Popular Post Asuna Posted January 22, 2023 Donor Woman Popular Post Share Posted January 22, 2023 Wszystko gdzieś ma swój koniec. Mój ma właśnie tutaj. Przychodzę do Was, by się z Wami pożegnać. Od jakiegoś czasu nie mam czasu na forum, a także czuję wypalenie. Czasami życie się lekko komplikuje - i tak jest też w tym wypadku. Studia dają w kość, gdzieś tam ten czas mi ucieka, przez co nie mam tyle możliwości, by dać z siebie choćby i 90% na forum. Poświęcam się aktualnie bardzo życiu prywatnemu. Muszę i chcę zadbać o relację, w której jestem, a także marzę o skończeniu studiów w najszybszym możliwym czasie. Prywatne życie wygrało z internetowym. Chcę być też fair wobec innych, którzy wkładają serducho w te forum i poświęcają tyle czasu. To co, tu robiłam, przy czym pomagałam, sprawiało mi naprawdę ogromną radość. Cieszę się, że mogłam coś od siebie włożyć w te forum. Nie mogę odejść obojętnie, tak więc szczególne podziękowania za współpracę należą się: @ Karcok za drugą szansę tutaj, że mogłam się rozwinąć. Za to, że we mnie uwierzyłeś, doradzałeś, pomagałeś. Zdarzało się, że i wysłuchiwałeś żale. Ogromny szacunek za to, co robiłeś i robisz przy forum, by wszystko miało ręce i nogi. @ LEGENDAR myślę, że bez Ciebie nie byłoby mnie tu. Wielokrotna pomoc, wysłuchiwanie mnie, wspieranie na każdym kroku. Jesteś naprawdę świetną osobą, zasługujesz na wszystko, co najlepsze w życiu. @ visca to Ty sprawiłeś jako pierwszy, że na forum poczułam się dobrze. Pomimo "przeciwności losu" kontakt jest. Naprawdę dziękuję za każdą pomoc, wspólne rozmowy o piłce nożnej oraz gierki. @ Titania Tobie Moniu dziękuję za ogromną pomoc we wszystkim - i prywatnie, i forumowo. Zawsze będziesz mi przypominać osobę o ciepłym sercu i wspaniałym humorze. Dzięki Tobie naprawdę wiele się nauczyłam co przełoży się w moim dalszym życiu. Całej Administracji i Moderacji dziękuję za współpracę. Cudownie było z Wami współpracować i bardzo się cieszę, że miałam taką okazję. Życzę Wam jak najlepiej! PS. Dzięki wszystkim za wszystko. Nie wykluczam całkiem mojej obecności tutaj. Z pewnością będę zaglądać do Was częściej, gdy tylko czas mi na to pozwoli. 5 25 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGENDAR Posted January 22, 2023 Donor Share Posted January 22, 2023 Dziękujemy za wszystko i powodzenia! Pamiętaj o tym co Ci napisałem, kontakt będzie zawsze. Trzymam kciuki, że poradzisz sobie ze wszystkim. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted January 22, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 22, 2023 Dzięki za wszystko... :( 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejdrien. Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Trzymaj się 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knightyy Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 I shall miss you, my friend! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narks. Posted January 22, 2023 Donor Share Posted January 22, 2023 Bardzo szkoda i duza strata dla forum. Włożyłaś kawał pracy i czasu, a teraz rezygnujesz :/ Mam nadzieję, że kiedyś powrócisz na stanowiska, a tymczasem wszystkiego dobrego <3 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 22, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 22, 2023 Dziękuję za współpracę, za cały wkład i ciężką pracę jaką włożyłaś w forum, redakcję, typera i wybacz, że był moment gdzie zwątpiłam w Twój powrót, bo pokazałaś naprawdę wiele i wkładałaś serce w rozwój forum. Miło było również Cię poznać osobiście! Powodzenia na studiach i dużo miłości! Trzymaj się cieplutko. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night0oo Posted January 22, 2023 Investor V.I.P Share Posted January 22, 2023 Wera dziękuje za wszystko co robiłaś dla forum Powodzenia tam w życiu i nie zapomnij o nas 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior_1337 Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Szkoda, że uciekasz :c Trzymaj się i Powodzonka :> 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomeron Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 No i uciekła 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Mimo złych czasów co były między nami kiedyś dziękuje Ci bardzo za wszystko, co zrobiłaś dla tej sieci! Kontakt pozostaje i może kiedyś uda się spotkać na kawkę w realu! ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łasica Posted January 22, 2023 Investor V.I.P Share Posted January 22, 2023 Do zobaczenia 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zymmu Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Powodzenia! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
walter biały Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Trzymaj się! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted January 22, 2023 Sponsor Share Posted January 22, 2023 Katujemy dzisiaj traci małą cząstke siebie. Dziękujemy bardzo za ogrom poświęconej pracy w redakcji, moderacji oraz typerze. To ile włożyłaś serca i czasu w każdy projekt nie wyrażą nawet tysiące słów. Życzę serdecznie powodzenia w życiu i zdrowia! Bo to właśnie ono jest najważniejsze! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted January 22, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 22, 2023 Elo 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted January 22, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 22, 2023 Dziękujemy za długotrwałą współpracę, zawsze przykro się patrzy na to, gdy z forum odchodzi osoba, która włożyła w nie multum czasu i chęci. Wiemy natomiast, że życie prywatne jest najważniejsze i kibicujemy Ci, aby wszystko szło pomyślnie. Trzymaj się! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Szkoda, ale dziękujemy za włożone serce w forum! Powodzenia na nowej drodze życia! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElementaR Posted January 22, 2023 V.I.P Share Posted January 22, 2023 Trzymaj się 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted January 22, 2023 Investor V.I.P Woman Share Posted January 22, 2023 Pozostanie ogromna pusta i smrodek potu, który wylewałaś wielokrotnie na tym forum i jeszcze długo się utrzyma pamięć o tym, ile zrobiłaś dla Katujemy. Dziękujemy Ci z całego serca jeszcze raz za poświęcenie i cząstkę siebie, którą tu zostawiłaś! Niech się daży w życiu jak najlepiej! Byle 100 lat w szczęściu i zdrowiu z furą dzieci 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haikoo Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Bywaj szefowa, powodzonka dalej ! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejmaN. Posted January 22, 2023 V.I.P Share Posted January 22, 2023 Trzymaj się i powodzenia w życiu. Zaglądaj do nas czasami. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudinii Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 3m się Asuna!! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vixie Posted January 22, 2023 Woman Share Posted January 22, 2023 Z całego serduszka dziękujemy, włożyłaś sporo pracy w forum i spełniałaś się w każdej nadanej roli, dużo zdrówka i powodzonka dalej, trzymaj się kochana! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wikcia Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Trzymaj się! 💪🏼 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts