Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy pewnie coś innego. Dużo zależy od tego jak człowiek reaguje na smutek. Mnie pomaga rozmowa z bliską osobą, długi spacer, albo po prostu ciepła herbata i chwila ciszy. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
  • Inwestor
Opublikowano

Wygadać się drugiej osobie przede wszystkim, bo takie emocje potrafią  zjeść człowieka  od środka...

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Każdy powinien znaleźć swój sposób na smutek. Mi przynosi ukojenie pisanie. Czasami pomoże rozmowa z drugim człowiekiem. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Przytulić się do chłopa 😅🤍 Mi to zawsze pomaga @ TsitL wiesz coś o tym? 😅

• Haha 1
  • Uwielbiam 3
  • Inwestor
Opublikowano

Pogadać z najbliższą osobą , odreagować poprzez trening na siłowni bądź spacerkiem po lesie oraz myśleć pozytywnie i smutki olać :eyelet:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Padło dużo fajnych stwierdzeń, z decydowanie rozmowa, spacer, muzyka to są dobre sposoby.

Martwi mnie, że niektórzy sięgają po alko. Zalewanie smutków nie jest dobrą drogą. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Posłuchać muzyki, poprzeglądać memy, obejrzeć jakąś komedię, pograć w coś co daje mu przyjemność (sport albo e-sport), pobawić się z psem/kotem

• Uwielbiam 1
Opublikowano

porozmawiać z kimś :3 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

napić się lub porozmawiać z kimś bliskim 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.