Titania Posted November 1, 2021 Investor V.I.P Woman Share Posted November 1, 2021 Proponuję dodać poddział anime w dziale INNE. Na forum jest wielu fanów anime oraz mangi, dlatego myślę, że taki dział poniekąd znajdzie swoje miejsce w praktyce. Jedyny minus, że przy aktualnej aktywności użytkowników na forum może być różnie, dlatego mile widziane opinie zwolenników oraz przeciwników tego pomysłu. 2 1 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kondziu Posted November 1, 2021 Investor V.I.P Share Posted November 1, 2021 Jestem za Każdy ma w sobie takiego trochę "mangozjeba" potocznie mówiąc (oczywiście bez urazy) i uważam, że taki dział jak najbardziej się przyda a nawet może podniesie mimo wszystko statystyki forum. Choć wiele anime/kreskówek etc. nie oglądałem to znajdzie się pare którymi się jaram i fajnie będzie wymienić się z kimś teoriami na dalszą historię i nie tylko :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomak Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Be my Zero Two cause you make my heart UwU JESTEM ZA uwu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted November 2, 2021 V.I.P Donor Share Posted November 2, 2021 Dla mnie wyśmienity pomysł wiadomo z jakiego powodu. Utworzyłam poddział w tym miejscu, w którym zaproponowano: https://katujemy.eu/forum/1598-anime/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted November 2, 2021 V.I.P Donor Share Posted November 2, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts