Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio parę dobrych duszyczek napominało coś o zrobieniu serwera w MC.

Moim zamysłem jest zrobienie Survivala z white listą. dla ludzi z naszej sieci i znajomych. Coś ala Kwadratowa Masakra.

Dawajcie znać pod postem jeżeli chcieli byście pograć. Wtedy oszacuje ilość osób chętnych i zobaczymy czy warto coś takiego stawiać.

1.thumb.jpg.a6d35abf1c650b163d880293bb8d8fad.jpg

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Myslę że spoko opcja zrobić survial ale z jakimis podstawowymi pluginami typu wand, inv bez jakiegos zaawansowanego antycheata bo to się wiąże z pluginem na naprawę shadow bloków czyli np. blokada fly, i najważniejszego czyli serwercrasher podstawowe serwery jest prosto wywalić (no chyba że jest WL wtedy są zaufane osoby). Myslę że też spoko pluginem na tego typu serwery są kolorowe tabliczki.

Jesli taki serwer powstanie jestem chętny do gry 

// nie moge pisać polskiego s 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Już kiedyś próbowaliśmy coś takiego zrobić, między innymi z @ Karcok i @ clouud . Był serwer mc, ale na modach, na którym w rezultacie nie grał praktycznie nikt. Jeżeli faktycznie dużo osób wyrazi chęć gry, a sam serwer będzie naprawdę dobrze dopracowany, myślę że można będzie podziałać coś w tym kierunku.

Ja wstępnie bardzo chętnie bym pograł na takim typowym survivalu

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Jeżeli by się coś udało i serwer by był naprawdę fajnie dopracowany i by grało na nim dużo ludzi, jestem chętny jak najbardziej. :default_happy:

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

W sumie to dobry pomysł, chętnie bym pograł na takim serwerze. Mam doświadczenie w tworzeniu serwerów mincraft i pluginach, więc chętnie bym pomógł w tworzeniu lub dobieraniu pluginów.  

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Ogólnie jestem za, ale poczekajmy do najnowszej wersji, gdzie mają być epic jaskinie!

• Legenda
Opublikowano
31 minut temu, Bulbuś napisał:

Jeżeli faktycznie dużo osób wyrazi chęć gry, a sam serwer będzie naprawdę dobrze dopracowany, myślę że można będzie podziałać coś w tym kierunku.

Z tego co wiem, to jest masa chętnych osób z mirage #2, więc problemu raczej nie będzie. Sam bym z chęcią pograł w coś innego.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem ZA! bardzo chętnie pograłbym na takim serwerze :D

35 minut temu, visek napisał:

Ogólnie jestem za, ale poczekajmy do najnowszej wersji, gdzie mają być epic jaskinie!

a co co tego z czekaniem na nową wersje to można przecież zrobic jakąś 2 edycję czy cos :P

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Z chęcią na czymś takim bym pograł. Fajnie by było, gdyby taki serwer nie był zapchany pluginami. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Ja z miłą chęcią od dużego czasu mam ochotę pograć w kloce ale zawsze było jakieś "ale " jak dla mnie pomysł mega i widzę że już robi się jakaś grupka graczy co będzie grała więc trzymam kciuki za powodzeniem 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jak najbardziej na tak,  bardzo chętnie pograłbym na takim serwerze.

Opublikowano

Kiedy chcecie start serwera. Wszystko jest gotowe.  Ja myślę, że piątek wieczór 17-18 godzina będzie dobrym wyjściem.

@ Siinek  @ rvthz  @ hudinii  @ ElementaR  @ chef.  @ Samsyk  @ Rudzia  @ Grabarzz  @ ToberD   @ Bati  @ Bulbuś  @ _Marcinek_   @ Shakal   @ Merzie  @ visek  @ dejmanoXD  

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

proponuję jutro jeżeli wszystko masz gotowe ponieważ w piątek jak i cały weekend mnie nie ma a chciał bym być przy otwarciu.

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

IP Serwera: katujemysurvival.csrv.pl
Discord: https://discord.gg/abu96pTsVp
Zapraszam start piątek godzina 17-18. Proszę o podsyłanie mi nicków na PW w celu dodania na whiteliste.

Wersja Serwera 1.16 -1.16.5

@ Siinek @ rvthz @ hudinii @ ElementaR @ chef. @ Samsyk @ Rudzia @ Grabarzz @ ToberD  @ Bati @ Bulbuś @ _Marcinek_  @ Shakal  @ Merzie @ visek @ dejmanoXD 

Edytowane przez Krytyczna Furia Dzikich Su
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.