Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

HOHOHO! Czy są tu grzeczne dzieci?

katujemy_2021_swieta.png.9a610d56bc0152231d1743a11fc127a9.png.d882a868b03e04c74a123b5df92c2547.png
Mikołaj wraz z Reniferami dotarł również na katujemy!

big-scaled-e1601992816136.jpeg
Zasłużyłeś na prezent? Byłeś cały rok grzeczny, uczynny i sumienny? 
Napisz list, w którym opiszesz w jak najlepszy sposób, co chciałbyś dostać w tym roku. 

WINTER2.png.0bd505497d99404a76d7e9c014cfa90c.png.c63df14fdc56436633effda0080b4b25.png

Karnacja średnio jasna Święty Mikołaj clipart. Darmowe pobieranie. |  Creazilla List musi zawierać minimum 10 zdań.
Karnacja średnio jasna Święty Mikołaj clipart. Darmowe pobieranie. |  Creazilla List musi zostać skierowany bezpośrednio do Mikołaja lub jego pomocników.
Karnacja średnio jasna Święty Mikołaj clipart. Darmowe pobieranie. |  Creazilla W liście musi zostać zawarta informacja, jaki realny przedmiot związany z siecią chciałbyś/łabyś dostać.
Karnacja średnio jasna Święty Mikołaj clipart. Darmowe pobieranie. |  Creazilla Prezenty będą nadawane indywidualnie na podstawie napisanego listu oraz sprawowania się przez cały rok na forum. 
Karnacja średnio jasna Święty Mikołaj clipart. Darmowe pobieranie. |  Creazilla Przewidziane są również rózgi dla niegrzecznych dzieci. 

Karnacja średnio jasna Święty Mikołaj clipart. Darmowe pobieranie. |  Creazilla Osoby, które chcą wziąć udział w zabawie muszą umieścić list w tym temacie.

WINTER.png.42368ff2c50e33ed660620592b44688c.png.cc285f4c8170096cc9639c8de317030c.png

Listy można pisać do 07.12.21 do godziny 23:59

Mikołaj wszystko widzi, więc nie próbujcie oszukiwać!

437825696_Mikoaj.jpg.507ef905a04700da4ccfdec54ce6200b.jpg

Renifery Gosia ?! oraz Bulbuś  również mają Cię na oku!

1065-renifery-i-miko-gif.gif  

Autor tematu: Titania

• Lubię to! 3
  • Haha 2
  • Uwielbiam 16
Opublikowano

Hej kochany Mikołaju.

Moim  marzeniem jest dostać w te święta jakieś kredyty na 5v5 na serwer na którym gram. Jest to najlepszy serwer na jakim grałem i chciałbym żebyś tam zawitał ze swoimi pomocnikami i dał mi jakieś kredyty bo nie mam :(

Daj mi jakieś kredyty bo lipa tak bez kolorku na chacie i ogónie bez niczego biegać po serwerze. Dawaj zapodaj cos dla grzecznego kidoska.

Jak chcesz to kiedyś będziemy mogli zagrać razem

Dzięki święty Mikołaju

Nauraaa

• Lubię to! 9
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Kochany św. Mikołaju!
Piszę do Ciebie ten list, ponieważ w tym roku byłem wyjątkowo grzeczny.
Wszystko dla tego aby w tym roku zasłużenie dostać od Ciebie super prezent...
Właściwie, to chciałbym dostać tylko jeden prezent.
W szczególności vipa na only awp #1.
Jest tam bardzo miła atmosfera więc przyjemnie się tam gra.
Bardzo lubię ten serwer więc przydał by się owy vip.
Bardzo się ciesze, że istniejesz św. Mikołaju. 
Mam nadzieje, że będziesz o mnie pamiętał tak jak w tamtym roku.
Z góry dziękuje. :pepelove:

• Lubię to! 9
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Święty Mikołaju!
Zbliżają się święta, a ja już nie umiem doczekać się twojej wizyty.
Nazywam się Szymon przybyłem tutaj z innej serwerowni która mnie bardzo zdenerwowała i odeszłem poszukać ciekawszych przygód. 
Bardzo chciałbym dostać od Ciebie Vipa na forum, jest to ładnie wyglądająca ranga dla takiego świerzaka jak JA.
Niestety przyznam się że nie byłem grzeczny w tym roku jak inni, ale myślę że renifery z katujemy mi wybaczą te małe niedociągnięcie.
Bardzo mi się spodobało granie na tym serwerze.
Aktualnie pykam cały czas na Only AWP i na Only DEAGLE.
Dzięki Vip'owi którego otrzymam będę dumnie odpowiadać na różne tematy.
Mam nadzieje, że będziesz o mnie pamiętał bo w tamtym roku chyba zachlałeś i nie przyjechałeś.
Tylko ubierz się ciepło bo troche wieje chłodem.
Pozdrawiam i uważaj na siebie bo dużo sadzy mam w kominie.

:calus:

• Lubię to! 8
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Drogi Święty Mikołaju!

Święta Bożego Narodzenia już za pasem, co prawda sklepy psują tą magie Świąt, ale trzeba być nastawionym pozytywnie.

W tym roku byłem grzeczny chodziłem do roboty, wypełniałem obowiązki domowe, kobiecie swej dogadzałem, a nawet w kościele byłem.

Pod choinkę chciałbym dostać jakieś kredyty na naszych kochanych arenkach. 

Na serwerku gram od 3 dni, ale zaklimatyzowałem się z graczami nawet z niektórymi już rankedzika grałem i ich wykierowałem.

W przyszłości liczę na jakiś milutki podarunek Administratora tego serwera.

Za te kredyty mógłbym z graczami na serwerze rywalizować w tak miłej zabawie jaką jest JACKPOT.

Myślę, że dostane ten jakże wymarzony prezencik, w końcu pracowałem na to cały rok ciężką męczącą  pracą.

Więc proszę wpadnij na swych dużych saniach z ogromnym worem na plecach i mnie wypatruj wśród 46 ludków grających.

Życzę ci udanej pracy zdrowych i pogodnych świąt do zobaczenia niebawem. :D

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Drogi Święty Mikołaju 

Musisz być zdziwiony że piszę do ciebie 5 grudnia o godzinie 21:53

Zbliżają się powoli święta a ja nie mogę się doczekać prezentów. Jedynym prezentem którym chciałbym dostać jest VIP na 5v5 :( mam tam admina ale smutno troszeczkę grać bez Vipa, w tym roku pomagałem bardzo bardzo dużo, chciałbym ten jeden jedyny prezent od ciebie nie chce wymagać za dużo ale wiem że ten VIP sprawi mi przyjemność.

Więc zapraszam cię na 5v5 wpadnij razem z pomocnikami i rozdaj grzecznym dzieciom prezenty. Pozdrowienia dla ciebie i twoich pomocnikó

By S1mple

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Kochany Mikołaju <3 

Mam nadzieję, że przyjdziesz do mnie w tym roku, bo chyba zapomniałeś, że istnieję :/ 

Nie przyszedłeś do mnie od kilku lat i jest mi z tego powodu bardzo smutno :/

Moja przyjaciółka próbowała mnie pocieszyć, ale jej nie wyszło. Może dlatego, że ma chłopaka i przez to straciłem 2 zęby :( 

Byłem w tym roku naprawdę grzeczny, nie kłamałem w żywe oczy ani nikogo nie obraziłem twarzą w twarz

Jeśli zdecydujesz się, Święty Mikołaju, zawitać do mnie któregoś cudownego grudniowego dnia, poproszę o jakiś miły podarunek

Najbardziej chciałbym dostać SVIP'a na serwerze Only DD2 #2, najlepiej na cały grudzień albo i jeszcze na pół stycznia. 

Byłoby mi bardzo miło, bo mam nadzieję, że pamiętasz, ale na początku stycznia mam urodziny :)

Jak to mówią kanibale - Dwie pieczenie na jednym ogniu

Jak widzisz, Święty Mikołaju, nie proszę o 5-letnie dziewczynki (mam już ich dostatek), ani o to, aby sąsiad dostał sraczki, tylko o taki przyjemny, a jednocześnie skromny prezent <3 

Bardzo proszę Święty Mikołaju :) Twój kochany Bartuś :) 

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Cześć mikołaju 

moim serdecznym marzeniem jest dostanie w koncu admina prawie sie udalo ale okazało się że byłem troche nie grzeczny na serwerze ale obiecuje ze juz nie będę

