Popular Post Karcok Posted November 26, 2021 Sponsor Popular Post Share Posted November 26, 2021 Witamy was bardzo serdecznie! Grudzień to wyjątkowy czas, od zawsze kojarzył nam się ze świętami, spędzanie czasów z rodziną itd. Z tej okazji będziemy chcieli maksymalnie spersonalizować ewentualne zmiany nadchodzące na serwerach pod was! Pod graczy! W tym temacie będziecie mogli zaproponować co byście chcieli zobaczyć na swoich serwerach, jakich zmian najbardziej wyczekujecie i co wam nie daje spokoju! Zmiany na będziemy wprowadzać wspólnie z @ happy. @ Symm3triC @ Grześ @ LEGENDAR @ Junior @ Hacker13 na serwerach takich jak: Only Mirage #1 Only Mirage #2 Only Mirage #3 Only Mirage #4 Only Mirage #5 Only Mirage #6 Arena 1v1 Only AWP Only AWP #2 5vs5 5vs5 #2 Only Deagle Oczywiście wszystkimi zamianami będzie się zajmował @ Bioły A same propozycje będę przyjmował razem z nim! Także śmiało! Temat należy do was! 5 2 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Marcinek_ Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Jak dla mnie, jedną z takich ciekawych propozycji była by mapa "Mirage Winter" (Chodzi tu bardziej tylko o serwery OM). LINK do mapki 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted November 28, 2021 Donor Share Posted November 28, 2021 W dniu 26.11.2021 o 23:30, _Marcinek_ napisał: Jak dla mnie, jedną z takich ciekawych propozycji była by mapa "Mirage Winter" (Chodzi tu bardziej tylko o serwery OM). LINK do mapki Takie mapy niestety obniżają sporo fps ale pewnie przetestujemy jakieś zimowe mapy jak znajdzie się jakaś co nie obniża aż tak fps to zostanie. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narks. Posted November 29, 2021 Donor Share Posted November 29, 2021 Skoro grudzień kojarzy się z okresem świątecznym i ze śniegiem, to może stworzyć ciekawy event. Proponuję na mapie po rozmieszczać prezenty bądź elementy związane ze świętami, np. bombkę. Gracz, który znajdzie świąteczny element na mapie, może potem sobie wymienić na nagrodę w postaci VIP'A lub x ilość kredytów na wybranym serwerze przez siebie. Najlepiej, żeby elementy świąteczne pojawiały się w losowych miejscach. Ewentualnie za zabicie gracza z przeciwnego teamu zdobywasz 1 prezent/bombkę - zależy jak by to ktoś nazwał. Ilość zdobytych prezentów/bombek będzie się wyświetlała pod komendą /event, /eventswiateczny lub /prezent. Następnie osoba w menu może sobie wybrać sama nagrodę, np. * 15 prezentów = 3 godziny VIP'A / 100 kredytów * 30 prezentów = 6 godzin VIP'A / 200 kredytów * 60 prezentów = 12 godzin VIP'A / 400 kredytów * 120 prezentów = 1 dzień VIP'A. / 800 kredytów * 240 prezentów = 2 dni VIP'A / 1600 kredytów * 480 prezentów = 3 dni VIP'A / 3600 kredytów Prezenty można zdobyć za killa bądź za podłożenie paki. Jeszcze bardziej można nadać świąteczny poprzez wgrania świątecznych piosenek. (Tutaj należałoby zrobić ankietę, czy gracze chcą zwykłe piosenki, czy świąteczne). Również jestem za tym, aby wprowadzić świąteczne mapy, tylko niestety trzeba byłoby znaleźć optymalną mapę lub zamiast mapy, wgrać po prostu efekt padającego śniegu. Coś mi jeszcze wpadnie do głowy, to edytuje ten post. 3 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaise3 Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Jedna z losowych rund w meczu może być oparta na mini grze tak jak jest na rozgrzewce //Only Mirage #1// 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodiSupro Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Voteban może być dobrym pomysłem, chociaż mógłby być nadużywany i musiał by być dozwolony od danej ilości graczy na serwerze w jednym momencie. Drugą rzeczą, zdecydowanie o wiele mniej inwazyjną i moim zdaniem potrzebną mogły by być informacje na serwerach na temat eventów organizowanych na forum czy też TeamSpeak. Zwiększyło by to aktywność i na pewno też zaangażowanie graczy, którzy - jeśli już zaczynają się angażować na forum - są dużo bardziej przywiązani do danej sieci serwerowej. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McKenzie Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Babki rozne kolory zamiast granatow itp 😁 muza swiateczna przerozna milewidziana, moze zamiast bomby to jakis prezent "pudelko" czy cos w tym stylu 😋 jestem dobrej mysli ze Administracja sobie poradzi! 😈 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaise3 Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Losowanie 2 vipów na początku każdej mapy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudinii Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Proponuje to co już kiedyś proponowałem może tym razem się uda: - Powtórki na arenach naprawdę się przydają i jest wystarczająca ilość czasu na obejrzenie powtórki ktora trwa z 6 sek może mniej A jak ktoś nie zdąży to se przewinie why not? - jakąś odnowę map na arenach czyli usunięcie map które się nie podobają graczom i dodanie może jakiś nowych? Mogę się tym zająć razem z @ PanPukawka jeżeli będzie miał czas to możemy zrobic jakąś renowacje A że gram sporo w ostatnim czasie to mogę wskazać mapy na które gracze narzekają lub są po prostu nie grane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emtezecik Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 W dniu 29.11.2021 o 16:08, Narks. napisał: Skoro grudzień kojarzy się z okresem świątecznym i ze śniegiem, to może stworzyć ciekawy event. Proponuję na mapie po rozmieszczać prezenty bądź elementy związane ze świętami, np. bombkę. Gracz, który znajdzie świąteczny element na mapie, może potem sobie wymienić na nagrodę w postaci VIP'A lub x ilość kredytów na wybranym serwerze przez siebie. Najlepiej, żeby elementy świąteczne pojawiały się w losowych miejscach. Ewentualnie za zabicie gracza z przeciwnego teamu zdobywasz 1 prezent/bombkę - zależy jak by to ktoś nazwał. Ilość zdobytych prezentów/bombek będzie się wyświetlała pod komendą /event, /eventswiateczny lub /prezent. Następnie osoba w menu może sobie wybrać sama nagrodę, np. * 15 prezentów = 3 godziny VIP'A / 100 kredytów * 30 prezentów = 6 godzin VIP'A / 200 kredytów * 60 prezentów = 12 godzin VIP'A / 400 kredytów * 120 prezentów = 1 dzień VIP'A. / 800 kredytów * 240 prezentów = 2 dni VIP'A / 1600 kredytów * 480 prezentów = 3 dni VIP'A / 3600 kredytów Prezenty można zdobyć za killa bądź za podłożenie paki. Jeszcze bardziej można nadać świąteczny poprzez wgrania świątecznych piosenek. (Tutaj należałoby zrobić ankietę, czy gracze chcą zwykłe piosenki, czy świąteczne). Również jestem za tym, aby wprowadzić świąteczne mapy, tylko niestety trzeba byłoby znaleźć optymalną mapę lub zamiast mapy, wgrać po prostu efekt padającego śniegu. Coś mi jeszcze wpadnie do głowy, to edytuje ten post. Myślę ,że to dobry pomysł +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted December 21, 2021 Investor V.I.P Woman Share Posted December 21, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts