Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Liv Morgan

Co chcesz wprowadzić/zmienić:  Pomysł był w miejscu gdzie kiedyś urzędowałem mianowicie dodać dział "Cytaty", mogą to być autorskie , z książek bądź z utworów muzycznych. Drugi dział mogłyby by to być kartki z kalendarza.  Przykład:

Kartka z kalendarza

Data: 01.04.2022r.

Święto: Prima Aprilis, Międzynarodowy Dzień Ptaków

Cytat na dziś:

Pamiętaj, że nie osiągnięcie tego czego pragniemy to czasem cudowny łut szczęścia.”Dalai Lama

Uważam, że kartki z kalendarza mogłyby być ciekawą opcją dla redakcji :) co do cytatów to być może jestem ślepy i znowu nie zauważyłem, gomenasai.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Kartka z kalendarza już kiedyś była i moim zdaniem nie ma sensu żeby to przywracać. 

Co do cytatów może by się to przyjęło. 

• Zasłużony
Opublikowano

Nigdy szczerze nie rozumiałam dodawania kartek z kalendarza w redakcji, raczej dla mnie jako od kilku lat obserwatora - wygląda to jak zapychanie redakcji z powodu braku pomysłów na coś innego, oryginalnego. Co jak co, ale na Katach tych propozycji z jakimi wychodzi do nas na ten moment redakcja, czyt. wszystkie serie, które są obecnie prowadzone - jest naprawdę wiele, więc nie ma tak naprawdę miejsca na narzekanie. Zamiast kartki z kalendarza, jeśli chcesz coś już zaproponować wymyśl coś naprawdę oryginalnego, czego nie znajdziemy nigdzie indziej, o. 

Co do cytatów... Można dodać temat w zabawach forumowych, w którym ludzie mogą te cytaty wrzucać lub sekcja INNE ---> kategoria POZOSTAŁE --> dodać subdział KSIĄŻKA, w którym można polecać książki. Przypiąć temat do wrzucania cytatów :P 

• Lubię to! 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Dział Książki

W zasadzie duża część naszej społeczności czyta książki, nawet niektórzy po przeczytaniu postanawiają nam krótko przedstawić, co dzieję się w tej książce, czego możemy się dowiedzieć i tak dalej. Tylko pytanie czy jest sens jeszcze bardziej napychać forum dodatkowymi działami. Do tej pory opisy, cytaty trafiały do działu Redakcji, w poddziale własnej twórczości. Ale niech będzie... Stworzyć taki dział o nazwie Książki, a w poddziale dodać Recenzje/Opisy, Polecane Książki  oraz Cytaty. 

Tylko mam takie wrażenie, że głównie poddział cytaty będzie używany przez ciebie w formie dobicia sobie postów. 

Kartka z kalendarza

Zdecydowanie odpada, seria była prowadzona prawie przez dwa lata na naszej sieci i wystarczy. Nawet sama Redakcja zaproponowała usunięcie tej serii, w tym temacie -> ZMIANY. 

• Lubię to! 3
  • Legenda
Opublikowano

Sprawa z kartką z kalendarza została wyjaśniona poprzez użytkowników wyżej.

Co do działu "Cytaty" nie widzę sensu robić pod to specjalnie działu.

Mamy masę miejsc gdzie można umieścić po prostu temat nazywając go w ten sposób.

Dla mnie osobiście jest to celowe zaśmiecanie forum niepotrzebnymi działami.

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.