Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Już odpowiadam na pytania:

@  Q U V E R E K

Mamy spore plany z @  Dudnes ale na razie nie chcemy ich ujawniać. Dowiecie się w swoim czasie :pepelove:

@ LEGENDAR

1. Jak trafiłem? W 2018 roku była fuzja sieci z cs-l**ifer i o to tak trafiliśmy z Weakiem wraz z serwerem Mirage.

2. Nic z tych rzeczy, tylko Ford jak na razie hah ^^

3. Jakie jest moje marzenie? Hmm.. Moim marzeniem jest założyć rodzinę, rozwinąć się zawodowo jako Programista/Administrator systemów. Po jakimś czasie założyć swoją własną działalność gospodarczą (np. B2B). Zwiedzić świat np Stany Zjednoczone, Karaiby czy Kanadę.  Tak w skrócie piszę dlatego, że mógłbym pisać i pisać, sporo tego jest :D

4.  Rodzice i narzeczona.

5.  Na ten moment, nie mam kiedy cokolwiek robić ale mogę powiedzieć, że uwielbiam grać w siatkówkę i od czasu do czasu pograć w piłkę nożną.

6.  Programista C++ | Java | Administrator sieci/systemów

7.  Czarny i pomarańczowy.

8. Jak @  Dudnes odkupił sieć i dwa serwery :kappa:

9. Ojj nie wiem, dawno mnie nie było na siłowni. Muszę w końcu wrócić na siłkę ale jak na razie człowiek nie ma czasu. Zapracowany :Chatting:

10. Spędzać czas ze swoją drugą połówką lub pracować nad serwerami do gier np. CS:GO.

11. Od czasu do czasu coś tam wypije :default_biggrin:

12. Chyba nie mam jakieś swojej ulubionej piosenki. Słucham to co mi wpadnie do ucha.

13. Hmm.. wiele rzeczy np. wdrożyć panel aktywności dla Adminów (nad którym pracuje), regulamin forum (jest zbyt rygorystyczny, forum ma być miejscem relaksu a nie więzieniem). Ogarnąć nowy styl, grafiki itd. Wiele rzeczy jest do ogarnięcia ale to na spokojnie, nie wszystko na raz można ogarnąć. Wrócił stary Właściciel to ogarniemy, tylko potrzeba na to czasu.

14. Gotować i sprzątać po kimś xD

15. Szczerość, szacunek do drugiego człowieka, wierność i przede wszystkim poczucie humoru.

@ Nomeron

1. Amerykańska

2. Real Madryt

3. Ford'a Focus'a ST 2.5T 225 kucy  z 2006 roku. Posiadam bogate wyposażenie ^_^

4.  Żaden z nich

5. Czasy z podstawówki i z gimnazjum

6. Szczerze? Nie wiem, czas pokaże swoje :D

@  czesio

1. Niestety nie.

2. Windows 10 Pro.

3. Czarny i pomarańczowy.

4. Oczywiście, że auto.

5. Szanuje.

6. Tak i to wiele razy. Za czasów zerówki, podstawówki i gimnazjum xD Dziwie się, że jeszcze żyję hah

7. Już odpowiedziałem na te pytanie u @ LEGENDAR

8. Już odpowiedziałem na te pytanie u @ LEGENDAR

9. Ojoj, chyba CS 1.6 albo GTA Vice City ale nie dam sobie uciąć ręki :kappa:

@  xKarcia

1. Dobre pytanie haha. Hmm, myślę ze za 2-3 lata jak dobrze wszystko pójdzie. Nie martw się, zaproszę Cie :heart4:

@  dbk

1. Tak, nie przejąłem się tym ponieważ to jest normalne zachowanie w Polskim Community. W swoim życiu miałem 2 sieci jako Właściciel a jeśli chodzi o posadę u kogoś to zazwyczaj pełniłem funkcję Administratora. Stąd wiem jak ludzie reagują. Staż/doświadczenie robi swoje.

2. Uważam, że @  Dudnes zrobił dobrze, poinformował wszystkich o tym fakcie i to jest wystarczające.

3. Mam spore plany co do naszej ukochanej sieci. Z @  Dudnes omawiałem co i jak. Jak na razie nie chcemy wszystkiego ujawniać. Dowiecie się w swoim czasie :pepelove:

4. Potrafię napisać mały plugin od zera. Jeśli chodzi o zaawansowany plugin to już pracuję na czyimś kodzie ewentualnie jakieś urywki biorę to co jest mi potrzebne.

5. Karaiby/Hawaje :D

6. Tak :v

7. 4 Lata

8.  Aż za długo haha :D Nie no żartuję, nie narzekam ^_^

9. Jego zapytaj

10. Nie wiem

@ Titania

1. Dobrze

2. Na razie nic, jest mi dobrze tak jak jest teraz

3. Pewnie, że tak

4. Nie wiem, nie myślałem o tym :D

5. Spędzanie ze swoją drugą połówką, imprezy, granie w gry

6. Staram się ukrywać smutne emocje, rzadko to się zdarza.

7. Wydaje mi się, że mógłbym zaimponować swoim humorem i rozmową

8. Narzeczona, praca, samochód

9. Około 16 lat

10. O 6

11. Rzadko jem śniadanie a jak już to kanapki z szynką, majonezem, pomidorkiem i do tego sałata.

12. Rozwinąć się zawodowo

13. Co 2-3 dni

14. Jak kłamią w żywe oczy

15. J.K. Rowling

16. DayZ

17. Bolek i Lolek

18. Gliniarze z Southland i The Rookie

19. Whisky

20. Pewnie, że tak. Idealne miejsce dla niego :kappa:

Przepraszam, że dopiero teraz Wam odpowiedziałem na wszystkie pytania ale no niestety pochłonęło mnie sporo czasu przy dedyku i przy serwerach CS:GO (nie przespane noce).
Mam nadzieję, że nie jesteście obrażeni na mnie :gosiarano:

Pozdrawiam,
@ BlaDy*

• Lubię to! 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.