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Drogi Święty Mikołaju

Święta tuż a ja już powoli czuję, magię świąt niestety obecna sytuacja na świecie niszczy w jakimś stopniu tę magię.
Nie wiedziałem, czy pisać list do Ciebie w tym roku, czy na pewno mnie wysłuchasz, ale w końcu się zebrałem w sobie.
Przez cały rok byłem, bardzo grzecznym pomagam ludziom i staram się ich rozbawić moją skromną osobą.
Jeśli zamierzasz przyjść do mnie w tym roku, pamiętaj ciepłe mleczko i ciasteczka czekają na Ciebie.
Jako prezent poprosiłbym o to, żeby arenka zawsze była pełna.
Przy okazji jak już zawitasz, zostaw jakiś mały worek z kredytami, abym, mógł się pobawić.
Znasz mnie na wylot i wiesz, że byłem grzeczny.
Życzę Ci Mikołaju wszystkiego, co najlepsze i, żeby się spełniły twoje marzenia.
PS. Uważaj na Rudolfa, ja wiem od czego, ma taki czerwony nos.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Kochany Święty Mikołaju,

Czasami bywa tak, że chcemy aby było dobrze, a nie wychodzi. Ten rok był wyjątkowy pod wieloma względami. Było dane mi poznać naprawdę masę świetnych osób, dzięki którym chociaż przez chwilę mogłam poczuć, że mam jakąś drugą "rodzinkę". Pech chciał, że nie każdy był chętny się dogadać. Z tego powodu proszę Cię abyś przyniósł zgodę między wszystkimi na forum i abym ponownie chociaż w małym stopniu była zaakceptowana. Wiem, że obserwowałeś każdego cały rok, więc pewnie wiesz, że nie zawsze byłam grzeczna. Jak większość, miewałam swoje gorsze momenty, które nie pozwalały mi zapanować nad emocjami i wychodziło, jak wychodziło. Jednak staram się każdego dnia jak mogę. 

Wiesz co mi często sprawia przyjemność? Jak mogę wyrazić swoją fascynację czy podziękować innym użytkownikom obdarzając ich reakcjami, których aktualnie mam niewiele. Byłoby super, jakbyś podarował VIP'a na forum, aby rozdawać ich jak najwięcej. 

PS. Może to zbyt wiele, ale jakbyś mógł to ukróć też przy okazji język @ LEGENDAR owi, bo kozaczy za bardzo. :serduszko:

Oby te Święta minęły Ci spokojnie oraz radośnie!

Asuna

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Drogi Mikołaju!

w tym roku byłem wyjątkowo grzecznym chłooopcem, 

byłem pomocny, uczynny.

Co prawda, zdarzały się dni w których nie było się grzecznym i wyzywało się ludzi ale to mniejsza, trzeba pisać mniejszym druczkiem po prostu aby zatuszować, hihi.

Chciałbym otrzymać VIP'ka na naszym mireczku świątecznym numer 2 jeśli jest to możliwe.

Chętnie będę grać częścieeej i wogoooole.

Dziękuje i wesołych świąt

a teraz pora na wierszyk

Mikołaja z długą brodą,
Gości z procentową wodą,
Kobiety gorącej w prezencie,
Prostej drogi na zakręcie.

Tego i wiele innego życzy

Bartuuuuuuuuuś!

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Witaj Mikołaju, święta to magiczny czas i nie mogło by ciebie zabraknąć.
Ludzie się jednoczą wybaczają sobie przykrości ja też wybaczę w te święta paru osobom kilka rzeczy.
W tym roku byłem najgrzeczniejszym dzieckiem w Polsce. 
Same 5 w sql, pomagałem starszym paniom przejść przez ulice, nie było rzeczy której bym nie zrobił.
 Nawet karmiłem twoje renifery ( @ Gosia ?!  @ Bulbuś  @ happy. ).
Tak więc za mój ciężki wkład chciał bym od ciebie dostać VIP-A na OM#2, gdyż pieniędzy mi tam nie starcza nawet na ak-47, nie mówię tu już nawet o granatach.
Chciał bym też dostać jakiś kox spadochron na AWP#2. takie skromne prezenciki, uśmiech dziecka najważniejszy!!
Oraz daj dla @ mY shoT 4 yoU trochę więcej skilla.
Życzę ci wszystkiego co najlepsze oraz żebyś dotarł do wszystkich dzieci na świecie.
Tobie Mikołaju zostawiam obok komina kawałek pizzy i szklankę whisky.

• Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Drogi Święty Mikołaju, 

Czasami bywa ciężko żyć lekko, ale z czasem ta sytuacja się uspokaja. Ten rok był dla nas wszystkich bardzo ciężki, więc życzę nam wszystkim, żeby ten przyszły był o wiele wiele lepszy. Bywały tutaj gorsze czasy między ludźmi, ale z czasem wszystko się ogarnęło. Życzyłbym też sobie, żeby @ LEGENDAR nie był aż tak wredny czasami do mnie bądź @ Asuna , bo sobie na to nie zasługujemy. Wiem to, że obserwowałeś mnie przez cały rok i zdaję sobie sprawę, że w niektórych momentach byłem niegrzeczny, ale to już przeszłość. Nie liczy się to! Przejdźmy do rzeczy. Jednym z moich marzeń jest awans na wyższą rangę :kappa:, ale gdy to marzenie się nie uda, to prosiłbym Cię o VIPa na Mirage 2. Jest to serwer na którym uwielbiam grać. Mili gracze, odpowiedzialni opiekunowie i najlepszy serwer na całej sieci!

Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt!

visek

• Zasłużony
Opublikowano

Kochany Mikołaju! 

W tym roku starałam się być bardzo grzeczna.  Oczywiście nie zawsze wychodziło ale już nie mnie to oceniać. Ten rok przyniósł bardzo dużo zmian, jak i dużo nowych relacji, nie wszystkie wypaliły ale mam nadzieję, że z czasem wszystko się ułoży. W ostatnim czasie bardzo staram się zmienić swoje zachowanie, aby nam wszystkim żył się lepiej ze mną. Niestety mam ciężki charakter i jak już się na coś uprę to nie ma zmiłuj. Mimo, że czasem wychodziło to na dobre, to jednak trochę osób ucierpiało. 

Mikołaju dobrze wiesz, że mi dużo do szczęścia nie trzeba, wiadomo jakiś awansik by się przydał ale wszystko w swoim czasie. Jeśli chodzi o realne życzenia, to prosiłabym o kredytki na arenie.

A jakbyś jeszcze ukarał rózgą pewnych użytkowników np. taki Globalny to w ogóle było by super. :serduszko: 

Proszę też żebyś dbał o swoje reniferki oraz znalazł czas dla Siebie. 

Pozdrawiam, Rudzia :serduszko:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Drogi Święty Mikołaju

Święta zbliżają się bardzo szybko, więc chciałem napisać, że w tym roku byłem bardzo grzecznym chłopcem, uczyłem się bardzo dobrze w szkole. Poznałem świetne osoby z najlepszego forum w  Polsce ,,Katujemy" i jak również bardzo się w nim udzielam. Byłem i jestem również bardzo aktywnym adminem na sieci. Moim dużym marzeniem jest VIP na forum i Super by było jakbyś mi go podarował. 

Pozdrawiam Młody EZ

i Życzę Wesołych Świąt

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Kochany św. Mikołaju!
Piszę do Ciebie ten list, ponieważ w tym roku byłem wyjątkowo grzeczny.
Wszystko dla tego aby w tym roku zasłużenie dostać od Ciebie super prezent...
Właściwie, to chciałbym dostać tylko jeden prezent.
W szczególności vipa na ARENA 1V1
Jest tam bardzo miła atmosfera więc przyjemnie się tam gra.
Bardzo lubię ten serwer więc przydał by się   vip.
Bardzo się ciesze, że istniejesz św. Mikołaju. 
Mam nadzieje, że będziesz o mnie pamiętał tak jak w tamtym roku.
Z góry dziękuje. :pepelove:

• Wrr 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Drogi Mikołaju.🎅
Święta lada moment, dlatego chciałem napisać, że w tym roku byłem grzeczny, przede wszystkim pomocny i aktywnym adminem na najlepszym serwerze Only MIrage #4.

