Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Ciężko mi to pisać, ale odchodzę. Czuje kompletne wypalenie, a z drugiej strony życie prywatne zaczyna mi się rozwijać i nie jestem w stanie tyle czasu poświęcić na forum. Rozpoczynam nowe życie, niestety już bez forum. Dziękuje Wam Czerwoni za szanse. Wam moderatorzy za udana współpracę i pozostałym, z którymi miałem raz lepszy kontakt, raz gorszy. Jeszcze raz dziękuje! 

Opublikowano

dzięki za wszystko Karol :peepolove: i mam nadzieje, że sportowy kontakt nadal będzie utrzymywany :feelssadmann:
trzymaj się i powodzenia :feelssadmann::peepoBrokenHeart:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Dziękuję kochany za tyle wspaniałych rozmów na TS3, wspólnych gierek, jak i fenomenalnym zajmowaniem się swoimi obowiązkami. Wracaj do nas jak najszybciej! :kotek:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Nie spodziewałem się że kiedyś będziesz musiał w ogóle pisać pożegnanie :c Trzymam kciuki i życzę Tobie powodzenia w życiu prywatnym <3

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Z dużym bólem jest mi czytać to pożegnanie. Niestety takie rzeczy nadchodzą i życzę powodzenia, mocno !

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Inwestor
Opublikowano

Eee jeszcze się nie zdążyliśmy dobrze poznać, a tu rezygnacja  :monkascari:Trzymaj się i odwiedzaj nas :peepoBlanket:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Szkoda że uciekasz, bo jesteś potrzebny tak samo jak każdy inny tutaj. Dziękujemy za wszystko i oby mimo wszystko życie prężnie się rozwijało i byś osiągnął to, czego pragniesz! Powodzenia :pandalove:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Trzymaj się Karol, mam nadzieje ze jeszcze do nas wrócisz. Dzięki za wszystko i powodzonka w życiu! :pepelove:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Powodzenia na nowej drodze życia niech ci się wszystko układa dobrze :Pepocry:

Opublikowano

No szkoda ,:feelssadmann: ale mam nadzieję, że ułożysz sobie w życiu i szybko do nas wrócisz powodzenia! :pepelove:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Cos sie kończy, coś zaczyna. 

Jedyne co można życzyć to powodzenia! Mam nadzieję że będziesz wbijał od czasu do czasu na ts ♡

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Bardzo szkoda, że odchodzisz. Jeszcze dobrze się nie poznaliśmy, a tu takie coś. :feelssadmann:

Jednak trzeba pamiętać, że życie prywatne jest najważniejsze, dlatego rozumiem Twoją decyzję. 

Pamiętaj o nas i odwiedzaj w wolnej chwili! :pepelove:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Head Admin
Opublikowano

Trzymaj się, powodzenia w życiu!

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Smuto to się czytam Bombel dopiero się poznaliśmy a tu klops :PepeF:. Dzięki Visca za wszystko powodzonka i wracaj do nas jak najszybciej :pepelove:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.