Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Opublikowano

Gala jak każda inna, trochę niedociągnięć, ale wiadomo pierwszy raz. Po pierwszej konferencji nie ma jakiegoś WOW, może z każdą inną galą będzie coraz lepiej, czekam jedynie na Bonus- Japczan i SexMasterka- Brodnicka.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Widziałem, ze są ciekawe walki, dużo znanych osób po których nie spodziewałbym się że zawalczą kiedyś. A konferencji nie oglądałem. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Jak dla mnie może być, gala fajnie zrobiona, kilka fajnych walk, no i to tyle w sumie.

• Uwielbiam 4
  • Legenda
Opublikowano

Do wczoraj nie wiedziałem co to, potem w proponowanych na YT wyskoczył mi jakiś Malik montana którego też prawie, że nie znam 😆 Tylko coś tam o nim słyszałem.

Nie oglądałem, famemma jakoś zdzierżyłem, niestety hieny na tym świecie są i zaraz powstanie 60 gal w polsce które opierają się na FreakFightach.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Jakoś takie gale mnie nie kręcą wgl ... 

To kolejna polska cebularnia, która się wybija na innych :D  

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Konferencji nie oglądałem, uczucia mieszane - zobaczymy, jak wyjdzie gala.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Nie oglądałam, nie mam zdania

• Uwielbiam 3
Opublikowano

Kilka ciekawych kart walk jest, konferencję oglądałem, sceneria fajnie jest wykonana no i zobaczymy jak im to wyjdzie.

• Legenda
Opublikowano

O dziwo oglądałam. Krótko o konfie - mroziło, czułam zażenowanie, ale zdarzyły się osoby, które potrafiły się zachować. Najlepsza część konferencji, którą dało się przetrawić to moment z Japczanem, Bonusem i Meduzą, o reszcie nie ma co się nawet wypowiadać. Malik do pierwszej przerwy technicznej nawet mnie bawił, byłam taka zmęczona po 1 i 2 części, że jego głupie teksty akurat to ratowały. Po przerwie chyba temat był za szybko spalony, bo siedział kompletnie skuty, nie ogarniał nawet, gdy prowadzący coś do niego mówił, do tego doczepienie się do Natsu i Lexi był totalnie nie na miejscu, pokazał jedynie brak szacunku, chociaż to jego gala. Drama z Brodnicą też była wspaniała, przynajmniej się pośmiałam xDD

• Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

Nie oglądałem, nie obchodzi mnie to.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.