Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie - nie jest to skarga, a odwołanie, tylko nie wiem gdzie je napisać, więc prosiłbym o przeniesienie w odpowiedni dział, z góry dziękuję. 
Nick oskarżonego: @ LEGENDAR

Opis sytuacji: warn za nic, bądźmy szczerzy, napisanie 2 razy "XDD" oraz zdania typu: @turek @imean po 1. to visca ma morderatora więc zwracajcie się Pan/Pani visca, po 2. jest wyżej w hierarchii więc ma zawsze racje a wy jesteście zerami. Sam visca odpisał mi na to: "*Pan" i nie dostałem warna, po czym wbił Legendar i sprzedał warna XD Za co? Za "XD"? Za napisanie do ziomków, że są zerami? Za śmieszki? Nawet 1 ostrzeżenia w moją stronę nie było. Napisałem coś tak złego, żeby wyłapać od razu warna? O co tu chodzi? 

Powód: Czuje się oszukany i sponiewierany, totalnie niesłuszny warn.

Dowody: Nie mogę wysłać screenów z chatboxa bo niestety mam blokade, ale pewnie dojdziecie do tych wiadomości. Kiedyś moje "prowokacje" jak najbardziej były zrozumiałe dla mnie ale teraz to jest jakiś żart XDDD 

++++
pan pukawka zwyzywał mnie i ziomków od dzieciaków i kazał wracać do piaskownicy, ciekawe czy również owego warna dostał za atak w naszą stronę. 
@EDIT NIE NIE DOSTAŁ XD D D D beczunia i kpina totalna jak coś 

@Edit
Mam nadzieję, że tego odwołania nie będzie sprawdzał sam legendar, tylko ktoś sumienny i świadomy tej sytuacji, bo to jest aktualnie kpina lekko mówiąc...

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
  • Legenda
Opublikowano

Blokadę na czatboxa (1d) + warna za prowokację otrzymałeś za ten tekst:

Spoiler

277404289_337965251699251_4588354931297631228_n.png

Znasz doskonale regulamin i wystarczająco wiele razy byłeś karany na Katujemy.eu, żeby wiedzieć, że takie teksty są ewidentną prowokacją i możesz za to otrzymać blokadę z warnem.

Opublikowano

@ LEGENDAR jeżeli to są prowokacje to strasznie naciągane, bez przesady. Skoro ja za takie coś dostałem warna, dlaczego Pan Pukawka, który CYTUJĘ "WRACAJCIE DO PIASKOWNICY DZIECIAKI" nie otrzymał? Tutaj widać jawną prowokację + ubliżanie. To jest żart jakiś? Tak - byłem karany wiele razy, tak - wiedziałem wtedy, że prowokuję, nie - nie uważam powyższych wiadomości za coś, za co można otrzymać insta warna. Co do wypowiedzi moich poprzedników to zgodzę się, że były to prowokacje, sam nawet im to powiedziałem, jednak dalej uważam, że Cię poniosło i niesłusznie dostałem od buta warna. Moje wcześniejsze zachowania z przeszłości nie powinny wpływać na obiektywność i patrzenie  od razu z góry na to co aktualnie robię(: Tak jak wspominałem - nie będę się wypowiadać nt. Twojego zachowania ani pisać na Ciebie skarg - jest to tylko i wyłącznie odwołanie od warna. 

Dodam również, że z imeanem i turkiem znam się ponad 10lat. 

• Legenda
Opublikowano

Co prawda, najmniej udzielałeś się podczas całej afery, ale mimo wszystko dołożyłeś swoje 3 grosze. Każdy z Waszej trójki pełnił tu niegdyś funkcje, więc dobrze powinniście wiedzieć, jak podchodzimy do prowokacji na chatboxie czy gdziekolwiek indziej. Tak jak w przypadku Turka - również byłeś wcześniej na tym forum karany, więc blokada oraz warn zostanie. Nie potrzebnie się wmieszałeś w całą sytuację, trochę oberwałeś rykoszetem, ale w dalszym ciągu nie powinieneś ingerować w całą sprawę.

Skarga tyczy się warna oraz blokady, więc obie rzeczy były słuszne. Możesz traktować to jako naciąganie prawdy, masz do tego pełne prawo, ale czasem warto po prostu przemilczeć pewne sprawy lub jeżeli naprawdę świerzbi Cię ciekawość - zapytać jedną ze stron. 

Edit:

Zapomniałam odnieść się do jeszcze jednej sprawy. @ PanPukawka nie wiem, dlaczego mieszasz się do całej sprawy, to moderatorzy mają upominać użytkowników, nie Ty i to jeszcze takim sposobem. @ dejmanoXD przyjmowałeś zgłoszenie, więc dobrze byłoby nas o tym poinformować, bo o wszystkim dowiedzieliśmy się dopiero później. 

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.