Legend Popular Post Gosia ?! Posted April 4, 2023 VIP Donor Legend Popular Post Posted April 4, 2023 Witajcie w kolejnym odcinku Kiss or Slap! Dzisiejszym gościem jest nasz TECHNIK FORUM - @ Paweł. ~ Seria jest tworzona w celach humorystycznych i nie ma na celu nikogo urazić! ~ @ Dudnes Kiss or Slap? Masz za chęci stawiania CS 1.6 @ Gosia ?! Kiss or Slap? Najlepsza oraz najbardziej kochana osóbka, jaką znam, dużo by tutaj wymieniać... @ happy. Kiss or Slap? Masz, żebyś więcej pomysłow 200iq byczku dawał @ PanPukawka Kiss or Slap? Za te przepotężne suchary, które mówicie z Bananem @ Oranżada Hellena Kiss or Slap? Za ten Twój nick, którego się wyszukać nie da A tak poważnie, to mało kontaktu było :c @ Fanta Kiss or Slap? Kolejny z nickiem 😡 Ciebie to za te topkę na TS @ hudinii Kiss or Slap? Masz za te zjaranie codzienne, a potem wymyślanie z kanałami @ Mirinda Kiss or Slap? Mimo gierek to i tak za ten nick powinieneś dostać XD @ Vanilla. Kiss or Slap? Za to bekanie i chrupanie na ts'ie XD @ BaNaN Kiss or Slap? Bebe Lilly - Halo Dziadku Najlepszy prank na dziadku, masz za to, że na zawał nie zleciałeś @ ally Kiss or Slap? Za próbę uratowania mnie w amongu XD @ DIESEL. Kiss or Slap? Tobie to by się przydał liść, ale masz za to ześ dobry friend @ saddy. Kiss or Slap? Masz, ale to za zniżkę przy zakupie domeny @ Lexior Kiss or Slap? Trzymaj, za to pisanie mi codziennie o serwerze i sprawdzaniu, czy wszystko jest git :D @ Fifat. Kiss or Slap? Za boty na ts, ale licze ze na nginx'a przejdziesz @ Senior_1337 Kiss or Slap? Dobry ziomek, ale mało gadaliśmy :c @ Ejdrien. Kiss or Slap? Kozak chłop, jak tam z mamuśkami idzie? @ czak Kiss or Slap? Kox byq, nawet archiwalne rzeczy umie znaleźć @ Karcok Kiss or Slap? Dobra mordeczka, zaufał, że nic nie rozwalę na forum @ Zbyszko 3 Cytryny Kiss or Slap? Za te pawlice na czacie to Ci do końca życia nie wybaczę. Jeszcze ten nick 1 1 3 3 9
Guest Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 1 minutę temu, Gosia ?! napisał(a): Za te pawlice na czacie to Ci do końca życia nie wybaczę. Jeszcze ten nick Wybacz Pawełku, najlepszy techniku! A nick spokojnie, się zmieni niedługo 😎 Dobra robota! Paweł. April 4, 2023 A za tego najlepszego technika to Ty się już w ogóle do mnie nie odzywaj
Investor Ejdrienik. Posted April 4, 2023 Investor Posted April 4, 2023 Z mamuśkami to Dzięki Pawełek, super jesteś 2 1
Paweł. Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Co złego to nie ja, kot mi na klawiaturę czasem wchodził 2 1
hudinii Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 32 minuty temu, Gosia ?! napisał(a): @ hudinii Kiss or Slap? Masz za te zjaranie codzienne, a potem wymyślanie z kanałami Dalej uwazam ze strefa z kanałami "forum" jest bez sensu xD EDIT: @ Paweł. ty to mozesz tyrac przy forum i ts3 maxymalnie xDDD Edit: @ Paweł. przewalasz to ty się z boku na bok jak cię ktoś rozbuja xD Paweł. April 4, 2023 (edited) No i od dziś będziesz tyrany Edit @ hudinii no i teraz to już sobie przewaliles gościu Edited April 4, 2023 by Paweł. 2 2
Investor Senior_1337 Posted April 4, 2023 Investor Posted April 4, 2023 @ Paweł. Jak wrócę to trzeba nadrobić! Zapraszam na gierkę jakąś :D 2 1
Deserved ally Posted April 4, 2023 VIP Woman Deserved Posted April 4, 2023 O Sia La La, jak on ją tra la la la i ona ula la lal al 2 3
Deserved PanPukawka Posted April 4, 2023 Sponsor VIP Deserved Posted April 4, 2023 1 godzinę temu, Gosia ?! napisał(a): Za te przepotężne suchary, które mówicie z Bananem To jeszcze nie koniec :D Paweł. April 4, 2023 Kurde, a już miałem nadzieje 2 2
Horazon Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 5 godzin temu, Gosia ?! napisał(a): @ Mirinda Kiss or Slap? Mimo gierek to i tak za ten nick powinieneś dostać XD Zabolało @ Paweł. to zmienimy drugi raz! Paweł. April 4, 2023 A trzeba było nick zmieniać? 2 3
Katowicz Vanilla. Posted April 4, 2023 Sponsor VIP Deserved Woman Katowicz Posted April 4, 2023 @ Paweł. Haha polecam sie xD 3 1
Fifat. Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 3 godziny temu, Gosia ?! napisał(a): Za boty na ts, ale licze ze na nginx'a przejdziesz Kiedyś ogarniemy tego nginx'a 3 1
Legend czak Posted April 4, 2023 VIP Donor Legend Posted April 4, 2023 No to tradycyjnie... Dawaj DUPE 2 3
Owner Dudnes Posted April 4, 2023 Owner Posted April 4, 2023 Niedługo będą kolejne to szykuj dupę 3 3
DIESEL Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 7 godzin temu, Gosia ?! napisał(a): Tobie to by się przydał liść, ale masz za to ześ dobry friend Tobie akurat na trzymanie poziomu przyda się ojcowski liść ode mnie, więc to kwestia czasu Ale tak robią prawdziwi przyjaciele wobec siebie Pytanie - mam rozumieć, że slap wobec kobiety dotyczy tylko pośladków? Paweł. April 4, 2023 Ty lepiej nic już nie próbuj zrozumieć 3 1
Sponsor sitru Posted April 4, 2023 Katowicz VIP Donor Keeper CS2 MIRAGE #1 Sponsor Posted April 4, 2023 Dobra robota! 1 2
Deserved Night0oo Posted April 6, 2023 Investor VIP Deserved Posted April 6, 2023 W dniu 4.04.2023 o 14:01, Gosia ?! napisał(a): Za ten Twój nick, którego się wyszukać nie da A tak poważnie, to mało kontaktu było :c Jest jak jest z tym nickiem xD A kontakt to nie problem zawsze można poprawić Dobra robota 1
Recommended Posts