Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

logo_kat.png.2497cb932fa97fdbcb87941e954e6496.png

Witajcie, nadszedł dla nas bardzo ciężki czas, wraz z wejściem CS2 oczekiwaliśmy z @  PanPukawka a żeby valve troszkę ruszyła lecz oczekiwania nic nie dały.

Legendarna arena której właścicielami byli m.in @  Dudnes oraz @ Karcok przeszła dużo jak dobrze pamiętacie, ataki , wyłączenie serwera, powrót. Po ponad roku posiadania areny podjęliśmy decyzję o zamknięciu projektu.

Podczas panowania mojego oraz @  PanPukawka arena była TOP 5 serwerem na świecie. Arena była legendarnym serwerem na naszej sieci tego nie trzeba nikomu mówić.  Poznaliśmy różnych ludzi, przeżyliśmy różne dramy xD.

Arena była bardzo aktywnym serwerm dzięki wam całej społeczność Katujemy za co dziękujemy.

Z tego miejsca chciałbym podziękować kilku osobom:

@  HeliX Byłeś z nami niemal 2 lata jak opiekun jesteś już rok czasu dziękujemy Ci za cały wkład w administracje oraz to że byłeś w tych gorszych czasach. Za co ci bardzo dziękujemy :pepelove:

@ dbk Tobie należą się największe podziękowania i ukłony. To ty wyciągnąłeś do nas pomocną dłoni i nam pomogłeś z stworzeniem strony, bansa, itd. bardzo za to Ci dziękujemy nigdy ci tego nie zapomnimy.:serduszko:

@ Admin CS2 [ARENA]Wszystkie adminom i adminkom którzy pomagali przy cały projekcie przez wszystkie lata areny :kotek:

@  Paweł. Również dziękujemy za pomoc oraz wspólną współpracę przy cały projekcie :pikalove:

@ Karcok Dziękujemy za zaufanie oraz przekazanie areny w nasze ręce

Coś się zaczyna coś się kończy jeszcze raz wielkie dzięki za wspólne godziny gry na Arenie. GGWP do zobaczenia :floppahey:

Z poważaniem @ Night0oo & @  PanPukawka

• Dzięki 1
  • Haha 2
  • Wow 1
  • Przykro mi 15
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jako były Opiekun Areny, chciałbym coś dodać od siebie.

Ostatnie 2 lata jakie spędziłem na serwerze były wspaniale spędzonym czasem. Grając tam poznałem wiele wspaniałych ludzi, czy to będąc zwykłym graczem, adminem czy opiekunem. Nigdy się człowiek nie nudził, codziennie nowi gracze, nowe interakcje z innymi (czasem gorsze czasem lepsze xD). 

Szczególnie chciałbym podziękować  @  mY shoT  i @  PanPukawka  za danie szansy by być adminem. A potem i @ Night0oo , który razem z Pukawą dokonali decyzji o tym, że ja zostanę pierwszym Opiekunem za ich kadencji. Była to cudna współpraca. Wszystko było nowym doświadczeniem dla mnie.

Chciałbym także podziękować wszystkim Adminom za trud wsadzony w serwer, by pilnować tam porządku.

Arena na zawsze zostanie w sercach wielu za te piękne wspomnienia. :)

• KAT 1
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

Spędziłem na tym serwerze fajne chwilę, były wzloty i upadki.

Starałem się być najlepszym adminem jakim dało się być, mam nadzieję że moja "kariera adminowska" tutaj się jeszcze nie zakończy.

Chciałbym podziękować każdemu z osobna:

@  PanPukawka  @ Night0oo  

Stworzyliście przysłowiowe arenki, przez które spędziłem pozytywnie na prawdę dużo czasu, dosyć późno znalazłem ten serwer, szkoda że nie wcześniej.

@ HeliX  @ dbk

Wam też chciałbym serdecznie podziękować za każdą pomoc o jaką prosiłem, oraz podziękować za spędzony czas na serwerze.

@ FriskensseN

Tobie szczególnie chcialbym podziękować, bo miałem chwile zwątpienia, mega mi pomogłeś podczas "adminowania", byłeś moim wsparciem mentalnym. Dzięki za każde "glupawki" które mieliśmy na serwerze i po za mim.

Nie jesteś w stanie każdemu podziękować ale serdeczne dziękuję każdemu kto "żył" na  arenkach.

Każdemu adminowi, każdemu graczowi, który wnosił coś pozytywnego do tego społeczeństwa ❤️

• KAT 1
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

Kawał historii... Tyle, co ludzi poznałem na tym serwerze to chyba na całej reszcie katujemy się nie nazbiera.

Czekam na odsłonę w CS2 :D

Opublikowano

Cudnie się grało na arenkach. Mam nadzieję, że powrócą. Bawiłem się przednio.

• KAT 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

też miałem strasznie dużo godzin spędzonych na tych serwerach i były za******e spomnienia.

chciałem też pozdrowić ludzi z katujemy najbardziej Helixa za******a mordzia z ciebie stary.

• KAT 1
  • Uwielbiam 6
  • Właściciel
Opublikowano

Pamiętam jeszcze czasy kiedy ja ją miałem, szkoda mega serwera, oby CS2 poszedł z czasem w dobrym kierunku i będzie możliwość przywrócenia Areny 

• KAT 2
  • Uwielbiam 6
  • Legenda
Opublikowano

Jeden z najlepszych serwerów w Polsce, dla mnie osobiscie najlepsza Arena w Polsce bez dwóch zdań. Szkoda, że tak to się wszystko potoczyło, mam nadzieję, że jak poprawi się stabilność serwerów i będzie wszystko bardziej przejrzyste, to przywrócicie Arenę dla graczy, bo ma ona ogromne grono stałych użytkowników. Szczerze powiem, sam bym ponownie poklikał sobie hedy na Arenie, tym bardziej kiedy wróciłem do CS po ogromnej przerwie. Ten serwer miał w swojej karierze już 2/3 kompletne wyłączone, również jedne za mojej kadencji bycia jego właścicielem, dlatego głęboko wierze, że dacie radę chłopaki uruchomić serwer po przerwie.

• KAT 1
  • Uwielbiam 8
Opublikowano

Ciężko mi z tym się pogodzić że Arenek nie będzie mam nadzieje, że kiedyś wrócicie <3

• Uwielbiam 4
  • 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.