Moim marzeniem jest dostac VIP'A na only mirage #4 i super by było jakbyś mi go podarował.

STEAM_1:1:539916020

Ps. Tak ode mnie jeszcze.  Pamiętajcie aby spokojnie spędzić święta rodzinnie,  rodzina jest najważniejsza.
                                                                                               Wesołych Świąt Wszystkim 🎅

Pozdrawiam .zyx                                                        

vfsd.gif

Edytowane przez .zyx
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Kochany Mikołaju.

Ostatni raz pisałam do Ciebie jakieś 10 lat temu, więc wyszłam z wprawy.

Do świąt zostało niewiele czasu, a ja nadal nie czuje tej świątecznej aury. Ciekawe czy w tym roku na święta spadnie śnieg.

Wczoraj były Mikołajki, Twoi pomocnicy świetnie się spisali przynosząc mi przedświąteczny podarunek. Na święta chciałabym dostać coś niezwykłego. W tym roku starałam się być grzeczna, więc co powiesz na VIP na Mirage #2? Mając wystarczającą ilość gotówki jaką daje VIP, mogłabym obdarowywać bronią każdego potrzebującego w ten świąteczny dla nas czas <3.

Myślę, że taki prezent świetnie wpasowałby się w ten świąteczny nastrój panujący tam.  Mam nadzieje, że o mnie nie zapomnisz.

Życzę Ci Mikołaju, abyś spędził ten czas jak najlepiej dla Ciebie i nie przemęczył się lataniem po całym świecie do wszystkich dzieci ze swoimi reniferami!

Pozdrawiam, Wesołych Świąt <3

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

Drogi Mikołaju.

Ostatni list wysyłałem do ciebie ok. 9 lat temu z niemożliwymi prośbami.

Do świąt zostało mało czasu a przez śnieg, który spadł powoli czuję ten świąteczny klimat.

Na wczorajsze mikołajki nie otrzymałem od ciebie prezentu to może tym razem się uda :dogel:

Cały rok byłem grzeczny oraz sumiennie pracowałem także chciałbym otrzymać od ciebie vipa na forum.

Nie mam zbyt dużej weny ostatnio także 10 zdań niestety nie będzie, ale mam nadzieję, że przymkniesz na to oko.

Życzę ci Mikołaju, przede wszystkim miłego wypoczynku oraz mile spędzonego czasu z bliskimi :jack4:.

Wesołych świąt!

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Szlachetny Święty Mikołaju.

Święta tuż, tuż, a dziś ostatni termin zbierania listów, zbierałem się do tego kilka lat, ale zawsze o mnie pamiętałeś, najczęściej przekazywałeś pieniądze moim rodzicom, a oni mi.

Za oknem już pierwszy śnieg, ja jeszcze żyję jesienią. Wczoraj były Mikołajki, lecz ja niestety nic nie dostałem, sądzę że to przez to że kominek był zamknięty...

Może przez cały rok nie byłem najlepszy, nawet byłem nie najgorszy dla pewnej osoby z Sosnowca na B, lecz sumiennie się do tego przyznaję, myślę że swoje obowiązki wykonuję dobrze.

Przejdę do rzeczy, chciał bym dostać jakieś wPln'y na sklep Katujemy.eu, jeśli to problem to Mikołaj może wybrać coś innego( coś w kierunku np. forum .

Z poważeniem @ Bati .

Swoją drogą zacne ma Mikołaj okulary :kappa: 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Święty Mikołaju.

Pamiętałem o Tobie każdego roku.

To nie jest mój pierwszy list do Ciebie, niestety poprzednie nie doszły na czas.

Uważam że zasłużyłem na niego swoim zachowaniem, które było, powiedzmy że wzorowe.

W związku z powyższym, chciałbym dostać Vipa na forum! uwu

Pamiętasz jak w 2017 zgubiłeś swoje sanie u sąsiada? do dziś leżą u niego w piwnicy, wpadnij je odebrać.

Donos jest najwyższą formą dojrzałości obywatelskiej, to tylko jeden z dowodów na to że jestem k0xem.

Jak już wlecisz obok po sanki to u mnie rozgrzejesz się wywarem z moreli.

Pamiętaj nakarmić rudolfa.

Nomczi

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 5
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.