Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Kreator

Witam Administracje jak i całą Społeczność Katujemy.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie dawno dołączyłem do tej siei i chciałbym w kilku zdaniach się przedstawić.

Mam na imię Miłosz, lat 22 pochodzę z woj. Łódzkiego, gram w różnego rodzaju gry, ale nie mam ulubionych także każdego tytułu lubię spróbować. W cs 1.6 jak i go gram bardzo długo są to jedyne gry na które lubię wracać bo mają swój klimat.

Moje zainteresowania są różne, ale jednym z największych jest Marynistyka. Jestem Studentem ostatniego roku na wydziale Nawigacja Morska. Obecnie mam rok czasu na pływanie statkami i zdobyciu jak największej praktyki. Dołączyłem tutaj z powodu iż wydaje mi się, że społeczność na tej sieci jest bardzo miła oraz koleżeńska, dlaczego tak myślę? Przez ostatnie 4 lata byłem na innej sieci pomagałem, udzielałem się starałem aby chodź trochę poprawić jej sytuacje z brakiem graczy itd.. lecz tamtejsza Administracja bardziej widziała kasę niż dobro graczy i dobrą zabawę więc postanowiłem odejść pieniądze pieniędzmi, ale bez przesady.  Po pograniu kilka dni zauważyłem  fajną aktywność Adminów oraz Opiekunów czy Właścicieli serwerów, którzy chcą robić to za co są odpowiedzialni. Naprawdę duży + dla nich i tym mnie tutaj przekonali aby tutaj zostać. 

Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze rywalizowało na serwerach przy czym również miło rozmawiało na forum. :) 

Pozdrawiam Kreator :hi:

• Lubię to! 8
  • KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.