Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Cześć!

:FeelsOkayMan:

2020 dokładnie w tym roku, przyszedłem na ową sieć, począwszy od funkcji admina na serwerze 3maps,

który swoją drogą należał do @ Narks. , @ Erwin  oraz @  Kacper !

Następnie dość długa przerwa, po to, by w 2023 roku wrócić i zostać z wami na dłużej.  

Z pewnością nie żałuje, żadnego dnia spędzonego na katach, jak i cieszę się że trafiłem właśnie tu.

Osobiście wierzę, że wszystko dzieję się po coś, a forum pomogło mi się w pewien sposób rozwinąć , głównie chodzi tu o redakcję, w której mogłem robić coś,

co serio przez długi okres dawało mi w jakimś stopniu frajdę. Niestety wszystko, co dobre, musi się kiedyś skończyć..

Z tego miejsca dziękuję wszystkim, którzy wnieśli dużo uśmiechu do mojego "internetowego" życia.. ale po kolei:

do urodzin.png

@  Dudnes  - Chłop, którego nigdy nie zrozumiałem, ale jednocześnie lubiłem (w csie zamykałeś, niech się ludzie dowiedzą :sure:)

@  Gosia ?!  - Nie myślałem, że w internecie, można spotkać tak miłą, sympatyczną osobę, jaką jesteś ty, dziękuje za wszystko, za te rozmowy nocami,

gierki w cs czy duszki oraz za cierpliwość do mnie (Uważaj na duchy Goluchy XD).

@  Titania - Złota osoba.. nic dodać nic ująć, dziękuję ci za cały poświęcony mi czas w redakcji, jak i szansę oraz przepraszam że trochę ją zwaliłem.

@  LEGENDAR - Z tego miejsca, chciałbym cię przeprosić za tą dawną spinę, była zupełnie niepotrzebna jak i bezsensowna. ( w ryby i tak byłeś do pupy*).

@ visca - jak ty dalej podejrzany jesteś, nwm czy lubie czy nie ale pozdrawiam serdecznie! Jak to było z tym powiedzeniem? Niemiec i Polak jak bratanki czy coś XDD

@  czak  - tego pana kompletnie, nie znam ale mega szanuje za te lata i wkład poświęcony katom :serduszko:

@  kejmaN.  - a ten Pan to życia nie ma, lepszego moda to ja chyba nie widziałem, pozdrawiam

@  PanPukawka - Świr, Świr i jeszcze raz Szaleniec, mega spoko osoba. ( słyszałeś że podnieśli u was ilość do 25g? XD)

@ Bulbożul - znałem najkrócej lecz od początku polubiłem, sztywny ale swój chłop <3

@  hudinii - gangster i trójkąt, żebyś już mi odpuścił..sorry że wygadałem XD ("Ty zapomniałem ku^wa opłacić serwer" XD)

@  Adik - Pomimo tego charakteru co niemiłosiernie wkur^ia, mega zabawny a zarazem pracowity człowiek, "zrobiłeś wywiad?" XD

@ Rudzia - Dziękuje ci jeszcze raz za naukę czegokolwiek w redakcji. Gdyby nie ty to ja bym tam czarną owcą był XD (nie to że teraz nie jestem :dogeKEK:)

@ ally - Najbardziej toksyczna osoba na sieci, mimo wszystko jedna z najbardziej pomocnych .. Kobita mnie nauczyła grafiki sobie robić do tematów.. dzięki jeszcze raz <3

@ Night0oo - Mega chłop, dzięki jeszcze raz za te duszki bogaczu z DE <3
@ Vanilla. - Choć z początku nie byłem przekonany co do ciebie, okazałaś się bardzo miłą jak i sympatyczną osobą. Pozdrawiam <3

@  WZL - Tyle ile siedzieliśmy na ts, te gry, te żarty.. dzięki Tobiasz!

@ Wika @ Fifat. - z wami się nie muszę jeszcze żegnać 

@ Horazon - Tego pana nie muszę nikomu przedstawiać, chodzący śmieszek ale zarazem za******y kolega! 

@  walter biały  - Sorki za te tyranie, ale jak widać przyganiał kocioł garnkowi XD

@ katu.webp Emilqa  -  ojj ten kurator nie daje mi spokoju, dzwoni co niedziele.. trzymaj się <3

@  julkajestem  - Mam nadzieje, że nie gniewasz się już za te nogi :sure: 

@ ElementaR  - stary tu nawet nie wchodzi, ale nie można o nim zapominać XD

@ Ejdrien.  - ja cię kiedyś znajdę w tym Aldi, i zmuszę żebyś nabił mi po zniżce pracowniczej XD

@ futuba.  - jakbyś obciął te włosy to daj znać, mam pomysł co z nimi zrobić :ramjam:

do urodzin.png

Jeżeli o kimś zapomniałem, szczerzę przepraszam. Z pewnością raz na jakiś czas jeszcze do was zajrzę

lecz na razie wolę skupić się na życiu prywatnym, trzymajcie się katowicze! Auuu!

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Haha 1
  • Wrr 1
  • Przykro mi 17
  • Uwielbiam 3
  • Zasłużony
Opublikowano
6 minut temu, .dERYL napisał(a):

@  WZL - Tyle ile siedzieliśmy na ts, te gry, te żarty.. dzięki Tobiasz!

Tobie też dziękuję Przemek, a szczególnie za te świetnie gierki, rozmowy (czasami i do białego rana), pomoc w redakcji oraz wiele więcej na szybko nie wymyślę. Trzymaj się i nie zapomnij o nas:pepelove:

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Ja nigdy nie zamykam, jeszcze skłamał na sam koniec :kaczkabuch:

Trzymaj się i powodzonka, odwiedzaj nas! 

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Cześć, powodzenia w życiu prywatnym.

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
23 minuty temu, .dERYL napisał(a):

Sorki za te tyranie, ale jak widać przyganiał kocioł garnkowi XD

Wiem, że za mną nigdy nie przepadałeś ale na pewno cię zapamiętam dziaduszek! Trzymaj się, pamiętaj że kontakt jest i będzie.

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
58 minut temu, .dERYL napisał(a):

Night0oo - Mega chłop, dzięki jeszcze raz za te duszki bogaczu z DE <3

Oj ty ty wariacie dalej pamiętasz, dzięki jeszcze raz za wspólne chwilę odezwij się coś czasem na pv. No i powodzonka :jaspersalut:

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Przemuś, jesteś super człowiekiem. Cieszę się, że chociaż na do widzenia cię zobaczę (lekko pijany, ale jednak XD)

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Dzięki za Twój wkład,  sporo pracy włożyłeś w redakcję dużo Twoich postów czytałem.

Wpadaj i odwiedzaj nas. :)

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie wiem nawet w co ucałować, bo już od każdego tyle całusków że został mi chyba tylko goły poślad :pikawut:

Przemciu! Bądź zdrów i wytrwaj w zdrowiu, miłości, radości, trzeźwości i takie tam! Niech Ci się wiedzie jak najlepiej i oby kontakt pozostał! :luvv:

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Donator
Opublikowano

Powodzenia i do zobaczenia :peppehey:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
17 godzin temu, .dERYL napisał(a):

ównie chodzi tu o redakcję, w której mogłem robić coś,

co serio przez długi okres dawało mi w jakimś stopniu frajdę

kto nie lubi plagiatów xddd

17 godzin temu, .dERYL napisał(a):

@  hudinii - gangster i trójkąt, żebyś już mi odpuścił..sorry że wygadałem XD ("Ty zapomniałem ku^wa opłacić serwer" XD)

Zostaje ci wybaczone, szczęścia grubasku :cathug2:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Cześć :jasperfajeczka:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
22 godziny temu, .dERYL napisał(a):

@  PanPukawka - Świr, Świr i jeszcze raz Szaleniec, mega spoko osoba. ( słyszałeś że podnieśli u was ilość do 25g? XD)

Tak i 3 krzaki już posadzone :D

Trzymaj się morda w kontakcie zawsze :)

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Powodzenia derylica oby spełniły się twoje marzenia ")

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.