Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

~Hejka niewiele osób mnie kojarzy to w drugim przywitaniu może spróbuję coś dopisać.

O mnie:

Imię: Piotrek

Urodziny: 14.11.2002

Miasto: Katowice

Wzrost: 185cm (to boli)

Zainteresowania: WWE, gry , filmy , seriale , anime i muzyka typu rap/hiphop

Ulubieni artyści: Zillakami i SosMula zdecydowanie

Ulubiony utwór:  Zillakami x Sosmula- THE BALLOONS (Polecam)

Ulubiony serwer z sieci Katujemy: Only Mirage #5

Słaba ciekawostka wyczytana w necie: Mam objawy wampiryzmu , nie wszystkie. Są to : światłowstręt, wampirze kły (czwóki chyba na górze i na dole) oraz nadmierne oblizywanie dolnej wargi od lewej do prawej.

Druga ciekawostka : Nie wydałem w połowie swojej wypłaty sprzed 2/3 lat , to chyba dobry znak XD

z forum to tak:

Najelpsi redaktorzy: Asuna, Rudzia

Najlepszy UBT CS 1.6: Łasiczka

Najlepszy UBT CS GO: ESL  ( nie no żart XD), dejmano, Młody, haiko

Najlepszy administrator: Legendar i Gosia wiadomo

Najlepszy właściciel serwera: Hacker oczywiście <3

Najlepszy opiekun serwera: TsitL

Osoba z którą uwielbiam się po koleżeńsku wyzywać (nie na forum i nie na serwerze.)  to oczywiście: michu <3 i Bakuś :3

Jestem ateistą , interesowałem się również przez dłuższy czas okultyzmem , czarną magią z czarnej biblii, runami słowiańskimi

Języki w których umiem cokolwiek powiedzieć: Polski, Angielski , Niemiecki ,Rosyjski, Hiszpański , Włoski, Norweski , Duński, Francuski, Japoński, Koreański

Uczę się języka koreańskiego od podstaw i marzę o zamieszkaniu w Seulu na stałe

Kocham pierogi z mięsem tym mnie najłatwiej kupić

Moja "dieta": kebsy , chińczyki , pizze, burgery i oczywiście pierożki z mięsem od czasu do czasu kluski śląskie z roladą wołową (gdyby wołowina taka droga nie była to to danie przebiło by pierożki)

Z zawodu jestem hotelarzem XD, więc jak potrzebujesz nocleg , pytania w razie hotelu , odszkodowań za nocleg etc służę pomocą

Pracowałem już jako budowniczy, na maszynach w fabryce , w hotelu na recepcji , na barze , przy kamerach , przy kompie (mam zrobione staże na programy hotelarskie)

Ukochany kraj: Korea Południowa

Kraje które chciałbym zwiedzić: Japonia ,Chiny, Korea Południowa i Australia

Wyrabiam właśnie paszport i może w wakacje uda się do przyjaciółek z USA polecieć pierwsza tak daleka w życiu solo podróż :)

To tyle , pozdrawiam i kocham Was wszystkich prawda ? <3

~Liv

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.