ujęciem ich "/".

jakby nie można było ich pisać w konsoli i mieć problem z głowy?

• Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 5 lat później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.