Jump to content
Asuna

Dziękuję za wszystko

Recommended Posts

• Popular Post

Wszystko gdzieś ma swój koniec. Mój ma właśnie tutaj. Przychodzę do Was, by się z Wami pożegnać. 

Od jakiegoś czasu nie mam czasu na forum, a także czuję wypalenie. Czasami życie się lekko komplikuje - i tak jest też w tym wypadku. Studia dają w kość, gdzieś tam ten czas mi ucieka, przez co nie mam tyle możliwości, by dać z siebie choćby i 90% na forum. Poświęcam się aktualnie bardzo życiu prywatnemu. Muszę i chcę zadbać o relację, w której jestem, a także marzę o skończeniu studiów w najszybszym możliwym czasie. Prywatne życie wygrało z internetowym. Chcę być też fair wobec innych, którzy wkładają serducho w te forum i poświęcają tyle czasu. 

To co, tu robiłam, przy czym pomagałam, sprawiało mi naprawdę ogromną radość. Cieszę się, że mogłam coś od siebie włożyć w te forum. :heart4:

Nie mogę odejść obojętnie, tak więc szczególne podziękowania za współpracę należą się:
@  Karcok za drugą szansę tutaj, że mogłam się rozwinąć. Za to, że we mnie uwierzyłeś, doradzałeś, pomagałeś. Zdarzało się, że i wysłuchiwałeś żale. Ogromny szacunek za to, co robiłeś i robisz przy forum, by wszystko miało ręce i nogi. :peepoPat:

@  LEGENDAR myślę, że bez Ciebie nie byłoby mnie tu. Wielokrotna pomoc, wysłuchiwanie mnie, wspieranie na każdym kroku. Jesteś naprawdę świetną osobą, zasługujesz na wszystko, co najlepsze w życiu. :pepelove:

@  visca to Ty sprawiłeś jako pierwszy, że na forum poczułam się dobrze. Pomimo "przeciwności losu" kontakt jest. Naprawdę dziękuję za każdą pomoc, wspólne rozmowy o piłce nożnej oraz gierki. 

@  Titania Tobie Moniu dziękuję za ogromną pomoc we wszystkim - i prywatnie, i forumowo. Zawsze będziesz mi przypominać osobę o ciepłym sercu i wspaniałym humorze. Dzięki Tobie naprawdę wiele się nauczyłam co przełoży się w moim dalszym życiu. :heart4:

Całej Administracji i Moderacji dziękuję za współpracę. Cudownie było z Wami współpracować i bardzo się cieszę, że miałam taką okazję. Życzę Wam jak najlepiej! 

PS. Dzięki wszystkim za wszystko. Nie wykluczam całkiem mojej obecności tutaj. Z pewnością będę zaglądać do Was częściej, gdy tylko czas mi na to pozwoli. 

• Like 5
  • Sad 25
  • I love it 6

Dziękuję za współpracę, za cały wkład i ciężką pracę jaką włożyłaś w forum, redakcję, typera i wybacz, że był moment gdzie zwątpiłam w Twój powrót, bo pokazałaś naprawdę wiele i wkładałaś serce w rozwój forum. Miło było również Cię poznać osobiście! Powodzenia na studiach i dużo miłości! Trzymaj się cieplutko. :pepelove:

• Like 2
  • I love it 2

Mimo złych czasów co były między nami kiedyś dziękuje Ci bardzo za wszystko, co zrobiłaś dla tej sieci! Kontakt pozostaje i może kiedyś uda się spotkać na kawkę w realu! ❤️

Katujemy dzisiaj traci małą cząstke siebie.

Dziękujemy bardzo za ogrom poświęconej pracy w redakcji, moderacji oraz typerze.

To ile włożyłaś serca i czasu w każdy projekt nie wyrażą nawet tysiące słów.

Życzę serdecznie powodzenia w życiu i zdrowia! Bo to właśnie ono jest najważniejsze! :pepelove:

• Like 1
  • I love it 2

Dziękujemy za długotrwałą współpracę, zawsze przykro się patrzy na to, gdy z forum odchodzi osoba, która włożyła w nie multum czasu i chęci. Wiemy natomiast, że życie prywatne jest najważniejsze i kibicujemy Ci, aby wszystko szło pomyślnie. Trzymaj się! :serduszko:

• Like 1
  • I love it 2

Pozostanie ogromna pusta i smrodek potu, który wylewałaś wielokrotnie na tym forum i jeszcze długo się utrzyma pamięć o tym, ile zrobiłaś dla Katujemy. Dziękujemy Ci z całego serca jeszcze raz za poświęcenie i cząstkę siebie, którą tu zostawiłaś! :serduszko:
Niech się daży w życiu jak najlepiej! Byle 100 lat w szczęściu i zdrowiu z furą dzieci 

• Like 1
  • I love it 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.