Deserved Popular Post Rudzia Posted June 27, 2023 Investor Woman Deserved Popular Post Posted June 27, 2023 Witajcie w kolejnym odcinku Kiss or Slap! Dzisiejszym gościem jest nasz Właściciel Serwera - @ WZL ~ Seria jest tworzona w celach humorystycznych i nie ma na celu nikogo urazić! ~ @ Gosia ?! Kiss or Slap? Jedna z najlepszych osóbek jakie poznałem na sieci, zawsze pomocna kochana mama @ Titania Kiss or Slap? Z taką kobietą to grzech nie skorzystać @ happy. Kiss or Slap? Wbijaj częściej na TS3 menelu. @ LEGENDAR Kiss or Slap? Bardzo dobra mordka. @ visca Kiss or Slap? Bogaty Niemiec to dlaczego by nie skorzystać. @ PanPukawka Kiss or Slap? Nie pij tyle. @ hudinii Kiss or Slap? Gangus @ dbk Kiss or Slap? Za dymy na forum. @ Horazon Kiss or Slap? Jedna z tych osób, którym mogę najbardziej zaufać, najdłużej znam. @ Keyira Kiss or Slap? Za krótko znam ale i tak fajnie się piło na kato. @ dERYL Kiss or Slap? Fajny serwer minecraft zrobił. @ Rudzia Kiss or Slap? Najbardziej o mnie dbała w kato @ Night0oo Kiss or Slap? Dobra mordzia, niedługo Niemiec będziesz niestety. @ BaNaN Kiss or Slap? Za afere na TS3 @ Ejdrien. Kiss or Slap? Bardzo fajna osóbka do tańca i różańca XD @ ElementaR Kiss or Slap? Kochany tatuś @ dejmano Kiss or Slap? Jak mnie wyboostujesz na mm'ach to może zmienie zdanie. @ MLK. Kiss or Slap? Prawie nie znam. @ Adik Kiss or Slap? Najlepsza morda do grania oraz picia nad Odrą @ Senior_1337 Kiss or Slap? Najlepsza morda razem serwerek, świetnie spędzone chwile na TS3, mam nadzieje, że na niedługo meet up. 4 8
Deserved .dERYL Posted June 27, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Posted June 27, 2023 7 minut temu, Rudzia napisał(a): Fajny serwer minecraft zrobił. Wiadomo że fajny 2 2
Junior Admin Adik Posted June 28, 2023 Junior Admin Posted June 28, 2023 18 godzin temu, Rudzia napisał(a): @ Adik Kiss or Slap? Najlepsza morda do grania oraz picia nad Odrą Mordzia moja Dobra robota @ Rudzia 2 2
Legend Titania Posted June 28, 2023 Investor V.I.P Woman Legend Posted June 28, 2023 @ WZL @ Rudzia 1 3
Deserved Night0oo Posted June 28, 2023 Investor V.I.P Deserved Posted June 28, 2023 23 godziny temu, Rudzia napisał(a): @ Night0oo Kiss or Slap? Dobra mordzia, niedługo Niemiec będziesz niestety. A tam Niemiec od razu xD @ Rudzia Dobra robota 2 2
Recommended Posts