Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: @ Vanilla.

Opis sytuacji: Otrzymałem jedno ostrzeżenie, które według mnie jest nadane niesłusznie.

Powód: Użytkownika @ dejmanoXD wstawił fajny strzał z cs 1.6 który skomentowałem słowami słowami  "@dejmanoXD Ładny zestaw multi-hacka się nam uzbierał. Wallhack + Aimbot+ Spinbot. "

Były to słowa, których użyła osoba oskarżona w pewnym odwołaniu od bana. Jest to idealny cytat jej słów, który jest niby prowokacją? W którym miejscu prowadzę rozmowę z Vanillą żeby to ją prowokować? Według mnie, w żadnym. Strzał który oddał Dejman był totalnym reflex shootem, i wyżej wymieniony cytat pasuje do niego idealnie.

Jeśli ją boli użycie jej słów które nie miały żadnego podtekstu prowokacyjnego, to ja nie wiem o co chodzi. Jeszcze trochę to za cześć do kogoś na czatboxie pomijając ją będzie odbierane jako prowokacja.

@ Gosia ?! @ Bulbuś

Dowody:

obraz.thumb.png.2eca6c3ee440dc9e28ab78f3c20ae7c3.png

• Wow 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Powiem tyle. Żadne moje słowa nie były do niej kierowane, bo nie mieliśmy już tematu na czatboxie, bo kazała nam zakończyć debatę nad demem. Wszystko wyjaśniłem w swoim temacie i tego się trzymam, bo taka jest prawda. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.