Oskarito Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Nick oskarżyciela: Oskarito Nick oskarżonego: Tober SID oskarżonego: STEAM_0:0:525809011 Data i czas zdarzenia: 29.11.2021 Koło 00:20 Przebieg sytuacji: Zaczęło się od tego, że wspomniałem pod koniec wcześniejszego meczu o tym, że gracz lata odpalony. Po czym usłyszałem od administratora, że płacze. Swoją drogą świetne zachowanie dobrej osoby na odpowiednim stanowisku xD Nie ja pierwszy mam złe zdanie o nim.. Wystarczy posłuchać przebiegu meczu :) Gość wyskakuję z nieodpowiednimi tekstami i prowokuje jak na admina nie przystało. Gracz o którym wspomniałem wcześniej był dosyć podejrzany, staż gry zerowy, 1 odznaka "new acc young talent" Wyraziłem swoje zdanie do którego mam w 100% prawo, a Tober ma w tym przypadku gó**o do gadania. Po czym znowu usłyszałem, że płacze. Powiedziałem co o tym myślę w żaden sposób nikogo nie obrażając i zostałem wyciszony xD Mutuje mnie świeżynka co dopiero podobno dostała admina... Gość totalnie nie ogarnia funkcji administratora i tyle w temacie. Napisałem na u@ żeby go sprawdził po tym jak dostałem muta, to sobie wyszedł. Typ bez kompetencji. Prosiłbym o wyciągnięcie konsekwencji z tego co ten kret robi, zresztą to podobno nie pierwszy raz... @ ToberD Zobaczymy jaka jest Twoja wersja, bo póki co to tylko szczekać potrafisz i tyle. W sprawach administracyjnych siedzę znacznie dłużej od Ciebie, więc nie wiem do czego Ty dążysz. Jak ja siedziałem w tych sprawach to Ty jeszcze uczyłeś się chodzić w tej grze ;) Dowody: https://www13.zippyshare.com/v/hopemjMB/file.html Dosłownie początek demka jakoś :3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToberD Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Po pierwsze to to demko http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1638142342-1638145301.zip. Po drugie jeżeli twoim zdaniem jesteś tak wielce doświadczony bardziej ode mnie etc. to chociaż przed napisaniem tej skargi żeby się nie pogrążyć oglądnąłbyś tą jedną rundę na demku, podał odpowiedni link, nie prowokowałbyś w skardze i nie wyzywał, naprawdę współczuję społeczności serwera na którym masz opiekuna jeżeli działasz tam w ten sam sposób co tutaj wyrażasz swoją "opinie". Generalnie to od początku pierwszej rundy cały czas prowokowałeś gracza o nicku dark, między czasie harry cię uspokajał jednak nic to nie dało, a ty jeszcze waliłeś takimi np. tekstami: - "ty tam utkaj" - "tumanie" - "ty możesz ssać i tyle w temacie" Cała akcja odgrywa się od początku pierwszej rundy chwile, później od początku drugiej i mniej więcej do jej połowy, nie wypisuje jakichś ticków czy minut bo to sam początek mapy więc myślę, że to wystarczy. Tam dodałeś jeszcze, że mówisz co myślisz więc skoro tak to licz się z konsekwencjami, a samego muta mogłeś dostać dłuższego ;). Co do zgłoszeniem to napisałeś kilka rund później na u@, żeby go sprawdzić gdzie ja dwie rundy (mniej więcej) później wyszedłem z serwera ponieważ już po prostu wyłączałem gierkę na dłuższy czas, a jedynym adminem nie byłem na serwerze więc nie mam pojęcia czemu akurat do mnie się o to prujesz. Tak na przyszłość jeszcze to nie wypowiadaj się o czyimś doświadczeniu jeżeli kogoś totalnie nie znasz, jak patrze na twoje zachowanie na serwerze i to w jaki sposób napisałeś tę skargę to nie masz czym się chwalić... Dobranoc. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kondziu Posted November 29, 2021 Investor V.I.P Share Posted November 29, 2021 Nie rozumiem ideii skargi,która jeszcze bardziej Ciebie pogrąża... To tak: Cytat 2.16 Zakazane jest utrudnianie pracy administratora (Kick | Ban 1440 - 10080min) Admin to też człowiek i nie każdy potrafi wszystkich cheaterów wyłapać a w szczególności tych co się bardzo dobrze kryją. Skoro wyłapałeś coś czego admin nie wyłapał to możesz również zgłosić cheatera na forum w odpowiednim dziale i UBT rozpatrzy to. Ty natomiast wolałeś wdać się w dyskusje z potencjalnym podejrzanym a wręcz go zrównać z błotem (nawet w pewnym momencie już nie dałeś mu dojść do słowa). Mało tego na prośbę żebyś się uspokoił@ star: harry wyleciałeś z tekstem do niego "Mam prawo wyrazić swoje zdanie a Ty możesz ssać". Otóż mylisz się. Nie będziesz mówił i robić co Ci żywnie ślina na język przyniesie bez konsekwencji (przynajmniej na tym serwerze). Regulamin po coś jest a w tym demku jedynie co słychać to Twój brak jego znajomości albo totalną olewkę. Złożyłeś skargę z powodu 30 minutego muta a w nagrodę zyskujesz 3 dni muta. Chłopie ochłoń i nabierz trochę pokory bo chlewu na tym serwerze nie pozwolę Ci zrobić a takim zachowaniem tylko kopiesz sobie dołek do perm muta. @ ToberD czasami mimo wszystko ugryź się w język i nie prowokuj tekstami typu "skończ płakać". Takie póki co upomnienie słowne. 4 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kondziu Posted November 29, 2021 Investor V.I.P Share Posted November 29, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts