Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Nick oskarżonego: @ LEGENDAR

Opis sytuacji: Zadałem proste pytanie, nie uzyskałem odpowiedzi, potem zostałem poinformowany przez @ Nuway , że tutaj panuje hierarchia i jak pisał sam @ LEGENDAR "panuje tutaj hierarchia co oznacza, że jesteś pode mną i mam totalnie w chuju twoją opinię" Jako, iż jestem niżej od @ visca to uznałem, że wedle waszych zasad nie mam żadnych praw i przyznałem rację każdemu kto ma wyższą range niż ja, bo przecież tutaj normalny użytkownik nie może mieć własnego zdania :DDDDDDD.

Śmieszne jest to, że nie można nawet mieć odmiennego zdania niż ktoś z wyższą rangą xD komedia.

Powód: Niesłuszny warn i block na cb

Dowody: Nie mam jak wstawić bo zablokowanes

• Dzięki 1
  • Haha 3
  • Wow 3
  • Legenda
Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nie rozumiem, dlaczego są tutaj poruszane rzeczy, które były w prywatnej wiadomości (poza forum), ale mniejsza.

Blokadę na czatboxa wraz z warnem otrzymałeś za poruszanie tematu o rzekomym "zamiataniu tematu pod dywan" i dalszym ciągnięciu tematu, który kompletnie Ciebie nie dotyczył, a tylko rozpoczynał prowokację w moją stronę. Temat został ukryty z tego powodu, że naruszał RODO, a wydaje mi się, że doskonale wiesz co to znaczy i nie muszę Ci tego tłumaczyć.

Poniżej w spoilerze znajdziesz za jaki tekst otrzymałeś blokadę:

Spoiler

276056687_2129914593855219_3864397955603027707_n.png

Zostawiam decyzję dla @ Gosia ?! @ Karcok

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Jesteś jedną z niewielu osób, po których w sumie nie spodziewałabym się jakiejkolwiek prowokacji, a w całą sprawę od siebie włożyłeś całkiem sporo. Akurat w tej skardze dodam nieco więcej. 

Chciałeś się dowiedzieć więcej informacji, gdzie cała sprawa tak naprawdę dotyczyła tylko @ LEGENDAR 'a oraz @ Fannoth 'a i żadne postronne osoby nie powinny się w to mieszać. Sam zainteresowany sprawą - Fannoth - ma na steam mnie czy @ Karcok 'a i nie potrzebuje do tego wszystkiego adwokatów. Fannoth'a znam jako osobę wygadaną, zawsze mówi, co mu leży na sercu i tak samo w tej sytuacji zareagował i od razu napisał do Karcoka. Nie za bardzo rozumiem, dlaczego powstał jakiś kwas na chatboxie, skoro to nie Was dotyczyła cała sprawa. 

@ Fannoth po rozmowie z administracją dostał UB na forum, ban został nałożony zdecydowanie za szybko bez przeanalizowania całej sprawy. Większość wyjaśniliśmy sobie na TS3, więc po raz kolejny - nikt nie powinien się w to mieszać. 

@ IMean nie miałeś wcześniej warnów, więc skracam Ci blokadę do 6:00 dzisiejszego dnia. Warn natomiast zostaje, bo padło wiele słów, które były niepotrzebne. Mam nadzieję, że więcej takiej sytuacji nie będzie. 

Co do samego @ LEGENDAR 'a: jeżeli skargę złożyłby Fannoth to jak najbardziej byłaby zaakcpetowana. Zgodnie z @ Karcok stwierdziliśmy, że całą "spinę" można było załatwić na wiele innych, kulturalnych sposobów i jego podejście nie było sprawiedliwe. Możecie wierzyć lub nie, ale dobitnie zostało mu to wytłumaczone i gwarantujemy, że taka sytuacja się nie powtórzy. 

Kolejna skarga dot. odwołania, a więc odrzucam. Wszystko wcześniej zostało uzgodnione z @ Karcok .

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.