Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Witajcie forumowicze!

Tym razem, to redakcja wychodzi z inicjatywą do WAS - użytkowników, bo to dzięki Wam mamy energię, motywację oraz chęci do dalszego działania.

Tak jest i tym razem. Tworzymy dla Was, więc chcielibyśmy przedstawić nasze propozycję oraz chętnie wysłuchać waszych pomysłów i uwag dotyczących całokształtu, a także poszczególnych serii w redakcji.

Dla przypomnienia, aktualne serie w redakcji:

1. Wywiady

2. Plebiscyt

3. Pytanie na dziś

4. Miesięcznik

5. Kartka z kalendarza

6. Wybory

7. Kiss or Slap

8. Q&A

9. Pod lupą

10. Trudne tematy

11. Quizy

12. Familiada

13. Ciekawostki

14. Własna twórczość

Ukryte serie:

1. Opowiadania

2. Poniedziałkowe trio

3. Nietypowe święta

Plany i propozycje w Nowym Roku

1. Koniec serii kartki z kalendarza

2. Seria zgadnij kto to - zamieszczamy krótki opis danego użytkownika, a Waszym zadaniem byłoby odgadnięcie o kim mowa. Dla urozmaicenia (od czasu do czasu) mogłyby pojawiać się zdjęcia użytkowników z dzieciństwa lub ciekawe, tajemnicze fakty

3. Modernizacja Q&A

4. Top 10 wszystkiego (jako osobny poddział)

5. Wiadomości - seria krótkich informacji ze świata

6. Poniedziałkowe mini wywiady - 4 lub 5 osób co 2 tydzień będzie odpowiadać na parę prostych pytań aby inni użytkownicy mogli ich lepiej poznać

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

Jeżeli chodzi o plany w redakcji to nie mam nic przeciwko, fajnie będzie wprowadzić przynajmniej 1 wywiad tygodniowo.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Najpierw się odnoszę do planów. 

1. Jestem za, kartka z kalendarza jest już trochę przestarzała, w sumie nie ma nic takiego, co moglibyśmy dodać od siebie. 

2. Również o tym myślałem, bodajże na naszym forum nie było jeszcze takiej serii, dlatego świeżość mile widziana, pod warunkiem, że opisy będą kreatywnie zrobione i nie takie łatwe. 

3. Modernizacja Q&A, mogłabyś bardziej to opisać? Co by miało się zmienić ku lepszemu? 

4. Jestem za, fajnie ta seria jest prowadzona we własnej twórczości i można się dużo dowiedzieć, tylko pytanie czy jest sens trzymać serię "Ciekawostki", bo też niedobrze to wygląda jak jakieś serie są do siebie podobne. 

5. Tutaj jestem bardziej neutralny, ponieważ już tutaj się robi zbyt dużo poddziałów, a niektóre nawet nie są ruszone, przykładem może być trudne tematy. Patrząc z innej perspektywy to na upartego można wypisać wiadomości ze świata, w przeznaczonych do tego kategoriach na forum. Dajmy, że wyszedł jakiś nowy telefon? To można napisać o nim w poddziale "Technologia". Też można zrobić taki myk, że trudne tematy i wiadomości ze świata będą w jednym poddziale, rozdzielonym na jeszcze dwa poddziały. 

6. Zdecydowanie na nie, jak dla mnie wywiady w zupełności wystarczą, a do tego dochodzi Q&A. Ewentualnie jak już, to przywrócić Poniedziałkowe Trio, bo to jest poniekąd świetna seria, ale niestety została ukryta. 

Co do ukrytych serii. Opowiadania i Starcie podglądów można całkiem wywalić. Opowiadania można pisać we własnej twórczości. Nietypowe święto nie jest złe, tylko pytanie czy już nie opisaliśmy większość nietypowych świąt? Teraz się zapala lampka i zawsze można użyć wyobraźni i stworzyć własne nietypowe święta forumowe. Nie widziałem jeszcze takiego czegoś na żadnym forum, dlatego warte uwagi. 

Podsumowując, potrzeba jeszcze dwóch osób, aby tematy były wstawiane systematycznie oraz, żeby nie obciążać kogoś wieloma obowiązkami. Bo po przeliczeniu wychodzi, że w nowym roku będzie aż 18 serii! (Jeśli moje propozycje zostaną przyjęte) 18 serii to już naprawdę równa się kawał dobrej pracy, ale wszystko jest możliwe do ogarnięcia, jeśli tylko chcemy. 

Wrócić też do starych dobrych nawyków, że pytanie dnia powinno być wstawiane do godziny 12:00. Później nie ma kompletnego sensu i wygląda to dziwnie. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Kartka z kalendarza jest dosyć często czytana przez użytkowników  moim zdaniem, ponieważ dużo można się dowiedzieć w tym dziale.

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.